18/02/2013 23:08
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אהלן פורום . זוכרים את החליפה ההיא שקניתי בשוויץ בתחילת ינואר, כשנתקעתי שם בלי מכנסי החליפה ששכחתי? זוכרים את היהירות של החליפה ההיא האפורה ? איך גיחכה וצחקה עלי כשנידחסתי לתוכה כמו גברת עם מחוך הדוק.. איך ישבה עלי מאוד יפה כלפי חוץ אבל אני הרגשתי שאני חנוק בה כמו דחסן עמוס קרטונים? ואיך רתחה מזעם החליפה השוויצרית כשהודעתי לה שאני מעלה אותה לארץ ישראל, והיא בת הרי האלפים לא ממש שמחה על הגעתה ללבנט.. ובכן- חודש ושבוע עברו מאז.. והפעם לקחתי גם את החליפה הזו עימי לסיור הנוכחי. היא כרגע תלויה בארון, אני מביט בה , היא מביטה בי חזרה במבט מזלזל.. ובצדק.. לבשתי אותה היום, כל היום, לפגישות.. והיא עדיין יושבת עלי בול ברמות שלא יתוארו ניסגרת בקושי. ... זוכרים את הפרסומת הזו שהיתה אני כבר לא זוכר למה עם איזו כלה שאמא שלה סוגרת לה את כל הכפתורים של השימלה , ממש דוחסת אותה עד שהיא מתפוצצת ואומרת "איי דו"? משהו כזה אני עם החליפה הזו. בחודש וקצת שעבר מאז רכשתי אותה לא רק שלא רזיתי כנראה עליתי, אז נכון שהיא עדיין ניסגרת והיא עדיין נראית עלי בסדר גמור, אבל אין אפס... אני עדיין דחוס בה .. לחלוטין. אחת אפס לחליפה. אז האתגר הגדול שלי הוא במרץ- אני הלך להיות בציריך בדיוק בעוד חודש.. עיר הולדתה.. אולי אז אראה לה סוף סוף מי כאן הבוס? אני לוקח את העניין עם החליפה הזו חד משמעית ברצינות. אני הולך להוכיח לה שניצחתי אותה. שלשה ארבעה קילו פחות והיא תהיה אחד הבגדים היותר נוחים שלי, לא כמו היום שפשוט כבר מתתי להגיע לחדר במלון ולהעיף אותה ממני... להתראות .
|