הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אוייבים.......לא אצלי בבית...וחינוך הבית לעידוד...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/02/2013 15:19

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
כול הכבוד שאת עם ראש מורם למרות העליה ושאת ממשיכה קדימה לעשייה בהצלחה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/02/2013 11:03

dany
dany
כל הכבוד שהגעת לשקילה ולא ברחת מהאמת.
בהצלחהsmile

יולי כתב:
היי,
תודה על כל התגובות. זה רק מראה לי עד כמה אנחנו פורום מחזק ותומך וזה כיף גדול להיות חלק ממנו. אכן, השקילה עלתה לי 2 קילו שלמים וזה הרבה...אני אומנם התבעסתי מהתוצאות אבל לא הייתי מופתעת כי באמת אכלתי המון....ואז אני חושבת לעצמי...אוקי, היה מה שהיה..אני מנגבת את הפירורים וממשיכה הלאה בנחישות לעבר המטרה שהיא להשיל משקל ולחזור לבגדים הקטנים, לרזות ושוב לקנות בגדים חדשים וקטנים, אין אושר גדול יותר מזה...זו האמת ואני לא יכולה להתכחש...התחלתי להסתתר בבגדים גדולים לאחרונה וזה פשוט לא עושה לי טוב וחבל, אז אני חוזרת לנחישות ולאכילה מסודרת ללא נשנושים (שגם העפתי מהבית, אז גם אין לי מה לנשנש וגם הרבה דיאטה לא בא בחשבון, כבר ראיתי שזה לא עושה טוב...אז כנראה שפשוט לחזור לתלם אבל כמו שצריך זו התרופה הכי טובה כדי להתחיל ולרזות אבל הפעם: בלי קיצורי דרך, בלי הנחות ובלי רחמים עצמיים (על לא כלום...בעצם) ...וכמובן, תודה למירי כי למרות הכל...לפעמים אנחנו צריכים את האמת בפנים (עד כמה שלא כיף לשמוע...אבל אין כמו האמת מפיך...ואכן..מירי, את מאוד סבלנית כי נתת לי הרבה הזדמנות לשפר ופתאום עלייה כזאת ומשקל קצת חריג זה לא בא בחשבון, בטח לא אחרי ירידה של 30 קילו...אז תודה לך, כבר אתמול העליתי את המשקל הדיגיטלי לבויידם ויש קצת ייסורי גמילה מהשקילה המי יודע של כמה פעמים ביום וזה מוביל למגיע לי עוד לאכול ככה ואחרת ובעצם מסיט אותנו מהעיקר שזה 3 ארוחות נורמליות, ובלי פחמימות מחמש...מסתבר שהתעסקות מוגזמת במשקל ובשקילות מביאה למתח ובסוף לאכילה ואז לקיזוזים ובעצם אין שום תהליך...לכן, הפסקתי עם הקיזוזים...כי זה גם ככה לא ממש עוזר..אבל בכ"ז יש בהם אשלייה של שליטה של אם אכלתי זה יימחק לי ...מבחינת המספר על המשקל..אבל כמובן, קיזוזים זה לא המוטו שלנו אלא תהליך ארוך טווח של מחוייבות אמיתית לשינוי ולא הוקוס פוקוס..של לעשות בדיוק מה שהמורה אומרת ולא בערך כי רק ככה רואים תוצאות ...אני עדיין מתרגלת שתיית מיים כי התרגלתי יותר מידי לתה צמחים וקפה אבל זה הרבה סוכרא לייט ביום וגם זה לא הכי טוב......גם אם אני מדברת הרבה ביום לא לא אומר ששתיית מיים לא מספיק טובה..הרי לכל דבר יכולים תמיד למצוא תירוץ...אבל בסוף..ההשמנה שלי..וברגע אחד פתאום הפנמתי שזה כרוני, וראיתי במראה ומולך שאני, בעצם שמנה..להודות שיש בעייה, להבין, לחלוק ולא להסתתר מאחורי האוכל והבגדים הגדולים זה כבר פיתרון.........אז תודה ענקית, לך מירי, אומנם האסימון משתלשל אצלי לעיתים לאט אבל בסוף הוא יורד.ומזל גדול שהגעתי אתמול לחוג.אני חושבת שהייתי צריכה ניעור.תודה ענקית.
יולי
edited by יולי on 2/28/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
28/02/2013 10:05

יולי
יולי
היי,
תודה על כל התגובות. זה רק מראה לי עד כמה אנחנו פורום מחזק ותומך וזה כיף גדול להיות חלק ממנו. אכן, השקילה עלתה לי 2 קילו שלמים וזה הרבה...אני אומנם התבעסתי מהתוצאות אבל לא הייתי מופתעת כי באמת אכלתי המון....ואז אני חושבת לעצמי...אוקי, היה מה שהיה..אני מנגבת את הפירורים וממשיכה הלאה בנחישות לעבר המטרה שהיא להשיל משקל ולחזור לבגדים הקטנים, לרזות ושוב לקנות בגדים חדשים וקטנים, אין אושר גדול יותר מזה...זו האמת ואני לא יכולה להתכחש...התחלתי להסתתר בבגדים גדולים לאחרונה וזה פשוט לא עושה לי טוב וחבל, אז אני חוזרת לנחישות ולאכילה מסודרת ללא נשנושים (שגם העפתי מהבית, אז גם אין לי מה לנשנש וגם הרבה דיאטה לא בא בחשבון, כבר ראיתי שזה לא עושה טוב...אז כנראה שפשוט לחזור לתלם אבל כמו שצריך זו התרופה הכי טובה כדי להתחיל ולרזות אבל הפעם: בלי קיצורי דרך, בלי הנחות ובלי רחמים עצמיים (על לא כלום...בעצם) ...וכמובן, תודה למירי כי למרות הכל...לפעמים אנחנו צריכים את האמת בפנים (עד כמה שלא כיף לשמוע...אבל אין כמו האמת מפיך...ואכן..מירי, את מאוד סבלנית כי נתת לי הרבה הזדמנות לשפר ופתאום עלייה כזאת ומשקל קצת חריג זה לא בא בחשבון, בטח לא אחרי ירידה של 30 קילו...אז תודה לך, כבר אתמול העליתי את המשקל הדיגיטלי לבויידם ויש קצת ייסורי גמילה מהשקילה המי יודע של כמה פעמים ביום וזה מוביל למגיע לי עוד לאכול ככה ואחרת ובעצם מסיט אותנו מהעיקר שזה 3 ארוחות נורמליות, ובלי פחמימות מחמש...מסתבר שהתעסקות מוגזמת במשקל ובשקילות מביאה למתח ובסוף לאכילה ואז לקיזוזים ובעצם אין שום תהליך...לכן, הפסקתי עם הקיזוזים...כי זה גם ככה לא ממש עוזר..אבל בכ"ז יש בהם אשלייה של שליטה של אם אכלתי זה יימחק לי ...מבחינת המספר על המשקל..אבל כמובן, קיזוזים זה לא המוטו שלנו אלא תהליך ארוך טווח של מחוייבות אמיתית לשינוי ולא הוקוס פוקוס..של לעשות בדיוק מה שהמורה אומרת ולא בערך כי רק ככה רואים תוצאות ...אני עדיין מתרגלת שתיית מיים כי התרגלתי יותר מידי לתה צמחים וקפה אבל זה הרבה סוכרא לייט ביום וגם זה לא הכי טוב......גם אם אני מדברת הרבה ביום לא לא אומר ששתיית מיים לא מספיק טובה..הרי לכל דבר יכולים תמיד למצוא תירוץ...אבל בסוף..ההשמנה שלי..וברגע אחד פתאום הפנמתי שזה כרוני, וראיתי במראה ומולך שאני, בעצם שמנה..להודות שיש בעייה, להבין, לחלוק ולא להסתתר מאחורי האוכל והבגדים הגדולים זה כבר פיתרון.........אז תודה ענקית, לך מירי, אומנם האסימון משתלשל אצלי לעיתים לאט אבל בסוף הוא יורד.ומזל גדול שהגעתי אתמול לחוג.אני חושבת שהייתי צריכה ניעור.תודה ענקית.
יולי
edited by יולי on 2/28/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2013 15:34

dany
dany
אכן אין לפחד כלל, מה שהיה היה את הנעשה הרי אין להשיב אלא רק לתקן.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2013 15:23

אייריס
אייריס
יולי יקרה בהצלחה רבה. ואנחנו כאן לתמיד בתרגול ועשייה לאורך הדרך. יהיו ירידות וגם עליות אבל בסהכ אנחנו.לומדים ומתחזקים שבוע אחר שבוע. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2013 14:51

1103
1103
יולי חמודה
אני רואה ששינוי אחד עשית בשופכך את הדאיט קולה לכיור.אצלינו בבית אין תוססים אין מיצים ממותקים ולא משקאות מוגזים דיאטטיים,
רק מים תה צמחים ומעט קפה,[אני שותה שחור בלבד].
מה יש לפחד מהגולם להפך זהו הסמן שעוצר ומחזיר אותנו למסגרת.
אני מאחלת לך הצלחה ביום רביעי בשקילה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2013 14:49

רבקה
רבקה
יולי יקירתי
אהבתי את המשפט שלך "חוזרת למסלול בפעם המי יודע כמה "
אם לא היית כאן איתנו היית עושה זאת גם? לא בטוח.
כולנו כאן יורדות מהמסלול והחשוב שחוזרות מיד למוטב שמציל אותנו מריביות גדולות שקשות לפרעון.
יולי בסוף גם מים באבן עושים חור ואנחנו ממשיכים כמה שאפשר יותר להתאפק בפיתויים העומדים מול עינינו ונצליח.
בהצלחה ואין צורך לללכת להישקל בחיל ורעדה נהפוך הוא
מראה מול העיניים ומיד "חזרה בתשובה "
קחי עצמך בידיים והצליחי.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2013 12:31

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יולי היקרה, אני שבתי כאמור מהודו שם "נענשתי" בארוחות עתירות פחמימות שגם לא אהבתי וגם עלו לי מחיר כמובן. אבל תודה לאל נשקלתי היום. בקושי היה לי אומץ. הנזק שכבר בחלקו תוקן אינו כה גדול. קצת יותר מ-1 ק"ג שעליתי. אבל שאננות היא הרת גורל במקרה שלי, ואין מצב כזה. לכן "אספתי" את עצמי. גם לי אין אוייבים בבית תודה לאל ואני עושה לביתי כמו שאומרים. מחזירה חובות די מהר ואזרתי אומץ גם להישקל ולדעת שלא כ"כ נורא כאמור. אני מדברת עם עצמי כל הזמן ויודעת לומר את הדבר הנכון. עשייה ועוד עשייה בכיוון הנכון. אין לי דרך אחרת, והמסגרת אכן שומרת עלי מכל משמר. גם אני מחוץ לבית - הכל פרוץ ויש אפשרות שאני אוכל דברים לא טובים ולא נכונים, אך מתרגלת ומאמנת את עצמי חזרה ....יודעת שבאמת מה שעלה מהר גם די ירד ... כמובן עם עבודה ואני אמשיך בדרך ליעד שלי... וכך גם את. העיקר בלי לחץ לאט לאט וברוגע כי זה עוזר גם לירידה והלחץ אינו תורם דבר לעניין זה. הצליחי ותרגישי נפלא. יום טוב לך

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2013 11:51

מטפס הרים
מטפס הרים
הי יולי.
מעולה. את חוזרת למסלול ובתור אחד ש שיורד מהמסלול וחוזר אליו לעיתים תכופות אני מבין אותך הייטב.
העיקר- החזרה למסלול. לא נשארים בשוליים. שם מסוכן מאוד...
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2013 11:40

יולי
יולי
היי,
ביום שישי האחרון אירחנו את אחי הגדול...היה כיף גדול אבל גם אכלנו הרבה מכל טוב, בנוסף , התארחתי אצל חמתי והיה אירוח מכל טוב ארץ מצריים: שבקיות, עוגיות מיוחדות ועוגות שלא רואים או קונים במכולת...עוגות שנעשו בהמון אהבה והיה מאוד קשה לא לאכול מהן כי הן היו טעימות מאוד מאוד..ובנוסף, יומהולדת של אחיינית אהובה ויפה עד מאוד (בת 14, רזה וגבוהה כפי שמעולם לא הייתי בגיל הזה, רק יפה אבל לא רזה...) האירוח היה עח טהרת הפלאפל , מיצים ממותקים ובקיצור אוכל שרק בני הנוער אוהבים...(וגם הגדולים..) אבל בריאות לא הייתה שם. בקיצור מהון להון עליתי 2 קילו לפחות...עשיתי קיזוז שלא הזיז את מחוגי המשקל כלפי מטה......למזלי , אין לי אוייבים בבית, אבל שאני פוגשת אותם בחוץ, אני מתבלבלת קשות וחוזרת אחורה לטרום חובה...בענייני האוכל, כמובן..לכן, המסגרת חשובה, אני אומנם, לא אזרתי אומץ להגיע ולהישקל היום, את זה אעשה ביום רביעי..בחייל וברעדה, כמובן......וכמו שבעלי אמר...פשוט.תתחילי שוב מהתחלה.בלי לחץ. (הוא כבר שמע ממני הרבה את זה, אז הוא יודע מה להגיד לי...יפה, נכון...) וזה יירד, כי אני מגיעה כל שבוע ולא מוותרת...קיבלתי אפילו אישור לשפוך את הדיאט קולה לכיור..........טוב....טוב שיש תמיכה מהביית גם כאשר יורדים מהמסלול ובגדול...ודיאט קולה זה רק מלא קפאין וגזים, לא בריא בכלל.............
אני חוזרת חזרה למסלול והיום בתפריט הצהריים תפו"א ו2 קציצות מבשר אדום (מבושלות, כמובן) ...חוזרת למסלול בפעם המי יודע כמה ויודעת שמה שעלה השבוע יירד בשבועות הקרובים...ועוד קילוגרמים נוספים, כי הקייץ בפתח..
יהיה טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אוייבים.......לא אצלי בבית...וחינוך הבית לעידוד...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!