25/02/2013 15:21
 אייריס Posts: 3744
|
לא נותר לי מילים. אוהבת ומחבקת אותך גם בלי להכיר אותך (ובעצם כבר מכירות מכאן ודרך מירי היקרה שמאגדת סביבה רק אנשים טובים ומפרגנים). היי חזקה ואמיצה כפי שאת. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2013 14:59
 toly Posts: 898
|
וואהו ריגשתם אותי עד דמעות - הפעם של ריגוש רב מכל המחמאות והתובנות לא ציפיתי לכך באמת שלא לשם כך שיתפתי ולכן זה עוד יותר מרגש אותי וגם תורם לשליטה עם הלע ולגבי הסיפורים מטפס יקר סורי אך בן וורשה אחר הקדים אותך קיבלתי אמש טלפון מהוליווד: בן אפלק וסטיבן שפילברג מעונינים ליצור עימי סידרה הוליבודית אודותיי וקטעי המשעשעים...הם קראו את הפורום ואת חיוכיך והסתקרנו לדעת מי זאת בת וורשה שמסוגלת כך לצחוק על עצמה ולשעשע אחרים אז בקרוב הספר והסרט לטקס האוסקר הבא......אלוהים מי יהיה המעצב לשמנדמודונת כמוני? נו נו מירי יש לנו הרבה עבודה ביחד עד לטקס......ברור שאת אריה ואבי המוכשר שלכם מגיעים עימי בלימוזינה לבנה ) שרק נצחק ונשמח כולנו במי שהננו שפע של אהבה וחיוכים בלב טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2013 11:25
 יולי Posts: 754
|
טולי יקירה, קודם כל מאוד ריגשת אותי, ואת אכן מאוד יפה מבחוץ ומבפנים, בלי שום קשר לגודל הכרס..ראיתי אותך בחוגים מידי פעם גם רזה יותר ופחות ואת תמיד יפה נשית ומטופחת. את קודם כל, קבלי ממני את המחמאה... לגבי אותו אדם, יש אנשים שיש להם צורך לפעמים להגיב, משהו מתוכם, ללא קשר להיותם אנשים טובים או רעים...לפעמים יש מצבי רוח שונים, לפעמים מתכוונים למשהו אחד ואומרים אחר ולא רוצים לפגוע....וזה קורה, כולנו בני אדם...הפגיעה שחשת ברורה לי כי גם לי יש אמא נכה על כסא גלגלים המוגבלת בתנועתה ולכן אני מאוד רגישה לנושא של נכויות באשר הן..אני חושבת שהנגישות מאוד חשובה כי נגישות זה חופש וזו זכות בסיסית לכל אדם באשר הוא. אני מצטרפת לדברי מירי...התואר אומר שהוא שקדן ולמדן ולא בהכרח על טוב לב.....לפעמים אנשים קצת קרים ומשוללי רגש וכבר נתקלתי ברופאים כאלו..יחד עם זאת. בטוח שיש בו משהו טוב בדוקטור, אחרת לא היית מטפלת אצלו.......לכן, נסי לראות את חצי הכוס המלאה, ואם לא, וניתן...תמיד אפשר להחליף דוקטור (אלא אם הוא בן משפחה או קרוב כזה או אחר...ואז...אפשר לשמור על קשר מסויים ולא לשתף אדם כזה...כי חבל להיפגע ממנו) טולי, אני ממש גאה בך על העשייה למען הנגישות ועל הבחירה בהתמודדות דרך מקום של עשייה, הנגשה ותרומה לזולת ממרצך וזמנך ממקום של שליחות. אני חושבת שזו מתנה לתת ושאת עושה עבודת קודש. המפגשים שאת עושה עם ילדי הגן ריגשו אותי מכיוון שילדים תמיד אומרים את האמת ומרגש שילדים קטנים עם מעט הסברה מגלים רגישות כל כך גדולה, כנראה שהמורה שלהם הסבירה להם ממש טוב וכנראה שאת עושה את עבודתך נאמנה, ואכן, האמיני לי אני מחזקת את ידייך שאת עושה עבודת קודש.את אישה מדהימה, המשיכי לעשות רק מעשים טובים ולתרום לעולם והעולם תמיד יחייך אלייך בחזרה, בכל התחומים. המשיכי להאמין בעצמך ובמטרותייך ואני מאחלת לך שתחוללי שינוי........בדרך אל תשכחי את עצמך כי גם את חשובה עם אכילה נכונה ובריאה תוך דאגה לשלומך ולרווחתך.......המשיכי להיות רגישה ומדהימה אבל שימי גם את עצמך במרכז תוך דאגה לחוסנך הפיזי הרוחני והכלכלי. אני מאחלת לך בהצלחה ואל תשימי לב למי שיש לו צורך לשים לך כביכול מראה, לא תמיד כל האנשים יודעים איך לומר משהו, באופן נכון, אז אל תקחי ללב.... שלך, עם ברכת חג שמח מכל הלב, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2013 05:54
 dany Posts: 19819
|
אשירה תגובה נפלאה ומחזקת. אהבתי
אשירה כתב:
טולי יקרה מאוד, לעיתים רחוקות קורה לי שאני מוצאת את עצמי חסרת מילים וזה קרה לי הבוקר כאשר קראתי את הפוסט שלך. בא לי רק לתת לך חיבוק ולהביע את הערצתי. מהכרותי איתך בפורום לא היה עולה על דעתי שאת מתמודדת עם בעיה כה רצינית וקשה. ההומור הקולח שלך, תמיד עם קריצה עצמית והרבה כישרון וחוכמה, והרמזים על יופייך הרב, השאירו בי רושם שהחיים רק מחייכים אלייך וחוץ מנטיה קלה להשמנה הכל אצלך מושלם. והנה את באה עם סיפור של התמודדות כה קשה ולוקחת את הקושי והופכת אותו למתנה, ועושה ממנו שליחות, ופועלת פעילות קדושה כדי להיטיב את העולם, כדי שכולם יקבלו את צרכיהם מעצם היותם בני אדם ולא כחסד. הכי ריגשו אותי המפגשים שאת עורכת עם הפעוטות כי כפי שאנו כולנו יודעים הכל מתחיל ונגמר בחינוך, וחבל רק שאלה שעומדים בראשנו שכחו זאת מרוב דאגה לעצמם בלבד. תהיי גאה מאוד בעצמך ובדרכך, ועל הדרך המשיכי לצ'פר אותנו בסיפורייך הנפלאים, הקורעים אותנו מצחוק והנאה. חג פורים שמח,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2013 05:18
 אקורדיאון Posts: 16381
|
טולי יקרה מחזקת את ידייך וכפי שנאמר כאן מכיוון שאין לנו שליטה על פיותיהם של אחרים עשי בטל ומבוטל והמשיכי להיות מי שאת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2013 19:04
 אשירה Posts: 4292
|
טולי יקרה מאוד, לעיתים רחוקות קורה לי שאני מוצאת את עצמי חסרת מילים וזה קרה לי הבוקר כאשר קראתי את הפוסט שלך. בא לי רק לתת לך חיבוק ולהביע את הערצתי. מהכרותי איתך בפורום לא היה עולה על דעתי שאת מתמודדת עם בעיה כה רצינית וקשה. ההומור הקולח שלך, תמיד עם קריצה עצמית והרבה כישרון וחוכמה, והרמזים על יופייך הרב, השאירו בי רושם שהחיים רק מחייכים אלייך וחוץ מנטיה קלה להשמנה הכל אצלך מושלם. והנה את באה עם סיפור של התמודדות כה קשה ולוקחת את הקושי והופכת אותו למתנה, ועושה ממנו שליחות, ופועלת פעילות קדושה כדי להיטיב את העולם, כדי שכולם יקבלו את צרכיהם מעצם היותם בני אדם ולא כחסד. הכי ריגשו אותי המפגשים שאת עורכת עם הפעוטות כי כפי שאנו כולנו יודעים הכל מתחיל ונגמר בחינוך, וחבל רק שאלה שעומדים בראשנו שכחו זאת מרוב דאגה לעצמם בלבד. תהיי גאה מאוד בעצמך ובדרכך, ועל הדרך המשיכי לצ'פר אותנו בסיפורייך הנפלאים, הקורעים אותנו מצחוק והנאה. חג פורים שמח,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2013 10:23
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי טולי, חג שמח לך ולכל בנות וארשה באשר הן. אנחנו אמנם טרם הכרנו למעט מעל דפי הפורום, אבל כבר משחר נעורי כאן בפורום ראיתי וחשתי שניצבת בפני כותבת רחבת לב, בעל חיוניות עצומה וחוש הומור כללי וובעיקר עצמי ( וזה מיצרך נדיר!!) מהמשובחים. זה די מדהים היה לקרוא ו על מחלת הרשתית איתה את מתמודדת- רק בשבת ביקרנו איש יקר מאוד לליבנו שלפני שלשה ימים הרשתית שלו ניפרדה מהעין, עבר בינתיים טיפול בגז ולייזר, והבוקר נראה אם יש או אין ניתוח... אני מניח שההתמודדות שלך אינה קלה אבל מה שכל כך מיוחד בך זה שאת עושה את ההתמודדות לקלה, את " מקילה" את עצם ההתמודדות, בעבודתך ההתנדבותית, בפגישותייך עם קהלים שלא מודעים לחיים בצל מיגבלויות פיסיות, בשיחותייך עם ילדים ובוגרים ואולי עם ילדים שהם יותר בוגרים מאיתנו... ומעל הכל את כותבת מצויינת. וכבר שוחחנו על זה גם בפרטי- ובייחוד יכולתך לכתוב פוסטים משעשעים על מצבים קומיים בחיינו- זו אחלה תכונה, היכולת לכתוב הומור עם ציניות ועם השקפת עולם- אני מת לקרוא סיפורים שלך לא רק פוסטים. מעטים הם הכותבים שגורמים לי לצחוק בהנאה. רובם גורמים לי לבכות בחמלה שזו גם תכונה מעולה לכותב כמובן אבל , חלס, מתאים לי לחייך והמון, כמה כיף זה פשוט לצחוק.. אז טולי- לא לקחת ללב שום מילה רעה שאולי נאמרה בלי כוונה רעה באמת, לעיתים אנשים, גם אנשים גדולים וחיוביים, עושים פאלטות.. המשיכי להיות מעיין כה נובע של מרץ וחיוניות ואכפתיות ואלטרואיזם- אנחנו צריכים עוד ועוד כמוך כדי שתקום לנו חברת מופת. חג שמממממח מכל הלב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2013 10:10
|
תודה תודה לכל המגיבים מאוד ריגשתם אותי בדבריכם ומחמאותיכם הפוסט באמת נועד לשם העצמת כולנו פה בפורום המדהים הזה שפשוט אין עליו ונוצר על ידי אישה מדהימה שקוראים לה מירי בלקין ןזה לא מובן מאליו. ובאוירת החג הנהדר הזה ומזג אויר משגע שימו תחפושת קצת פודרה ונצא עם שושקה אדומה וטעימה אל הכרמים באהבה ושמחה רבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2013 06:09
|
מקפיצה כי זה חשוב מאד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2013 23:23
 נחושה Posts: 6982
|
טולי יקרה, מי שאוהב אדם יהיה נאהב, מי שאינו כזה יש בו רוע וצריך להתעלם ולהתרחק מאדם נבזה גם אם לא היתה כוונת זדון מלכתחילה, היה צריך לחשוב על כוחה של מילה טוב עשית שנתת דרור לדמעותייך, הוצאת כעסים והמשכת במרץ בדרכייך שאפו על העשיה הציבורית ופעולתך לטובת הכלל אני זכיתי להכירך, את אשה יפה ומוכשרת ויוצאת מהכלל חיבוק לחיזוק, נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2013 20:56
 דרך המלך Posts: 5707
|
טולי יקרה אמנם אנחנו לא מכירות אבל בהחלט ריגשת אותי מאד בפוסט שלך ואני מאחלת לך בריאות טובה .. ותמשכי להיות כמו שאת אוהבת את בני האנוש רגישה וטובה.... וכל הכבוד שלא ברחת לאוכל לאכילה רגשית... גם טוב שבכית זה משחרר מאד... שולחת לך מכאן למרות שאנחנו לא מכירות חיבוק חזק סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2013 20:03
|
טולי יקרה עד מאד ראשית חג שמח פורים עליז וצבעוני לך ולכל יקיריך באשר הם הולכים על שתיים ועל ארבע. בעלי אומר לעיתים די קרובות "ללשון אין עצם" וכוונתו היא שאדם יכול לומר כל דבר........... בין אם הוא דבר חנופה ובין אם הוא דבר שקר, או דבר מעליב ופוגע. ולנו אין שליטה על הלשון של השני......... ולדאבוני גם "גדולים" נופלים על דברי הבל ושטות. ושנות לימוד ותואר עדיין לא מקנים את הרשיון לא לדבר שטויות. וחבל חבל שכך קרה. את עם האמת שלך, עם הנסיון שלך, ועם ההבנה שלך לאן את הולכת עם המסקנות שלך, את זה אף אחד לא יכול לקחת ממך!!!!!!!! המשיכי בדרכך הנאצלת שתורמת לך ולסביבתך. ובוודאי נכון עשית שלא חיפשת תנחומים שם במעמקי המקרר או המזווה. שוב מאחלת לך להמשיך וללכת בדרכך האמיתית ואני בטוחה שאת תראי בה רק טוב. דעתי האישית שבן אדם רואה מישהו אמיתי מולו הוא לא יכול שלא להגיב בחיוב. אלא אם הוא פשוט בן אדם רע ורשע. נשיבוקים והערכה מכל הלב
miribelkin כתב:
ממשיכה....קפץ לי לכן אל תשימי לב לצורת הדיבור חסרת הטאקט, תתרכזי במה שכן טוב בו בדוקטור.... אני מחכה ביום רביעי הקרוב לחבק אותך חיבוק ענק..... שבוע נפלא חג שמח לך אשה יקרה שלך מירי edited by dany on 2/24/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2013 19:39
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ממשיכה....קפץ לי לכן אל תשימי לב לצורת הדיבור חסרת הטאקט, תתרכזי במה שכן טוב בו בדוקטור.... אני מחכה ביום רביעי הקרוב לחבק אותך חיבוק ענק..... שבוע נפלא חג שמח לך אשה יקרה שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2013 19:37
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי אהובתי המקסימה עייניי היו מוצפות בדמעות, כתבת פוסט מרגש ואמית כל כך, את אשה יפה יקרה טובה ומחוננת, אל תיקחי ללב, תואר דוקטור, לא גורם לאדם להיות רגיש וטוב לב, זה אומר שהוא שקדן ולמדן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2013 14:36
|
משנכנס אדר מרבין בשמחה בצדקה נתינה והרבה אהבה.... שלום חברים וחברות יקרים התלבטתי קשות אם להעלות את הפוסט הנוכחי אשר אין לו קשר ישיר למזון לדיאטה אך עשוי להפיח תקווה בליבם של אלה שבחרו להתמודד עם אתגרי החיים באופטימיות רבה ולהעצים את שמחת הרעשן על פני האוזן וסוסו של מרדכי ) חלקכם מכירים אותי מהחוג אצל מירי וחלקכם מהסיפורים של מירי אודותיי בשאר החוגים ואני תמיד מתרגשת מהמחמאות שמירי היקרה מרעיפה עליי גם כשאני מעלה את מאזני המשקל לדרגת על כי בראש וראשונה מירי היקרה מאוד לי מתייחסת אליי כבן אדם לאדם ללא קשר למידה זו או אחרת או צבע השיער הכיס או אדרת הכרס בגובה העיניים בכנות ללא מסיכות ומתוך כבוד לאנשים שבחרו להתמודד עם אתגר מורכב מאוד אשר קוראים לו שומן או עודף משקל שיש לו השלכות רחבות ומעמיקות על כל מישורי החיים. אני חברים יקרים מתמודדת עם אתגר נוסף: הנני לקוית ראייה בגין מחלת רשתית אשר התגלתה לפני מספר שנים אשר הודות לה קיבלתי מספר מתנות יקרות ערך ותובנת על מהות החיים ויעודי בפלנטה הנוכחית ובחרתי להתמודד בצורה הכי אופטימית כנה וישרה עם עצמי וסביבתי והנני מאוד שלמה עם מי שהנני ומנסה בדרכי הצנועה לתרום למודעות וליותר הבנה ופתיחות של החברה הישראלית כלפי בעלי מוגבלויות שונות יש לי הזכות והכבוד להימנות על קבוצת אנשים מדהימים ואמיצים אשר בחרו להתמודד וליצור שינוי חיובי ומהותי בכל הנוגע לחקיקה בתחום הנגישות הפיזית ואכיפתתה הלכה למעשה ובפרט ליצור נגישות אנושית באמצעות חינוך למודעות והסברה מגיל אפס. והנה אני יושבת השבוע במעגל עם מתוקים ומתוקות בני חמש בגן ילדים ברעננה שכל כך התרגשתי והתמוגגתי מהשאלות החכמות שלהם ורמת הפתיחות והמודעות המדהימה שכאשר מתוקה בת 5 ורבע ציינה בטון של שופטת בעליון:"אסור להפר את החוק מקבלים עונש אם מחנים בחניות נכים כשהמחשתי להם מהו חוק ומשמעותו של חוק ותקנות הנגישות חיבקתי אותה עם דמעות בעיניים ועוד יותר כשאחד הילדים ניגש אלי בסוף ואמר בלחש:"לסבא שלי יש לברדור הוא לא רואה טוב ...יש לך גם? והוסיף:את נורא יפה אני אוהב אותך.....לא להתעלף תגידו? עם מנה כזאת של אושר ועונג שקשה לי לכמת במילים המשכתי להרצאה נוספת ובהמשך אותו יום מרגש ומופלא אני משוחחת בערב עם קרוב משפחה: אדם יקר וחכם המוערך מאוד עליי ונמנה על מובילי קהילת הרופאים בישראל ובעולם בתחומו אדם שמטפל מידי יום ביומו ברבבות אנשים עם בעיות עיניים ומוגבלויות אחרות והאיש החכם מאוד שמכיר אותי היטב משחר ילדותי ואת דרך התמודדותי בשנים האחרונות ומאמציי הרבים לשנות סטיגמות כלפי בעלי מוגבלויות הנובעות לרוב מחוסר ידע או הבנה אומר לי אותו איש משכיל מאוד וחכם בשיחה טלפונית בינינו על נושא מסוים : "את חיה באשליות ומוסיף "יגרשו עיוורת מהדירה" נשימתי ונשמתי החמיצו פעימה ונעשיתי כחולה לרגע אומרים שחיים ומוות ביד הלשון = חשתי "מתה" וכמות הדמעות אשר זרמו מארובות עיניי יכלו להשלים את יתרת המכסה החסרה בכינרת....... לא רצתי לשם שינוי לטרוף את המקרר גם לא הגבתי באותו הרגע על ההערה (לא האמנתי שאני שומעת מה ששמעתי ועוד ממי שהערכתי עד כה כאדם נאור ובעל הבנה ואמפתיה יצאתי לצעדה ארוכה בפארק שתיתי הרבה מים וצרחתי צרחות אימה מתחת לברז המים החמים במקלחת ואז - נרגעתי ונשבעתי מול המראה: שאני ממשיכה בדרכי האופוטימית וכאוהבת בני אדם באשר הם בני אנוש לעשות כל שבאפשרותי שהתייחסות כזאת לא תישנה כלפיי או כלפי בעלי מוגבלויות אחרות ובפרט כלפי ילדים בעלי צרכים מיוחדים כולנו בני אנוש אשר נולדנו שווים באנו מאותו הכפר ונשוב כולנו ללא הבדל צבע השכלה או כיס ואפילו ללא גרביים לאותם מחוזות הכפר..... אני מי שהנני לטוב ופחות טוב ויכולה רק להעיד על עצמי שהפכתי לאדם יותר טוב יותר רגישה לצרכי הזולת מאז הפגיעה בעיניי ושאני פעילה ועושה דברים רבים ומאתגרים הגורמים לי לסיפוק ואושר רב ומעצימים את משמעות ומהות חיי על אף ולמרות לקות ראייתי ביקום הנוכחי. אל תיתנו לאף אחד והכי קרוב אליכם לפגוע במי שהינכם ןללא קשר לעודף משקל או כל מגבלה אחרת כל אדם הוא יחודי ומיוחד כפי שנולד ולכל אחד יש מגבלה:לעיתים נראית לעיתים נסתרת אף אחד לא מושלם וכל עוד אנו מנסים ומשתדלים להתמודד וליצור שינוי חיובי עבורנו וסביבתנו- זכינו והתברכנו.... או כפי שאמר האצן קטוע הרגליים באולימפיאדת לונדון האחרונה:ניצחון הרוח על הגוף ואני ממשיכה לדווש על אופני הכושר בתקווה ונחישות רבה לשוב להיות פצצה במסע אופניים הממשמש ובא ......... המשך שבת אופטימית ובשליטה בכל המובנים באהבה ושמחת המגילה טולי שמרוב התרגשות (וורשה אינה מתרגשת בקלות כל כך מרופאים ופרופסורים) נישקתי את האיש בחלוק הלבן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|