23/02/2013 23:25
 נחושה Posts: 6982
|
קרנושה כתב:
שמע, אין לי מושג מי אתה, אבל אתה מהמם אמיתי! 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2013 23:25
|
אשירה כתב:
עם מירי צמודה אליך אתה תגיע לפיסגת ההר!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2013 23:24
|
מירי היתה כבר בכל העולם אבל לא ככה חחחחחחחחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2013 19:31
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מטפס הרים מרגש ומקסים ממש הסמקתי תודה רבה על הפירגון שנמשיך לטייל ביחד עוד המון שנים טובות. בהצלחה וחג שמח אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2013 16:56
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
ברלין כבר לא "עושה לי את זה" איני יודעת למה. אבל יש ערים אחרות יפות ממנה בעיני. האוכל שם לפי זכרוני (מאוקטובר השנה) לא ממש טעים לי כבר תודה לאל. הכל מלוח לי, מתוק מידי, ופעם הייתי משוגעת על המאכלים שם. אם בהודו חלמתי כל לילה על פלפל אדום בשרני הנה החלום התגשם כי שם, אבוי לי, לא יכולתי לבחור והארוחות לא היו כפי שרציתי בלשון המעטה. עדיין איני יכולה לכתוב על כל זה, אבל זה מגיע לאט לאט כמו גם התרגלות לשעון המקומי, כן, אחרי שמשפחתי התארחה לצהריים, וכל הטף והגדולים הלכו, וגם עבדתי המון אח"כ וקמתי בשעה מטורפת, לפי שעון דלהי, בכ"ז אחרי מטר סוחף יצאתי עם מעיל ומטריה ועשיתי את המסלול שלי כי אני לא יכולה בלי יותר נכון איני יכולה להרשות לעצמי לא לעשות. עשיתי את כל המסלול די מהר, ואני גאה בעצמי על כל השג. מאז חזרתי כל יום אני צועדת כדבעי את כל המסלול גם אם יצאתי קצת מאיזון כי אחרי ש-13 ימים לא עשיתי זאת זה קצת מאמץ אבל הכל כדאי כי לחזור לדרך החיים שלי זה ממש כמו לנשום עבורי אין לי דרך אחרת וכל השאר גם כן יסתדר לו בע"ה. לפחות אני לא מהלכת בין הפרות, הזבל והלכלוך אלא על מדרכות יפות ונקיות במיוחד אחרי הגשם, נכון, אין לי נוף אנושי של סארי בכל צבעי הקשת, וכל מיני סאדו הלבושים בכתום וצבועים בפנים, נכון, איני צריכה לדדות בין הריקשות וכולם צופרים (כבר לא שומעים ממש מרוב צפירות אבל יש לי ירוק ונקי בעיין, יש ציפורים, עצים שאני ממש אוהבת עתיקים וירוקי עד, יש לי את הרחובות שאני מכירה ומוקירה, יש לי את הבית שלי לחזור אליו ולהתפנק עם כוס קפה של אח"צ וכבר השעה 5 ויש לי מסגרת .....ואחרי השעה הזו אין כבר פחמימות ותודה לאל שאני יכולה לבחור ולעשות בדיוק כפי שאני רוצה, חופשיה אנכי... טפסני תהנה שם בשלג, כי הלבן הזה בכ"ז אני אוהבת אותו בכל ליבי לא משנה באיזה חלק של העולם אני רואה אותו. הלבן מרגיע ומרגיש טוב, לבד מהחלק הלא נעים שאפשר להחליק ואפילו ליפול לא כ"כ טוב חלילה. מאחלת לך שהכל יהיה נעים וגמיש לך והצלחה בכל אשר תשא ותתן ובעיקר תחזור בשלום הביתה....
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2013 15:23
 toly Posts: 898
|
אני שמחה שהקאנצלרית התערבה ויודעת עכשיו מי זאת מירי בלקין חחחחחחחחחחחח אתה ענק ועוד קטעים משעשעים כאלה ביטה ..... פורים שמייח עם מסיכה ובלעדיה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2013 22:11
 אשירה Posts: 4292
|
עם מירי צמודה אליך אתה תגיע לפיסגת ההר!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 13:06
 קרנושה Posts: 3420
|
שמע, אין לי מושג מי אתה, אבל אתה מהמם אמיתי!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 12:16
 1103 Posts: 5022
|
פוסט מקסים ישר כח נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 12:13
 קרולין Posts: 6651
|
איזה יופי של פוסט פשוט נ פ ל א   תהנה ותצליח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 11:40
 dany Posts: 19819
|
פשוט נפלא
מטפס הרים כתב:
כבר יומיים שהווליום בלפטופ לא עובד.. ניסיתי הכל ולא עובד , וזה מבאס אותי כי תכננתי לי פגישה עם מירי בלקין בברלין. לשבת איתה על כוס תה חם, ולהקשיב לה על פורים ועל החיים ועל בכלל.. ואני רואה את מירי אבל לא שומע. הבוקר אמרתי : אין מצב שאני חוזר ארצה בלי לשמוע את ההרצאה, ואם צריך אני מזעיק את הקאנצלרית שתתקן לי את הלפטופ.. לא יודע מה ואיך, העניין הסתדר לו. יש. והבוקר, יש לי יותר זמן עד למרתון פגישות לפני הטיסה בלילה.. שמעתי את מירי, ואיזה כיף היה לי להיפגש איתה בברלין. המון לקחתי מהפגישה הזו, המון. אבל בייחוד משפט אחד שמירי שם אמרה: "אני נמצא אצל מירי בלקין אז אני מטפל בעצמי". זה נכון כל כך! אני במסגרת הזו מטפל בעצמי, באיכות חיי, בנשמתי, בגוף ובנפש. וכמובן התפוצצתי מצחוק עם התחפושות על המכשפה ועל זאת שרוצה להיות נמרה... חחח.. אז מירי, רק שתדעי, את איתי בכל בירות וערי אירופה, בכפרים הנידחים וביערות העבותים, בין נחלים כחולים לאפרים מוריקים- ואין מצב שאני מוותר על הפגישות איתך. להתראות. תודה רבה. חג שמח לך, ליקירייך ולכל משפחת הפורום הניפלא הזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 11:00
 מטפס הרים Posts: 1533
|
כבר יומיים שהווליום בלפטופ לא עובד.. ניסיתי הכל ולא עובד , וזה מבאס אותי כי תכננתי לי פגישה עם מירי בלקין בברלין. לשבת איתה על כוס תה חם, ולהקשיב לה על פורים ועל החיים ועל בכלל.. ואני רואה את מירי אבל לא שומע. הבוקר אמרתי : אין מצב שאני חוזר ארצה בלי לשמוע את ההרצאה, ואם צריך אני מזעיק את הקאנצלרית שתתקן לי את הלפטופ.. לא יודע מה ואיך, העניין הסתדר לו. יש. והבוקר, יש לי יותר זמן עד למרתון פגישות לפני הטיסה בלילה.. שמעתי את מירי, ואיזה כיף היה לי להיפגש איתה בברלין. המון לקחתי מהפגישה הזו, המון. אבל בייחוד משפט אחד שמירי שם אמרה: "אני נמצא אצל מירי בלקין אז אני מטפל בעצמי". זה נכון כל כך! אני במסגרת הזו מטפל בעצמי, באיכות חיי, בנשמתי, בגוף ובנפש. וכמובן התפוצצתי מצחוק עם התחפושות על המכשפה ועל זאת שרוצה להיות נמרה... חחח.. אז מירי, רק שתדעי, את איתי בכל בירות וערי אירופה, בכפרים הנידחים וביערות העבותים, בין נחלים כחולים לאפרים מוריקים- ואין מצב שאני מוותר על הפגישות איתך. להתראות. תודה רבה. חג שמח לך, ליקירייך ולכל משפחת הפורום הניפלא הזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|