28/02/2013 14:54
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אהבתי ... עשית חשק להמשיך קדימה בעשייה ולהשתדלות יתרה ... ואכן נהיה רזים יותר עד פסח וכול הכבוד על קידומת חדשה שתהיה אמן ואמן בעה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 12:49
 קרנושה Posts: 3420
|
אמן ואמן ובהצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2013 19:39
 מטפס הרים Posts: 1533
|
toly כתב:
מקסים מטפס יקר פשוט תיאור נפלא של הטבע והכל ירוק כל כך ויפייפה עכשיו :הכלניות הטורמוסים והשקדיות בדרך לזיכרון ונוף עמק יזרעאל הנשקף מיוקנעם -פשוט עוצר נשימה (טיילתי באיזור בשישי האחרון טיול ג'יפים- אני על ההגה  ) סתט... יש לנו אדץ נהדרת ביופיה : ממצפה רמון ועד לכינרת .... צר לי אינני אוהבת חג זה ואת כל ההכנות המפרכות לקראתו (וורשה כבר בנקיונות והכנות למסדר המפקד  ) והאמת שכל פסח אני יורדת במשקל- וזה הדבר הכי חיובי בו מבחינתי ושאחריו מייד - המימונה ואז מתרחבת נפשי וגם גזרתי ומשה היכה בסלע ויצאו ממנו מים....  ) טולי_
מזל שאני לא אוהב מתוק.. אחרת במימונה חליאה לאללה ולהקתו...חחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2013 19:30
 toly Posts: 898
|
מקסים מטפס יקר פשוט תיאור נפלא של הטבע והכל ירוק כל כך ויפייפה עכשיו :הכלניות הטורמוסים והשקדיות בדרך לזיכרון ונוף עמק יזרעאל הנשקף מיוקנעם -פשוט עוצר נשימה (טיילתי באיזור בשישי האחרון טיול ג'יפים- אני על ההגה ) סתט... יש לנו אדץ נהדרת ביופיה : ממצפה רמון ועד לכינרת .... צר לי אינני אוהבת חג זה ואת כל ההכנות המפרכות לקראתו (וורשה כבר בנקיונות והכנות למסדר המפקד ) והאמת שכל פסח אני יורדת במשקל- וזה הדבר הכי חיובי בו מבחינתי ושאחריו מייד - המימונה ואז מתרחבת נפשי וגם גזרתי ומשה היכה בסלע ויצאו ממנו מים.... ) טולי_
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2013 17:09
 קרולין Posts: 6651
|
מטפס יקר אמן אמן ואמן! את יכול להיות בפסח הזה רזה יותר! ב ה צ ל ח ה קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2013 16:42
 נחושה Posts: 6982
|
כן כן, סיכמת הכול ויפה כל כך, והקיץ הזה שנפל עלינו היום מזכיר לנו עד כמה הקיץ מתדפק על חלונותינו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2013 06:56
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אמן!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2013 21:28
 מיכיק Posts: 159
|
תאורך מאלפים. עם תובנות ונחישות תוכל לכל הקשיים הקולינרים (וגם לאחרים, כי למי אין...)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2013 15:44
 רבקה Posts: 8411
|
מטפס יקר תיאורך עושה חשק גדול לנשום ולשאוף את אוויר האביב המתקרב אלינו בצעדי ענק עושה חשק להשיל מעלינו את שכבות הביגוד ובמקומם לשים עלינו את הביגוד הקל הנוח והכייפי וכדי שכל זה ייעשה במצב רוח מרומם וחשק רב אנו מיד נאחזים בשינוי שתרומתו תהיה לגופינו בבריאות ובאיכות חיים וכולנו עד בוא האביב במשימה אחת גדולה ובבטחה שתוביל אותנו להצלחה. רד והצלח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2013 15:39
 dany Posts: 19819
|
אמן ואמן!!!!!!!!!!!!!
מטפס הרים כתב:
מתישהו בבוקר מוקדם כתבתי ושלחתי, אני לא מוצא אז שולח שוב: האביב כבר באמת מתדפק על דלתותינו.. עוד רגע ומאות אלפי פרחי הדר סגורים וחתומים ייפתחו בבת אחת, בתזמון מטהפיסי, ישלחו אלינו את ריחם הארצישראלי המשכר... ודבורים עמלניות ירחפו מכל פינה, ודבש חדש יתמזג עם החלב בארץ זבת חלב ודבש... ארץ טובה, יפה ורחבה, שהדבש בעורקיה אך דם בנחליה כמיים נוזל......עוד דקה ועשרות אלפי פקעות טמונות חבויות במעבה האדמה ישלחו , כאילו מתוך תכנון אסטרטגי קמאי , עתיק יומין, זרוןעות ויצמיחו לנו את פרחי שלל צבעי הקשת.. ועוד מעט נשב לשולחן ליל הסדר, וככל שנה ניזכר ביציאת מצריים ובהיותנו עם חופשי ואנשים חופשיי מחשבה , וכמה משמעות יש למילה דרור, חופש, חירות, בני חורין, וכמה ברי מזל אנו על עצם יכולתנו לומר בפה מלא לעצמנו ולילדינו בקול רם ונישא בשירת חג והללויה בגרוננו- עם חופשי אנחנו בארצו. עם חופשי, עם חופשי, וכמה קל ופשוט ומובן מאיליו לנו הצירוף הזה "עם חופשי בארצו " וכמה רחוק כרחוק השמש מכדור הארץ היה ביטוי זה רק אתמול שלשום...., וניתבונן סביבנו בעיניים מאירות אל עבר ילדינו וידידינו ובני משפחתנו, ונביט על השולחן המאוייר והמצוייר בכל טוב, ובלב , גם כשהוא מלא בחיוך רחב , תהיה צביטה לופתת, על אילו שכבר אינם איתנו. כי נזכור את כולם. כי כמו הטבע כך חיינו- מחזוריות אחת גדולה , מרתקת, סוחפת, עשירה של חוויות, עונות, מצבים מתחלפים , עליות ומורדות..אנחנו כולנו עונת שנה אחת גדולה. אנחנו חורף קודר לעיתים וקייץ חם ובוער לפעמים, ואנחנו סתוויים ומעוננים ויש לנו ימים של התחדשות מוחלטת ואביבית... ואל הפסח הזה, אני הקטן, שכבר יודע וכבר למד שעולם שלם לא אוכל לשנות, גם אם לא אפסיק לנסות, אבוא עם שינוי אחד קטן משלי- אבוא אליו עם קידומת חדשה במשקלי. ותהיה לי בזה נחמה גדולה מאוד ושמחת אמת מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? הלילה הזה הלילה הזה אני באמת באמת יותר רזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2013 15:32
 אייריס Posts: 3744
|
אמן ואמן ובהצלחה רבה רבה שהלילה הזה יהיה שונה מקודמיו ובכלל כל עונות השנה שיהיה לנו כבר קל יותר. יום נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2013 15:14
 מטפס הרים Posts: 1533
|
מתישהו בבוקר מוקדם כתבתי ושלחתי, אני לא מוצא אז שולח שוב: האביב כבר באמת מתדפק על דלתותינו.. עוד רגע ומאות אלפי פרחי הדר סגורים וחתומים ייפתחו בבת אחת, בתזמון מטהפיסי, ישלחו אלינו את ריחם הארצישראלי המשכר... ודבורים עמלניות ירחפו מכל פינה, ודבש חדש יתמזג עם החלב בארץ זבת חלב ודבש... ארץ טובה, יפה ורחבה, שהדבש בעורקיה אך דם בנחליה כמיים נוזל......עוד דקה ועשרות אלפי פקעות טמונות חבויות במעבה האדמה ישלחו זרועות , כאילו מתוך תכנון אסטרטגי קמאי , עתיק יומין, ויצמיחו לנו את פרחי שלל צבעי הקשת.. ועוד מעט נשב לשולחן ליל הסדר, וככל שנה ניזכר ביציאת מצריים ובהיותנו עם חופשי ואנשים חופשיי מחשבה , וכמה משמעות יש למילה דרור, חופש, חירות, בני חורין, וכמה ברי מזל אנו על עצם יכולתנו לומר בפה מלא לעצמנו ולילדינו בקול רם ונישא בשירת חג והללויה בגרוננו- עם חופשי אנחנו בארצו. עם חופשי, עם חופשי, וכמה קל ופשוט ומובן מאיליו לנו הצירוף הזה "עם חופשי בארצו " וכמה רחוק כרחוק השמש מכדור הארץ היה ביטוי זה רק אתמול שלשום...., וניתבונן סביבנו בעיניים מאירות אל עבר ילדינו וידידינו ובני משפחתנו, ונביט על השולחן המאוייר והמצוייר בכל טוב, ובלב , גם כשהוא מלא בחיוך רחב , תהיה צביטה לופתת, על אילו שכבר אינם איתנו. כי נזכור את כולם. כי כמו הטבע כך חיינו- מחזוריות אחת גדולה , מרתקת, סוחפת, עשירה של חוויות, עונות, מצבים מתחלפים , עליות ומורדות..אנחנו כולנו עונת שנה אחת גדולה. אנחנו חורף קודר לעיתים וקייץ חם ובוער לפעמים, ואנחנו סתוויים ומעוננים ויש לנו ימים של התחדשות מוחלטת ואביבית... ואל הפסח הזה, אני הקטן, שכבר יודע וכבר למד שעולם שלם לא אוכל לשנות, גם אם לא אפסיק לנסות, אבוא עם שינוי אחד קטן משלי- אבוא אליו עם קידומת חדשה במשקלי. ותהיה לי בזה נחמה גדולה מאוד ושמחת אמת מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? הלילה הזה הלילה הזה אני באמת באמת יותר רזה. edited by מטפס הרים on 2/25/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|