הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » היום עליתי :((

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/02/2013 07:23

דרך המלך
דרך המלך
מצויין להמשיך הלאה ולא להתייאש יום ביומו שעה שעה..
בהצלחה יקירה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2013 05:26

dany
dany
איזה מזל שיש לנו את האופציה להמשיך ולא לוותר, בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 21:09

בלונדה....
בלונדה....
תודה רבה!
ממשיכה הלאה לעוד שבוע של עשייה!!!
אני לא מתייאשת..
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 20:01

קרולין
קרולין
יפתי
ממשיכים ה ל א ה אין לנו ברירה אחרת
בהצלחההההה
נשיבוקים
קרולים
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 15:36

מיכיק
מיכיק
אל תפול רוחך... אני אמצתי משפט מופלא של מירי - גם מים באבן עושים חור.
אני דוגמא איומה להתמדה ושמירה, ואם אני יכולה לאוכל למתוק ואין סוף פיתויים באמת שכולכן יכולות. זו אולי קלישאה, אך ככה זה. ובנדנדת החיים המשקל גם הוא נדנדה...
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 15:32

קטי
קטי
מה שעולה מהר יורד מהר בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 15:30

דרך המלך
דרך המלך
מירוש לא נורא עלה ויירד ... תמשכי לשלוט ולאכול מבוקר ואני בטוחה ששבןע הבא יהיו תוצאות יפות... והכי חשוב אל תהיי בבאסה חייכי ותמשכי לשמור
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 15:13

1103
1103
בלונדה
נפלא שאת לא מוותרת לעצמך ולא מרימה ידיים.אין מה לעשות יש שבועות שההצלחה מאירה לנו פנים וישנם שבועות שבועות
שהמשקל מראה עליה במשקל.מהיום את חוזרת למסגרת של רישום,שלוש ארוחות ביום ומחמש בלי פחממות.
אנחנו רק בני אדם.אנחנו עושים טעויות אך החוכמה היא לדעת לתקן אותן.
המשך שבוע נפלא בשורות טובות והצלחה בהמשך התהליך
נילי.

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 14:56

יולי
יולי
היי לבלונדה ,
קןדם כל, שחררי את המילה באסה ....אני מבינה ממך שזה ממש לא כיף גדול , אבל תנסי להתבונן ולחשוב איך עבר שבוע שעבר מבחינת אכילה. גם אם לא רשמת.
אני מתכוונת, כמובן, בידקי האם אכלת או לא פחמימות מחמש, האם היו נשנושים או לא, ומה לגבי חלב בשתייה ובכלל לגבי כמויות. כולנו נופלות על הקטנות האלו, במיוחד בעודף משקל קטן כמו אצלנו. לכן, אני מבינה אותך בדיוק וגם על מה את מדברת. מה שכן, תזהרי מלהיכנס למצב של הלקאה עצמית...גם אם אכלת...תזכרי שזה לא נורא כי תמיד יש את שבוע הבא ובכלל..כל החיים אנחנו כאן כדי ללמוד ואנחנו לא ממהרות ולא במרתון. אני רושמת דווקא את זה כי אני לפעמים מרגישה שאני ממש מוכרחה לרזות X במשקל לשבוע הבא ונכנסת ללחץ ויוצאת בהצהרות. הייתי בעבר בימי קיזוז וכבר שבועיים שאני לא. לכן, הירידות שלי במשקל יותר איטיות, אבל גם התמתנו אצלי הבולמוסים, או ניתן לומר, נעלמו...ברור שהייתי רוצה אישית, לקום מחר בבוקר עם איזה 7 קילו פחות...אבל התחלתי שוב, להפנים שזה תהליך וייקח לי זמן ...אני התחברתי היום למה שמירי אמרה לגבי לשחרר את האכילה הרגשית, מידי פעם להתפנק (ולדעת מתי לשים את הגבול) , בשביל הנשמה. בעיקרון, כדאי ליישם את הכל. לדעתי, ואני מתכוונת ליישם, להחליט על שינוי קטן אחד לשבוע שאני מתכוונת ליישם, וליישם אותו בחודש הקרוב. וככה כל חודש להוסיף עוד ועוד שינויים, כאלו שאני רוצה ויכולה ליישם. בנוסף, ואולי הכי חשוב...ולפעמים אני שוכחת...ללמוד לאהוב את עצמי מחדש (ולא רק אם ירדתי השבוע...אלא בכלל, תמיד ובכל מצב...כמובן שזה לא אומר שעכשיו אני מתחילה לאכול ולהתפתח...אלא ללמוד לקבל את עצמי ולנסות להתבונן על עצמי קצת מהצד..ולראות אילו התנהגויות גרמו לי לשמור השבוע/ לעלות/ או לרדת במשקל..להגיע תמיד בכיף...ואולי בתור שינוי ראשון וקצת מפחיד...טיפונת..זה..אצלי..להיגמל משקילות בבית...זה תמיד עושה לי מצבי רוח סביב השקילות ובכלל מפתח לי אובססיות לגולם ולשקילות במקום לשנות אצלי את ההתנהגות עם האוכל....אז אני בשלב ראשוני אחביא את המשקל במקום שיהיה פחות זמין לי, ואם ארצה אדע שהוא לרשותי...אבל לא כל יום...או פשוט לא...בכלל..הכי טוב...אשאיר את השקילות לחוג..ככה גם שומרים על סקרנות ואדע שבשקילה הבאה אראה פירות למאמצים שלי...
דבר נוסף, אפשר לרשום יומן אכילה,
או- לעבוד לפי תפריט או פשוט והכי טוב- לפי רעב ושובע ו....ללמוד לאכול לאט....תמיד ככה אוכלים פחות.
טוב,
חפרתי מספיק,
אני מקווה שעזרתי במשהו ..
מעבר לזה,
כמו שאמרתי לך בחוג פעם, את נראית טוב בכל מצב אז שחררי מחשבות רעות, הכניסי אנרגיה חיובית כמו שרק את יודעת
ונעשה מבצע של שינוי אמתי מבפנים החוצה.
בהצלחה,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 14:40

נחושה
נחושה
בלונדה יקרה,
קורה...ממשיכים הלאה נחושים וחזקים לפני פורים.
אני בטוחה שההרצאה המשובחת של מירי נתנה לך תשובות לגבי נשנושים ופחממות.
שיהיה בהצלחה כבר מארוחת הצהריים הקרובה
LOVE YOU
נחושתך
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 14:34

אייריס
אייריס
יפתי העיקר להמשיך קדימה ולא לוותר. אני בטוחה שהשבוע יהיה בשליטה. בהצלחה נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2013 13:23

בלונדה....
בלונדה....
ועוד איזו עלייה.
קילו וחצי יותר.
באסה רצינית!!!
אבל לא מוותרת לעצמי וממשיכה הלאה באותה מתכונת.
בהצלחהה לכולם.
edited by בלונדה.... on 2/18/2013
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!