הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא יודעת מה קרה לי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/02/2013 15:59

דרך המלך
דרך המלך
אייריס כתב:
נשמה אין כמו אמא בעולם. נשיקות

תודה מותק
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2013 15:58

דרך המלך
דרך המלך
רבקוש בהחלט נבואות מתגשמות... אמן ואמן...
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2013 15:39

אייריס
אייריס
נשמה אין כמו אמא בעולם. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2013 14:33

רבקה
רבקה
סיגלי אנ י קראתי את הפוסט הקודם וכנראה רציתי להבין שירדת חצי קילו
את נבואות מגשימות את עצמן ואת בשבוע הבא עם ירידה של חצי קילו
תאמיני לי שחצי קילו עליה היא לא משמעותית לגבי כל מה שתיארת
והחשוב הוא שנהנית אצל אמא, היש דבר טוב מזה
וכמובן שהשינוי יגיע אך ורק מתוכך
וזכייתינו בפרס הגדול ביותר הוא השתייכותינו למסגרת המדהימה בה אנו נמצאות ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2013 12:59

דרך המלך
דרך המלך
יולי יקרה
חבל מאד שלא באת.. אל תפספסי את ההרצאה השבוע שווה שווה..זריקת מרץ להמשך... גם עם עלינו חייבים ללכת וכן עליתי חצי קילו... ושוב מחדש אני בשליטה במודעות וחודש שלם לפניי לשנס מותניים ולהתחיל לעבוד!!!!
אין לנו ברירה אחרת זה לכל החיים וטוב שאנחנו כאן כי לא רוצה לחשוב מה אם לא....
לכי ברביעי להשקל ואל תפספסי
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2013 10:09

יולי
יולי
היי סיגל,
אני בדיוק כמוך. מראש החלטתי לשמור כי כבר 3 שבועות הייתי על המקום אחרי ירידה של חצי קילו.........(והמשקל לא קטן כלל).קודם כל, אני ממש מבינה אותך, אבל שתינו צריכות להבין שאוקיי, היה פורים וצריך להמשיך כי אין לנו דרך אחרת, וסה"כ בחוגים תמיד אחרי עליות מגיעות הירידות...אבל תמיד כי אנחנו תמיד שואפות לרזות, מה שלא יהיה...
ואני מצדיעה לך, שאת מגיעה להישקל היום באומץ, כי אני ממש לא הייתי מסוגלת להביא את עצמי היום למעמד השקילה (נשקלתי בבית ואני כבר יודעת שאני 2 יותר, ומאוד קשה לי עם עצמי, אני אפילו מתביישת ממירי ...אחרי שהיא ראתה שירדתי חצי ושמרתי על זה 3 שבועות...אני כבר מתקרבת ל80 קילו ולא רוצה לראות את זה...כלומר...הייתי 75.5 ועכשיו אחר פורים אני 77.5....אני בלחץ היסטרי מזה, כי הייתי בפורים באירוחים ולא היה כלום דיאטתי, גם הייתי בצפון, אז לא יכולתי להימלט הבייתה...אני ממש מרגישה נפוחה , ואני ממש אוכלת סרטים רעים על ההשמנה שלי....לכן, אין מצב שלא אגיע השבוע לחוגים, אני רק קצת בבית, מנסה להבין מה קרה פה, ומה קרה לי, נחה קצת....אבל...טוב, את הפסקת האוכל שלי סיימתי.. אכלתי ארוחת בוקר קטנה של סנדביץ אחד קטן (לחם קל) נמס קטן עם מעט חלב..

אני כן אגיע לחוגים השבוע...אבל ביום רביעי, אחרי שאתמול (יום א') קיזזתי, ושם דבר לא זז שם במשקל....אבל, אני חייבת להרגע בבית, אני לא רוצה להגיע לחוג עם אנרגייה שלילית של אווף אחד גדול...למזלי, אני יודעת שאני במסגרת וזה לא כמו חדר כושר..אני שילמתי ואני במסגרת, אז אני אגיע, תכלס, אין לי מה להפסיד, לשמוע הרצאה טובה, להנות, לפגוש חברות...כן..כן..גם להישקל....(כאן העוקץ, במקרה של השבוע..), ואני גם יודעת שהמשקל הזה יירד, וגם שאר הקילוגרמים שקפצו עליי ללא התחשבות (אני לא ביקשתי מהם לבוא, הם אוהבים אותי, כנראה, הם חושבים שאנחנו חברים טובים, אבל אני כבר אשכנע אותם אותם שלא כדאי להם להישאר עליי, הם רעים לי, לא מנחמים, ובכלל, מפריעים לי להתלבש יפה ולהרגיש אישה יפה ומושכת, מי צריך אותם בכלל,,,חצופים כאלו, הקילוגרמים האלו...טוב, חייבים קצת נימה של צחוק, אחרת, אם לא נצחק ...נבכה...ופעם אפילו מירי הסבירה לי שמבכי לא מרזים, אחרת כולנו היינו ממש רזים....אני אוהבת את הכנות של מירי...וכמובן, את הרגישות שלה, כי בכ"ז...קבוצה גדולה...ויש לה יכולת ליחס אישי גם במקום גדול, אני חושבת שיש למירי את הכישרון לומר את הדבר המתאים בזמן המתאים, ואני שמחה מאוד שאני בחוגים, גם אם עליתי (מזה אני פחות שמחה...) כי היא כמו האמא של כל השמנמודים, היא מכילה, מסבירה, יודעת מתי לנחם ומתי להעיר אותנו משנת החורף.........ומי יודע כמה ישנתי בזמן האחרון.
מהפחד מלחזור חזרה ל100 קילו או אפילו ל80 אני כן ממשיכה להגיע רק מהפחד..ובעצם הפחד מניע אותי לחזור ולהישקל, אולי אפילו גם יותר מידי פעמים באופן עצמאי, בבית...תוך ביקורת עצמית נוקבת , תוך לחץ, ותוך בין הייתר שיכנוע עצמי שאם כבר ירדתי פעם ועשיתי מבצע גדול של הרזייה יש לי היכולת לרזות גם 10 קילו...בלי לחץ של יש לי או אין לי מסגרת...בלי לחשוב אם כן או לא להגיע החודש...לכן, אני כן שמחה שיש לי היכולת. אני רק צריכה להשתמש בהתמדה שלי גם בתכנון הארוחות, בבישול של אוכל טעים, דיאתטי ומושקע ולא סתם אורז או משהו מהיר רק שיהיה..., בהליכות , בעשייה במקום במחשבה ובתכנון של איך לעשות ומה ומתי...כי מתכנון לא תמיד מגיעים לעשייה, רק עשייה מביאה אותנו לעשייה ובסוף...להרזייה בטוחה...לרזות ממקום של כיף גדול וזכות שאנחנו במסגרת ולא מתחושה של עונש "אני בדיאטה...אסור לי לאכול כלום.." אני חושבת שצריך לעשות קצת סדר בראש, להפנים את המילים של מירי לכדי עשייה ...מה שכן, סיגל, אני שמחה שאנחנו מתמידות כי אני יודעת שיש הרבה כמונו שוויתרו וממשיכות להשמין בלי להאבק בזה........ואני מאמינה שאפשר לרזות אחרת בלי מאבק...פשוט בראש טוב...באנו ללמוד..באנו ליישם באנו למטרה מסויימת-הגענו לכאן כדי לרזות ולשמור על המשקל החדש יש לנו מטרה ויש לנו בערך כל החיים כדי להשיג אותה, אנחנו לא בתחרות, אלא רק עם עצמנו, וצריך להתיחס לעצמנו בחמלה, באהבה , בהבנה שכל מה שאנחנו עוברות על הדרך זה סוג של לימוד............
את תתאפסי מחדש כמו שאת כותבת היום, ואני אעשה את זה ביום רביעי שתינו נעשה את זה, שתינו נרזה ונצליח לשמור כי אנחנו כבר כאן ואנחנו באמת רוצות לרזות ולשמור על משקל נמוך, בואי נדמיין את עצמינו רזות יותר כבר הקייץ הזה...איזה בגדים חדשים נקנה.מה נלבש. מה נאכל טעים משביע ומרזה בכל יום מחדש...להיכן נטייל ואיזה אנרגיות חדשות נקבל מההרזייה ובעיקר בואי נדמיין (כרגע) את המחמאות שנקבל מההרזייה, ואת השאלות של איך עשינו את זה....אני חושבת שזה כבר נותן לנו כוח לרזות............smile בואי נקבל החלטה שהפעם אנחנו שומרות, הקיץ בפתח ואנחנו נרזה מעט לקראתו (בלי מספרים וכמויות פשוט נהייה רזות יותר כבר בפסח ולקייץ, שהוא רחוק יותר בכלל...ולי בקיץ יש להגיע לבת מצווה של אחיינית ואני רוצה להפגיז הופעה יפה...אז, לכולנו יש אירועים, אז בואי ניקח את כל המוטיבציה שלנו ונשקיע אותה בטפול בעצמנו כי מגיע לנו החוג, ההרזייה וכל מה שמסביב.smile
הפור (= הגורל שלנו ) יכול ליפול בצד הרזה של המטבע...ההחלטה היא בידנו והמעשים גם כן, ואנחנו פה ויכולות להחליט אחרת, מה שהיה היה (גם אם בפעם האלף...לכן אנחנו פה) אבל בואי נשאב את הכוחות להגיע, להישקל, ולהנות מזה.....מהחוג, מהחברות היפה בחוגים...ונראה שבהחלט לקיץ הזה נהייה רזות יותר , נעשה מבצע, כמו שמירי אומרת הכן גופך לקיץ ...ובכלל, נחזור לעשייה ממקום של כיף גדול....יש לנו חוג טוב, בואי ונהייה תלמידות שקדניות.
פורים שמח,
ושיהיה לנו יום נהדר
ואנרגיות מחודשות ,
יולי.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2013 07:07

דרך המלך
דרך המלך
תודה רבה יקרים שלי
המילים ןהעידוד ממש לא מובן מאליו... כולכם צודקים הכל תלוי בי ובהחלטה... ,כנראה לא הייתי חזקה מספיק מקווה להצליח ולעדכן...
היום אלך להרצאה לקבל כוחות מחודשים לראות את העליה שלי ולהתאפס מחדש....
יום נפלא לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2013 05:07

אקורדיאון
אקורדיאון
סיגלוש כידוע לנו זה קורה ויקרה ואנחנו נקום ננגב פרורים ונמשיך.
בהצלחה לכולנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/02/2013 22:50

נחושה
נחושה
קרולין כתב:
סיגל יפה שלי
כםי שכתבת אמא לא תשנה את צורת האירוח שלה ואת אוהבת את המשפחה הנהדרת שלך שתמשיכו להיות תמיג מגובשים אמן.
השינוי צריך להיות ב נ ו זה מאדדדד קשה אני נשואה למרוקאי ולמשפחה מרוקאיתתתת חגים שבתות חינות וכו וכו אפילו באזכרות שלא נדע יש חגיגה של אוכל אז מה אני רוצה להגיד יקירתי,
שהשינוי חייב להיות ב נ ו בחשיבה שלנו בהתנהגות שלנו לא נשנה את המשפחה במיוחד אחרי כ״כ הרבה שנים של הרגלים.
השינוי יחול להיות רק אצלנו בבית שלנו ובמשפחה הפרטית והאישית שלנו.
וכן פורים יש גם בשנה הבאה....
אוהבת ואיתך לאורך כל הדרך...
קרולין

i agree
0 קישור קבוע (Permalink)
24/02/2013 21:37

קרולין
קרולין
יכול כמובן...
0 קישור קבוע (Permalink)
24/02/2013 21:33

קרולין
קרולין
סיגל יפה שלי
כםי שכתבת אמא לא תשנה את צורת האירוח שלה ואת אוהבת את המשפחה הנהדרת שלך שתמשיכו להיות תמיג מגובשים אמן.
השינוי צריך להיות ב נ ו זה מאדדדד קשה אני נשואה למרוקאי ולמשפחה מרוקאיתתתת חגים שבתות חינות וכו וכו אפילו באזכרות שלא נדע יש חגיגה של אוכל אז מה אני רוצה להגיד יקירתי,
שהשינוי חייב להיות ב נ ו בחשיבה שלנו בהתנהגות שלנו לא נשנה את המשפחה במיוחד אחרי כ״כ הרבה שנים של הרגלים.
השינוי יחול להיות רק אצלנו בבית שלנו ובמשפחה הפרטית והאישית שלנו.
וכן פורים יש גם בשנה הבאה....
אוהבת ואיתך לאורך כל הדרך...
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
24/02/2013 18:44

מטפס הרים
מטפס הרים
הי דרך המלך. מבין לליבך. מזדהה עם כל מילה שדני כתבה. בהצלחה!! את יכולה ואת יודעת שאת יכולה!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/02/2013 16:53

dany
dany
לא קל לעמוד כל שבוע בפני הפיתויים וההחלטות לקחת לא לקחת, ומצד שני לא ללכת להורים מסיבה זו זה ממש לא הגיוני.
אז שוב הכדור בידיים שלך, זו החלטה שלך, זו בחירה שלך!!!!!!!!!!!
ויש לנו את כל הכלים על מנת להתמודד נכון. אנחנו לומדים יום יום איך לעשות אחרת, פעם מצליחים יותר ופעם פחות.
בהצלחה עד סוף החג ובהמשך השבוע.
פסח לפנינו ובעקבותיו הקיץ וכולנו רוצים להיות קצת יותר צנומים ורזים.
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
24/02/2013 10:56

נחושה
נחושה
סיגלי יקירה מבינה את מצבך אבל אני חיבת להגיב כדי שתתעוררי דווקא עכשיו.
אוכל של אמא במקרה שלך (אני לא זכיתי, אני תמיד בצד המבשל...) מנחם ומרגיע וכשאת מול כל המגדנות את לרגע הילדה הקטנה שבאה הביתה והריחות מהסירים...אין דברים כאלה.
לי היה האוכל של חמותי ז"ל ומאז עשור אני בצד המבשל והמפנק בצד שלי ובצד של בעלי...כי אני אוהבת לפנק ולא רק באוכל אבל כיום אני יודעת ממה להיזהר.
הפסקתי אפיה (כן של המיוחדים והמפנקים והקרמים והקצפות והבלינצסים והמטוגנים...) ולילדים או לאורחים אני עושה שולחנות יפים אבל בריאים יותר, צבעוניים יותר ומדגישה שזה לטובת כולם.
הרעיון המרכזי באוכל ובמתוקים שיש רק בפורים ורק בפסח ורק בשבועות ורק......הוא להנות ממה שאת יכולה בביס או בחתיכה וממה שאת לא עומדת בפניו פשוט להתרחק כי שום נחישות לא תעמוד בפרץ וזה מירי אומרת לנו שוב ושוב.
קשה לך לעמוד במאכלי פורים, לא לגעת...לקחת משהו אחר שאמא הכינה במיוחד חתיכה על צלחת וכוס תה צמחים (סלט /כף מתבשיל/חתיכת בשר או מאפה מיוחדים) בלי המתוק המטוגן והבלתי מדיד שנמצא בכמויות על השולחן.
יפה שלי, את רוצה להצליח וכדי להצליח צריך לוותר(פורים יהיה גם בשנה הבאה) ,צריך להתאפק (רעב על הארץ היה רק במצריים) צריך להתמיד (בלי הפסקות אוכל בחנוכה, בטו בשבט, בפורים, בפסח, בשבועות...)
וצריכים פשוט לבקש עזרה ואין כוונתי "אמא על תכיני."..זה אבוד מראש!!! אלא אמא לי תה עם נענע או קפה טוב או צלחת מרק מהסיר שהכנת לנו....ולהגיד לה שאת מאוד מעריכה את השקעתה אבל שכעת את משקיעה בעצמך ושהיא תכבד אותך.
על בריאות אני כבר לא מדברת, הרי כל אמא רוצה שהבת שלה תהיה בריאה ומאושרת ועם כל קילו שנושר את משיגה גם וגם....
חג שמח יקירה, את הנעשה אין להשיב...בלעת שילמת...אבל כעת צחצחי שיניים ותעבירי את שארית היום ואת השקילה של מחר בחברותא ובנעימים.
מכל הלב, נחושתך
0 קישור קבוע (Permalink)
24/02/2013 09:17

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אני מאוד מבינה אותך לא קל אבל תזכרי ותשנני תמיד כול שנה יש חג כל שנה מטעמים אז לבחור לטעום משהו אחד בכל פעם או להתחלק עם מישהו חצי חצי ואז קחי 2 דברים קחי לפני חמש ואולי זה יקל עליך ולא תרגישי החמצה...
וזכרי כשהכל במודעות השמיים הם הגבול... ביינתים היה מה שהיה היום ממשיכים במודעות והקפדה יתרה
בהצלחה וחג שמחsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
24/02/2013 08:55

דרך המלך
דרך המלך
בוקר טוב שבוע מבורך וחג שמח לכולם

לצערי הרב לא הייתי תלמידה מחוננת ו"נפלתי"קשה מאד השבוע על מטעמי פורים... אין לי בבית אוייבים העפתי הכל.. הבעיה היא שאני אצל הוריי כאן מתחיל הבלגן.. שם לא מכירים את המושג דיאטה.. אוכל בריא.. שמירה... שם כל הזמן יש מטוגן ואפיה.. שם אני פשוט לא יכולה לעמוד מול הפיתויים.. שם אצל הוריי אני פעם בשבוע לפחות שפשוט הורסת לי שבוע שלם של שמירה...
כן דיברתי עם אמא שלי להפסיק להכין מטעמים אבל אין מי לדבר... לא יכולה ולא רוצה להפסיק לבוא להוריי הם הכלללל בשבילי... אף אחד לא מכריח אותי לטעום או לאכול .. זה פשוט על השולחן ואני לא מסוגלת לעמוד מול המטעמים של אמא!!!!!!.אז שישי שבת נפילה גדולה על עוגיות של פורים שאמא מכינה ובאמת לא כל בשנה רק בפורים...
כמובן שהבוקר כבר קמתי מחוזקת ושוב בשליטה כי בבית אין לי אוייבים.. אבל באמת מה לעשות???קשה לי קשה לי מאד מול התבשילים והאפיה של אמא... upset
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא יודעת מה קרה לי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!