25/02/2013 15:43
 אייריס Posts: 3744
|
עשית חכם. מיכיק וכל הכבוד ובהצלחה הלאה.
נחושה עשית מצווה ושמחת ליבם של אחרים. כל הכבוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2013 09:30
 נחושה Posts: 6982
|
נחושה כתב:
כל המשלוחים שהגיעו עד כה סודרו יפה מחדש בכלי וצלופן ויימסרו היום לאנשים בשולחן שחמי יושב בו בדיור מוגן במסיבת פורים ב 17:00. המשלוח אכן נמסר ואני בדרך לפיסגת ההר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2013 11:27
|
כל המשלוחים שהגיעו עד כה סודרו יפה מחדש בכלי וצלופן ויימסרו היום לאנשים בשולחן שחמי יושב בו בדיור מוגן במסיבת פורים ב 17:00.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2013 06:09
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד יקירה.
נחושה כתב:
אני תמיד מקבלת משכניי הדתיים ומחבריי הטובים משלוחי מנות, זאת מסורת. כל שנה הייתי מקבלת מהדתיים, רצה לקנות בד"צ ומוצרים הכי הכי כשרים ואז פותחת וסוגרת אורזת ורצה להביא משלוחים השנה אני נמלה חרוצה עשיתי את כל הקניות הנכונות ובזמן, סרטים וצלופנים וכלים יפים חד פעמיים הכול ארוז בצלופנים על כל אחד ברכה ושם המשפחה, מחר בבוקר עם כובע על הראש ואיפור, הולכת למסלול של חלוקה. ובי אני נשבעת והודעתי לילדים...את כל מה שאני אקבל אני תורמת לאחרים!!! מיכיק יקירה טוב עשית, בלי טיגונים, בלי ריחות ובלי נפילה חסרת מעצורים 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2013 23:18
|
אני תמיד מקבלת משכניי הדתיים ומחבריי הטובים משלוחי מנות, זאת מסורת. כל שנה הייתי מקבלת מהדתיים, רצה לקנות בד"צ ומוצרים הכי הכי כשרים ואז פותחת וסוגרת אורזת ורצה להביא משלוחים השנה אני נמלה חרוצה עשיתי את כל הקניות הנכונות ובזמן, סרטים וצלופנים וכלים יפים חד פעמיים הכול ארוז בצלופנים על כל אחד ברכה ושם המשפחה, מחר בבוקר עם כובע על הראש ואיפור, הולכת למסלול של חלוקה. ובי אני נשבעת והודעתי לילדים...את כל מה שאני אקבל אני תורמת לאחרים!!! מיכיק יקירה טוב עשית, בלי טיגונים, בלי ריחות ובלי נפילה חסרת מעצורים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2013 20:59
 דרך המלך Posts: 5707
|
כל הכבוד!!!! חג שמייח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2013 19:27
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכיק אשה יקרה ומחוננת כל הכבוד לך על השליטה גאה בך מאד, את מוכיחה שהכל אפשרי אם רק רוצים..... בהצלחה בהמשך אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2013 18:09
 מיכיק Posts: 159
|
השנה חסכתי בענק גם כלכלית וגם... ראשית לא קניתי מוצרי אפיה שתמיד רוכשת מהטוב ביותר, לא בזבזתי זמן במטבח על משהו שהוא נחמד ולא נחוץ. לנכדי רכשתי גימיק עכשוי כל אחד לפי גילו אך שום זכר לממתקים. ואת אלה שקבלתי - מחזרתי מהראשון העברתי לשלישי מהשני לראשון מהחמישי לשלישי העיקר לא לפתוח לא להתחיל עם זה בכלל. רק ריחות האפיה והטיגון עצבנו אותי... כי רציתי כמובן לטרוף מהכל... אך כמובן כלום כלום לא נשאר בביתנו יותר מזמן קצר, ועבר הלאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|