21/02/2013 21:03
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כמו שאמרו לך עדייף להבא להשמר מאלה... וכול הכבוד על אזרחות נבונה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 19:28
 רבקה Posts: 8411
|
קרנושקה מתוקה ברוך השם שהכל בסדר ובפעם הבאה אין צורך בכלל לענות ולדבר אנחנו לא יודעים מה מסתתר מאחורי האדם. התנהגת למופת ויצאת צדיקה יקירה. כל הכבוד .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 18:43
 קרנושה Posts: 3420
|
1103 כתב:
קרנושה את באמת אזרחית למופת בדווחך למשטרה על אותו " עברין" כבישים. אך הצעתי לך להבא אל תנסי לפנות לאדם מהסוג הנ"ל,לעולם אין לדעת עם יש לך עסק, ואיך יכול להגמר מקרה מסוג זה.הרי הוא אפילו לא הקשיב לשאלות שהיפנת אליו, ואילו את קיבלת קיטון של רותחין. צריך להזהר משנה זהירות,ומיד לפנות למשטרה. ערב טוב נילי
את צודקת עדיף אפילו לא לפנות רוב הפעמים, תודה על הדאגה. נשיקות♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 18:05
 1103 Posts: 5022
|
קרנושה את באמת אזרחית למופת בדווחך למשטרה על אותו " עברין" כבישים. אך הצעתי לך להבא אל תנסי לפנות לאדם מהסוג הנ"ל,לעולם אין לדעת עם יש לך עסק, ואיך יכול להגמר מקרה מסוג זה.הרי הוא אפילו לא הקשיב לשאלות שהיפנת אליו, ואילו את קיבלת קיטון של רותחין. צריך להזהר משנה זהירות,ומיד לפנות למשטרה. ערב טוב נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 18:02
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד קרנושה את אזרחית למופת, כן ירבו כמוך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 15:24
 נחושה Posts: 6982
|
העיקר שלא קרה לך כלום ובעזרתך גם לא לאחרים, אחריות חברתית מתחילה בכל אחד מאיתנו♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 15:01
 אייריס Posts: 3744
|
טוב מאוד עשית. חוצפה ישראלית לא חסר לנו. אני מקווה שבחברה הזו שהוא עובד יעשו משהו ולא יטייחו. כל הכבוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 14:46
 נינוש Posts: 1442
|
קרן יקרה, כל הכבוד לך , אזרחית למופת, ממש גאה בך כןירבו אזרחים כמוך, היתה לנו מדינה הרבה יותר נעימה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 13:50
 קרנושה Posts: 3420
|
הבוקר, נסעתי לכיוון הרצליה, כשאני מסתכלת במראות סביבי תוך כדי נהיגה, ורואה מישהו שנוהג בצורה פרועה, חותך מכל זוית אפשרית על הכביש, מלחיץ את הנהגים מסביבו ומה לא?! ולצערי, זו לא הפעם הראשונה... הענין הוא שה"מקסים הזה" שכח, שעל רכבו יש לוגו של חברה, ושמאחור יש שלט של "איך אני נוהג? *353" אז החלטתי לקחת יוזמה, וזו ממש לא הפעם הראשונה שאני עושה את זה, ולהתלונן עליו. לא רק שהוא חתך אותי, כשרציתי לפנות הוא כמעט נכנס בי (ואני לא רוצה לחשוב עוד מה היה עלול לקרות) וצפר לי כמו מטורף. אחר-כך, ברמזור, דרך החלון שאלתי אותו-היה לך כל כך קשה לתת לי לעבור נתיב? למה הרוע? הוא בכלל לא הקשיב והמטיר עליי צרור של קללות שלא שמעתי שנים..שפה נמוכה ועוינות שאין לתאר במילים! אני לא חיה בסביבה שמנבלת את הפה ככה, הייתי בהלם, הבנתי שעברית רהוטה לא אשמע שם, והחלטתי להתלונן עליו, לא רק לחברה שאותה הוא מייצג בעולב מוחלט, אלא גם למשטרת ישראל! וכן, משטרת ישראל, אגף התחבורה והתנועה, שלחו לי אסמס שהענין טופל ושהם מודים לי על שיתוף הפעולה הם לא מכירים אותי ולא יודעים שאני "שוטרת סמויה" לא צריך לריב עם אף אחד. אם מישהו עושה כאלו דברים, יש לנו את הזכות המלאה, להתלונן, וללמד קצת את הנהגים שחושבים שהכביש של אבא, אמא והשכנה שלהם!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|