27/02/2013 12:48
 קרנושה Posts: 3420
|
אין הרגשה יותר טובה מזה שהבגדים יושבים בכיף על הגוף ואין צפיפות אוכלוסין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2013 22:34
 נחושה Posts: 6982
|
יצא טעיםםםםםםםםםםםםםםםם, תענוג ויש גם למחר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2013 18:23
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי אין כמוך אשת חייל. את והשליטה שדואגים לאוורור בבגדים, נפלא ותאמיני לי צריך הרבה עוד ללמוד כדי לעצור אך אנחנו כמו שדני כתבה הזן החזק שעושה הכל ביחד, הריח הגיע עד תל-אביב תהנו ובתיאבון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2013 17:46
|
הפשטידה כבר בתנור..איזה ריח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2013 17:15
 dany Posts: 19819
|
חמש כבר עבר ומה לעשות שאנחנו נשים וחלק מהדנא שלנו הוא לעשות כמה דברים ביחד. אבל, יש צורך לשים את עצמנו קצת למעלה וקצת ראשונות........ כי באמת אחרת הדרדרדות היא רק עניין של זמן. בהצלחה מותק ויופי על האוורור בבגדים...............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2013 17:08
 אייריס Posts: 3744
|
מקסימה נחושתי אין עלייך. אחלה כייף שיש אוויר בבגדים והרגשה נפלאה. תמשיכי לרשום ולהיערך והבגדים ימשיכו לקבל עוד אוויר והמחמאות יזרמו עוד ועוד. המון הצלחה נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2013 16:56
|
כמעט חמש יקר לכם פורום אהוב, לפעמים פשוט צריך לרגע לעצור ולמה אתם שואלים? לפעמים מגיע יום בשבוע שמתערבבים לכם הפקסים והצילומים,הבדיקות של הילד עם הביקורת של הסבא הבגדים שיצאו מהכביסה עם הבגדים שזרקתם על כסא מהאירוע של אתמול,קניתם פעמיים פטרוזיליה באותו היום ככה זה שיש עומס ויש נסיבות ואילוצים וכשלא שמים רגע ברקס...מתדרדרים!!! אז הכנתי לי קפה קר (כמו נס רגיל +הרבה מים קרים וקוביות קרח ובסוף למעלה מעט חלב וקש בכוס גבוהה) ולקחתי פנקס ועט והתחלתי לרשום דחוף וחשוב, להיום ולשארית השבוע, הוצאתי חומרים לפשטידת טונה על השיש כדי שלא תהיה נפילה בערב וכך רשימה מסודרת כדי שיהיה לי מעקב ביצוע וכלום לא יתפספס עדיף מלרוץ בסיבובים בתוך הבית ולקפוץ מדבר לדבר. אם אפשרי לעשות זאת גם בתהליך שלנו ולא לאבד את הראש ולנהל רישום מסודר של התנהלות באכילה בשתיה בבישולים ובקניות...נתגבר על הכול!!! אשתדל שוב להכנס בלילה לאחל לכם לילה טוב ועד אז....חזרה לניירות... נ.ב, האירוע של אתמול היה איבוד שליטה במתוקים (היה לי תירוץ ריגשי אמיתי אבל זה תירוץ ילדותי ולא מתאים) הבוקר קמתי נחושה וחזרתי למסלול כמו לוחמת ותיקה. לכן נערכת לאירוע הנוסף, שם יהיה פחות איכותי ויהיה לי קל יותר . אגב- איזה תענוג היה לחדש חולצה ומכנסיים שפתאום היה לי "אויר" ונראיתי בהם חתיכה יותר והחיוך כל הערב לא מש מהשפתיים.  אהה ולא לשכוח לעצור ולנשוםםםםםםםםםםםםםםםםם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|