21/02/2013 20:44
 1103 Posts: 5022
|
נחושה האלופה הרי את נמלה חרוצה ראשית החלמה מהירה לצעירך. פורים בפתח השימחה צריכה להגיע מהלב ולא מהקיבה העיקר להיות שמח ומבדח
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 20:41
 נחושה Posts: 6982
|
תודה דני, בינתיים העלה את החום ל 40 וכבר יידעתי את המורה שנתראה אחרי פורים. כעת ישן אחרי כדור ו"גרבי חומץ" (פטנט פגז של סבתות להורדת חום מהירה למי שלא מכיר) , עוד מעט אני יעביר אותו מהמיטה של אבא (כל מי שחולה עושה עליה סיבוב) למיטה שלו ואז החלפת כל המצעים המריחים ריח חומץ, אוורור החדר, כביסות....רק שיהיה לנו לילה שקט ומקווה שהשיא מאחורינו. תודות להתארגנות היתה ארוחת ערב טעימה של ירקות בתנור, גבינות צאן עד 5% , ביצה קשה וקפה. נחושה להעביר את כל הסופשבוע והחג בנחישות יתר ולהגיע לשקילה אישאללללללללללללה אמן להחלפת קידומת חגיגית הלוואי. בשבוע הבא: בת מצוה+בר מצווה ובתחילת מרץ חתונה וכולם יהיו מושקעות וחייבים ללכת. יהיה טוב, העיקר ההתמדה והבריאות edited by נחושה on 2/21/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 18:01
 dany Posts: 19819
|
בריאות והחלמה לילד, וכל הכבוד על ההתארגנות
נחושה כתב:
היי חברים, הצעיר עדיין עם חום ואני מקווה שהוא לא "מבשל" משהו במיוחד לחג, גם ככה הוא מתייחסר שכנראה מחר יפסיד את הפורימון בביה"ס והמסיבה הכיתתית במועדון בערב שישי. אני עשיתי לצהריים מגש ענק של ירקות בתנור עם שמן זית ומלח גס בשורות צבעוניות של ירקות פרוסים כמו רעפים על נייר אפיה: עגבניות שרי, בטטות, רצועות פלפל אדום, תפ"א, קישואים, בצלים... 225 מעלות וחצי כוס מים תענוג. בזמן שזה היה בתנור פלחי כרובית במחבת גדולה עם שמן זית ומים רותחים עד שהכול מתאדה ומתרכך ונחרך מעט...קצת מלח לכל אחת והזלפת טחינה קטנה מעל....תענוג. בשר כבר היה לי ומרק ירקות...כל ילד אכל מה שאוהב ואני התמוגגתי מהפלפלים וכמה טבעות של בטטות. המגש הענק ישמש גם לארוחת ערב כך שעד מחר...אני ממש מסודרת נשיקות בינתיים והיו יצירתיים...אפשר ורצוי לאכול צבעוני מגוון וטעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. ועד שאכנס שוב לפורום...ממש עסוקה...ניפרד ב  edited by נחושה on 2/21/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 15:32
|
היי חברים, הצעיר עדיין עם חום ואני מקווה שהוא לא "מבשל" משהו במיוחד לחג, גם ככה הוא מתייחסר שכנראה מחר יפסיד את הפורימון בביה"ס והמסיבה הכיתתית במועדון בערב שישי. אני עשיתי לצהריים מגש ענק של ירקות בתנור עם שמן זית ומלח גס בשורות צבעוניות של ירקות פרוסים כמו רעפים על נייר אפיה: עגבניות שרי, בטטות, רצועות פלפל אדום, תפ"א, קישואים, בצלים... 225 מעלות וחצי כוס מים תענוג. בזמן שזה היה בתנור פלחי כרובית במחבת גדולה עם שמן זית ומים רותחים עד שהכול מתאדה ומתרכך ונחרך מעט...קצת מלח לכל אחת והזלפת טחינה קטנה מעל....תענוג. בשר כבר היה לי ומרק ירקות...כל ילד אכל מה שאוהב ואני התמוגגתי מהפלפלים וכמה טבעות של בטטות. המגש הענק ישמש גם לארוחת ערב כך שעד מחר...אני ממש מסודרת נשיקות בינתיים והיו יצירתיים...אפשר ורצוי לאכול צבעוני מגוון וטעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. ועד שאכנס שוב לפורום...ממש עסוקה...ניפרד ב
 edited by נחושה on 2/21/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 13:48
 אייריס Posts: 3744
|
נחושה בריאות והחלמה לבנך. וככה צריכים להיות בדרייב הזה בדיוק. אז קדימה עוד סופש לפנינו והחיים יפים ונעימים. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 13:16
 קרנושה Posts: 3420
|
צודקת וצודקת בכל מילה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 05:20
 dany Posts: 19819
|
ברוך שובך ופורים שמח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2013 04:52
 אקורדיאון Posts: 16381
|
טיסה נעימה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2013 22:39
|
מטפס הרים כתב:
נחושה כתב: מטפס הרים כתב: החלמה מהירה לבן . חג שמח פורח.. ובאמת כמו שכתבת: שמחת החברותא והביחדנס, ולא שמחת מילוי הפרג או השוקולד במשולשים ההם , האזניים של ההוא. חגשמייח חג שמייח, תהיה כאן איתנו?, תודה edited by נחושה on 2/20/2013 כן בטח. מחר יוצא מברלין דרך וינה ומייד הביתה.. בראש העין באחת ורבע בלילה... הקטנה שלחה לי תמונה שלה מחופשת לשוטרת.. כפרה... מהממת... תרגישו טוב ולהתראות בקרוב. תקפוץ לבקר ביום ראשון את מירוש ואותנו בקבוצת פ "ת...מחכים לך. .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2013 22:03
 מטפס הרים Posts: 1533
|
נחושה כתב:
מטפס הרים כתב: החלמה מהירה לבן . חג שמח פורח.. ובאמת כמו שכתבת: שמחת החברותא והביחדנס, ולא שמחת מילוי הפרג או השוקולד במשולשים ההם , האזניים של ההוא. חגשמייח חג שמייח, תהיה כאן איתנו?, תודה edited by נחושה on 2/20/2013
כן בטח. מחר יוצא מברלין דרך וינה ומייד הביתה.. בראש העין באחת ורבע בלילה... הקטנה שלחה לי תמונה שלה מחופשת לשוטרת.. כפרה... מהממת... תרגישו טוב ולהתראות בקרוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2013 21:56
|
מטפס הרים כתב:
החלמה מהירה לבן . חג שמח פורח.. ובאמת כמו שכתבת: שמחת החברותא והביחדנס, ולא שמחת מילוי הפרג או השוקולד במשולשים ההם , האזניים של ההוא. חגשמייח
חג שמייח, תהיה כאן איתנו?, תודה edited by נחושה on 2/20/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2013 21:55
 מטפס הרים Posts: 1533
|
החלמה מהירה לבן . חג שמח פורח.. ובאמת כמו שכתבת: שמחת החברותא והביחדנס, ולא שמחת מילוי הפרג או השוקולד במשולשים ההם , האזניים של ההוא. חגשמייח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2013 21:53
|
לילה טוב פורום אהוב, היה יום פרודוקטיבי ומוצלח, חבל שהצעיר עם חום, כמו משום מקום פתאום...(שיעורי שחיה כיתתיים בביה"ס בטח עזרו נכנסים לסופ"ש ארוך במיוחד חמישישישישבת+חג סה"כ 5 ימים שצריכים בהם לשנס מתניים, לעשות רישום, ארוחות מסודרת, בלי פחממות מחמש והרבה מים!!! כל אחד שיצטייד במה שיעביר לו את החשק: סקי, מסטיק חריף, ביצה קשה או פשטידה מנחמת.... כן צריך לשמוח, להיות מאושרים...לא במשתה או במגדנות אלא בחברותא ובנעימים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|