הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אחת וזהו זה!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/02/2013 05:56

dany
dany
ועוד איזה, כי מהיום הספירה לאחור החלה בידיוק חודש לליל הסדר.

אקורדיאון כתב:
והיום קמים ליום חדש,אנרגיות מחודשות ומוטיבציה לעשייה.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2013 05:55

dany
dany
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נחושה כתב:
נחושה כתב:
טפסני יקר, גם אני אכלתי אחת אתמול עד חמש והיום אחת עד חמש בנחת ורק כאלו שנאפו בבית והגיעו אלי במשלוח.
לא מבזבזת אף קלוריה יותר בוודאי שלא על קנויות, תעשייתיות וכאלו שנארזו במשלוח מנות לפני חודש
זה בהחלט אפשרי אם מחליטים שזו היתה דגימה סמלית והבנו את הטעם של כל האוזניים האחרות
כל הכבוד, ההשתדלות היא חצי מהמאמץ וההתמדה היא חציו השני
Boogy Dance

ויש תוצאות: אחרי שתי שקילות על המקום הכי טעים קילו פחות!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2013 05:05

אקורדיאון
אקורדיאון
והיום קמים ליום חדש,אנרגיות מחודשות ומוטיבציה לעשייה.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/02/2013 22:53

נחושה
נחושה
נחושה כתב:
טפסני יקר, גם אני אכלתי אחת אתמול עד חמש והיום אחת עד חמש בנחת ורק כאלו שנאפו בבית והגיעו אלי במשלוח.
לא מבזבזת אף קלוריה יותר בוודאי שלא על קנויות, תעשייתיות וכאלו שנארזו במשלוח מנות לפני חודש
זה בהחלט אפשרי אם מחליטים שזו היתה דגימה סמלית והבנו את הטעם של כל האוזניים האחרות
Boogy Dance

ויש תוצאות: אחרי שתי שקילות על המקום הכי טעים קילו פחות!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/02/2013 22:52

נחושה
נחושה
מטפס הרים כתב:
חזרתי הביתה הערב מהעבודה. על השולחן במטבח ניצבה קופסה שקופה עגולה ובה שתי אוזניים פרגיות... אני שייך לאלו מבינינו שלא מוכנים ( לפחות לא בשלב הזה) לכפות סדר חדש על סביבתי כי אני בתהליך. בסך הכל יש לנו בית בריא שאוכל אוכל טרי ואיכותי. אבל אם יש חג ויש מלא ילדודס בבית עם חברים וכאלה, אז אני מעריך שעלי פשוט לשלוט בתאוותי , פשוט להתמודד, ולא לשלול מאחרים את רצונותיהם. אני יודע שיש כאן שתי דיעות. הכל לגיטימי. תכלס, במשך שעה פזלתי אל עבר האזניים והם, ממש, ריקדו להן בקופסה. בטוחות שניצחונן קרב... אני חותמת לך אמרה אוזן אחת לשניה, חותמת לך שהוא אוטוטו יזלול אותנו.. מה פתאום ענתה השניה. הוא התחייב בפורום שיזלול רק אוזן אחת וכבר אכל שלשום את אחותנו .. חחח.. צחקה הראשונה. הוא קשקשן גדול . כותב על התחייבויות ועל עמידה במילים וקצת מלית של פרג כבר מסממת אותו. אני לא בטוחה אמרה השניה. יש לו חברה בפורום בשם נחושה והיא הכניסה אותו לדרייב מטורף עם איזה מבצע חיסול שומנים. שמעתי עליו ושמעתי על הפורום שלו. אמרה הראשונה. הנחישות היחידה שלו זה להטביל אותנו בכוס חלב קר ולאכול כמו שהוא עשה בפורים שעבר לכל בני ובנות הדודים שלנו. סבתא מספרת שהוא לא ויתר אפילו על אוזן אחת. טרף את כולן... ובכן.. אני יושב ושומע את דואט האזניים. את רוצה אוזן המן? שאלתי את זוגתי. ממש לא ענתה לי. אוקי אמרתי. קמתי וצעדתי אל עבר האזניים והן קופצות ומשתוללות כאילו היו בטראנס... וככל שהתקרבתי יותר אליהן הן נעמדו על אחד מקודקודיהן והביטו בי בהתרסה.. חייכתי אליהן חיוך של ידידות, הושטתי להן את ידי לשלום. הרמתי את הקופסה... אמרתי לך? צעקה בחדווה הראשונה. הוא חלשלוש. אלק גבר.. ליטפתי את האוזן, חג שמח אמרתי לה והשלכתי אותה לפח. השניה הבינה ועד מהירה הצטרפה לחברתה. אוזן המן אחת בלבד אכלתי בחג הזה. אחת וזהו זה! להתראות.
edited by מטפס הרים on 2/24/2013

אכן מבצע חיסול שומנים קבל חח מהחבריםApplause
0 קישור קבוע (Permalink)
24/02/2013 20:55

מטפס הרים
מטפס הרים
חזרתי הביתה הערב מהעבודה. על השולחן במטבח ניצבה קופסה שקופה עגולה ובה שתי אוזניים פרגיות... אני שייך לאלו מבינינו שלא מוכנים ( לפחות לא בשלב הזה) לכפות סדר חדש על סביבתי כי אני בתהליך. בסך הכל יש לנו בית בריא שאוכל אוכל טרי ואיכותי. אבל אם יש חג ויש מלא ילדודס בבית עם חברים וכאלה, אז אני מעריך שעלי פשוט לשלוט בתאוותי , פשוט להתמודד, ולא לשלול מאחרים את רצונותיהם. אני יודע שיש כאן שתי דיעות. הכל לגיטימי. תכלס, במשך שעה פזלתי אל עבר האזניים והם, ממש, ריקדו להן בקופסה. בטוחות שניצחונן קרב... אני חותמת לך אמרה אוזן אחת לשניה, חותמת לך שהוא אוטוטו יזלול אותנו.. מה פתאום ענתה השניה. הוא התחייב בפורום שיזלול רק אוזן אחת וכבר אכל שלשום את אחותנו .. חחח.. צחקה הראשונה. הוא קשקשן גדול . כותב על התחייבויות ועל עמידה במילים וקצת מלית של פרג כבר מסממת אותו. אני לא בטוחה אמרה השניה. יש לו חברה בפורום בשם נחושה והיא הכניסה אותו לדרייב מטורף עם איזה מבצע חיסול שומנים. שמעתי עליו ושמעתי על הפורום שלו. אמרה הראשונה. הנחישות היחידה שלו זה להטביל אותנו בכוס חלב קר ולאכול כמו שהוא עשה בפורים שעבר לכל בני ובנות הדודים שלנו. סבתא מספרת שהוא לא ויתר אפילו על אוזן אחת. טרף את כולן... ובכן.. אני יושב ושומע את דואט האזניים. את רוצה אוזן המן? שאלתי את זוגתי. ממש לא ענתה לי. אוקי אמרתי. קמתי וצעדתי אל עבר האזניים והן קופצות ומשתוללות כאילו היו בטראנס... וככל שהתקרבתי יותר אליהן הן נעמדו על אחד מקודקודיהן והביטו בי בהתרסה.. חייכתי אליהן חיוך של ידידות, הושטתי להן את ידי לשלום. הרמתי את הקופסה... אמרתי לך? צעקה בחדווה הראשונה. הוא חלשלוש. אלק גבר.. ליטפתי את האוזן, חג שמח אמרתי לה והשלכתי אותה לפח. השניה הבינה ועד מהירה הצטרפה לחברתה. אוזן המן אחת בלבד אכלתי בחג הזה. אחת וזהו זה! להתראות.
edited by מטפס הרים on 2/24/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
24/02/2013 06:10

dany
dany
Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
23/02/2013 23:12

נחושה
נחושה
Boogy Dance
0 קישור קבוע (Permalink)
23/02/2013 21:04

דרך המלך
דרך המלך
טפסני כל הכבוד!!!
לצערי התחחיבתי ולא עמדתי בהתחייבותupset(
זה לא קל ואתה הצלחת ומבצע פסח ומבצע נחושה יביא תוצאות יפות
תמשיך ככה
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
23/02/2013 18:13

מיכיק
מיכיק
שפו על השליטה. אם אחת להמשיך הלאה, זו התחלה נפפפפפפלאה לשליטה שתבוא ותנצח איתה כל שתחפוץ.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/02/2013 16:47

חיוך מהלב
חיוך מהלב
טפסני יקר, כל הכבוד לך. המשך כך עד מחר בערב כשיגמר החג הזה ופנינו קדימה לחג הבא לא? כפי שכתבתי קניתי לכל אחד מבני משפחתי רק אוזן המן אחת ואותה אכלתי עם כולם היום. רק אחת. תודה לאל אני לא ממש אוהבת את הממתק הזה. יש לי חולשות אחרות אבל זה לא ממש מפתה אותי לעוד... תודה לאל !!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
23/02/2013 15:04

מטפס הרים
מטפס הרים
קרולין כתב:
וואו אתה אלוףףףףף מטפס יקר!!!
להתחייב זה מחייב!!!! אחת שווה עם פרגגגגג וזהו!!!!!! רק ככה מצליחים.
מאחלת לך המשך שבת נהדרת וחג שמייח ובשליטהsmilesmile
קרולין

לא קל, אבל עומד בהתחייבות.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/02/2013 15:03

מטפס הרים
מטפס הרים
טולי יקרה-- חחחח... טוב שהרעשן לא עשוי משוקולד, לא נורא היה וניגמר. אני זוכר רקדניות בטן מהסרטים הערביים של יום שישי כשהיינו ילדים: זה היה פולחן הסרט הזה...
0 קישור קבוע (Permalink)
23/02/2013 14:55

toly
toly
ואני שלא אוהבת אותן ונמנעתי עד אמש מלהכניס מתוקים הבייתה וכל השבוע האחרון הייתי סופר מחוננת ללא מתוק כלל וכלל
איך שהגיע אליי משלוח מנות ענק הביותה עם שליח מחברים דתיים
טבעתי בתוך ים המתוקים אפילו על סוכריות המרשמלו וקוז'אק על מקל לא הותרתי
חוץ מהרעשן .....הכל בסדר מודעת לחזירות לצרבת וכאב הבטן
אבל גם נהניתי כפי ששנים לא נהניתי וזה הוסיף לתחפושת שלי:רקדנית בטן מדובאיי.....
מזל שפורים רק פעם בשנה
שושנת יעקב צהלה ושמחה........smile)
0 קישור קבוע (Permalink)
23/02/2013 13:20

קרולין
קרולין
וואו אתה אלוףףףףף מטפס יקר!!!
להתחייב זה מחייב!!!! אחת שווה עם פרגגגגג וזהו!!!!!! רק ככה מצליחים.
מאחלת לך המשך שבת נהדרת וחג שמייח ובשליטהsmilesmile
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2013 22:39

מטפס הרים
מטפס הרים
מה יש בהן בעוגיות המשולשות הלא מתוחכמות האלו, אזני המן, שמסוגלות לתת לי נוק אאוט הרסני? אני מאוד אוהב אותן, את האזניים הערלות האלה... באות פעם בשנה ומטמטמות את חוש השליטה המורכב ביחסיו עימי... אז החג הזה כבר יש משהו שונה: אכלתי בהנאה מרובה אוזן אחת. עם פרג כמובן. וזהו זה לחג השמח והמבדח- אמן, הזה. לא נוגע באזניים האלו יותר. אמרנו שינוי? אמרנו קילו פחות
שווה יותר? אמרנו מבצע פסח ומבצע נחושה להעפת שומנים? אמרנו!!! אז צריך לכבד אמירות. חג שמח לכולנו.
edited by מטפס הרים on 2/22/2013
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!