20/02/2013 05:53
 dany Posts: 19819
|
צודקת בכל מילה שיש חשק אין חשק צריך לעשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נחושה כתב:
dany כתב: לכל הגיבורים שעוברים את הימים הלא קלים ובכל זאת מתאוששים וממשיכים הידד וכה לחי דני יקירה כך חולפים ימי חול וימי מועד...יש חשק אין חשק ברגע שזה שינוי הרגלי אכילה ולא פרוייקט זמני דווקא אז הנחישות גדלה להתמיד ולא לחפף...נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2013 04:57
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושה כתב:
אקורדיאון כתב: כנאמר נחושה ,כשמך כן את ,כל הכבוד ,זו ההתמודדות האמיתית. מטפס נחושה כתבה שהיא לא בחו"ל ואתה כן אז פירגנת לעצמך והיום יום חדש,בהצלחה. תודה יקרה, הכוונה הייתה שלי אין שום תירוץ לא להגיע לשקילה והרצאה גם בחו"ל וגם בארץ אפשר להתנחם ולהתפנק במיליון רעיונות שאנחנו לו מפנקים את עצמנו ביום יום ולא כולם קשורים לאוכל... לשבת מול הים, בקאנטרי, בגינה, בפארק, מסאז' מפנק, סאונה, ג'קוזי, מכון כושר למי שמאוד אוהב, שחיה, ריקודים מכל הסוגים, ללכת לשוק המקומי (בשביל הירקות והעתיקות), לצאת להליכה ברחובות צדדיים, וכמובן קצת קולטורה...הצגה, סרט, מופע, משחק כדורסל/כדורגל, בלט, פסטיבל מיוחד שיש באותה העיר, מוזיאונים למי שאוהב.... וכל זה גם כאן.....אפשר אם רק רוצים 
אמת ויציב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2013 15:03
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
לכל הגיבורים שעוברים את הימים הלא קלים ובכל זאת מתאוששים וממשיכים הידד וכה לחי דני יקירה כך חולפים ימי חול וימי מועד...יש חשק אין חשק ברגע שזה שינוי הרגלי אכילה ולא פרוייקט זמני דווקא אז הנחישות גדלה להתמיד ולא לחפף...נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2013 08:31
 dany Posts: 19819
|
לכל הגיבורים שעוברים את הימים הלא קלים ובכל זאת מתאוששים וממשיכים הידד וכה לחי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2013 13:05
|
miribelkin כתב:
נחושה יקרה וכל החבורה..... אין על השיתוף והפוסטים ומה שאת עושה לאנשים..... אכן הרצאה חשובה מהחיים, ולך מטפס יקר שמחה שפירגנת לך עוגה עם שוקו....הייתי עושה אותו דבר בדיוק.... בלי שום קשר לאכילה ריגשית, סתם כי זה טעים ומתבקש בוינה המדהימה. כף לך תלך לגן חיות שם, ותמסור חיבוק לפנדות המתוקות להתראות לכם אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2013 09:41
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה יקרה וכל החבורה..... אין על השיתוף והפוסטים ומה שאת עושה לאנשים..... אכן הרצאה חשובה מהחיים, ולך מטפס יקר שמחה שפירגנת לך עוגה עם שוקו....הייתי עושה אותו דבר בדיוק.... בלי שום קשר לאכילה ריגשית, סתם כי זה טעים ומתבקש בוינה המדהימה. כף לך תלך לגן חיות שם, ותמסור חיבוק לפנדות המתוקות להתראות לכם אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2013 09:24
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נחושתית הנחושה כרגעל כול הכבוד שלמרות היום פחמימתי היית במודעות היית בהרצאה ובטוחה שלמדת והפנמת ועל המקום בשמירה מרובה אולי עוד יראה ירידה שבוע הבא בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2013 07:53
|
אקורדיאון כתב:
כנאמר נחושה ,כשמך כן את ,כל הכבוד ,זו ההתמודדות האמיתית. מטפס נחושה כתבה שהיא לא בחו"ל ואתה כן אז פירגנת לעצמך והיום יום חדש,בהצלחה.
תודה יקרה, הכוונה הייתה שלי אין שום תירוץ לא להגיע לשקילה והרצאה גם בחו"ל וגם בארץ אפשר להתנחם ולהתפנק במיליון רעיונות שאנחנו לו מפנקים את עצמנו ביום יום ולא כולם קשורים לאוכל... לשבת מול הים, בקאנטרי, בגינה, בפארק, מסאז' מפנק, סאונה, ג'קוזי, מכון כושר למי שמאוד אוהב, שחיה, ריקודים מכל הסוגים, ללכת לשוק המקומי (בשביל הירקות והעתיקות), לצאת להליכה ברחובות צדדיים, וכמובן קצת קולטורה...הצגה, סרט, מופע, משחק כדורסל/כדורגל, בלט, פסטיבל מיוחד שיש באותה העיר, מוזיאונים למי שאוהב.... וכל זה גם כאן.....אפשר אם רק רוצים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2013 07:46
|
tutit כתב:
נחושה ומטפס יקרים ואהובים! מחר יום חדש......והעיקר ללמוד מטעויות ולתקן...... לי היו יומיים טובים אחרי שישי שלא היה משהו בכלל.................... אך מה שיקבע הוא איך נתנהג ברוב הימים ומעידה קלה או חד פעמית כזאת לא תעשה שום דבר...... ואני מאמינה שממחר אתם חוזרים להיות תלמידים מצטיינים ומחוננים כמו שאתם יודעים להיות............... אז בהצלחה לכם ולכולנו מול האויבים................והמשך שבוע בשליטה עם המון מוטיבציה וכוחות מחודשים........ נשיקות♥ 
מתוקה ♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2013 05:11
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כנאמר נחושה ,כשמך כן את ,כל הכבוד ,זו ההתמודדות האמיתית. מטפס נחושה כתבה שהיא לא בחו"ל ואתה כן אז פירגנת לעצמך והיום יום חדש,בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2013 23:34
 tutit Posts: 2431
|
נחושה ומטפס יקרים ואהובים! מחר יום חדש......והעיקר ללמוד מטעויות ולתקן...... לי היו יומיים טובים אחרי שישי שלא היה משהו בכלל.................... אך מה שיקבע הוא איך נתנהג ברוב הימים ומעידה קלה או חד פעמית כזאת לא תעשה שום דבר...... ואני מאמינה שממחר אתם חוזרים להיות תלמידים מצטיינים ומחוננים כמו שאתם יודעים להיות............... אז בהצלחה לכם ולכולנו מול האויבים................והמשך שבוע בשליטה עם המון מוטיבציה וכוחות מחודשים........ נשיקות♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2013 23:12
 מטפס הרים Posts: 1533
|
נחושה כתב:
מטפס יקר נהנית ולמדת שהפעם הבאה תהיה שוב בעוד כמה שנים. השוקו והעוגה בהחלט יכולים להחשב כאכילה ריגשית חד פעמית וכדי להתחמם לבד בעיר זרה רצוי גקוזי או סאונה במלון או חדר כושר או מקלחת חמה וספר טוב עם כוס תה צמחים וכמובן את הפורום 24/7 מחר יום חדש ועם הערכות נכונה בלו"ז יחכה לך פינוק חם וכייפי שאתה לא עושה כאן בארץ או מדי יום....חלומות מתוקים
ספר טוב אכן יש לי : שארית החיים של צרויה שליו. אני רק בהתחלה אבל כבר הולך שבי אחרי הכתיבה הכל כך ייחודית לה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2013 23:03
|
מטפס יקר נהנית ולמדת שהפעם הבאה תהיה שוב בעוד כמה שנים. השוקו והעוגה בהחלט יכולים להחשב כאכילה ריגשית חד פעמית וכדי להתחמם לבד בעיר זרה רצוי גקוזי או סאונה במלון או חדר כושר או מקלחת חמה וספר טוב עם כוס תה צמחים וכמובן את הפורום 24/7 מחר יום חדש ועם הערכות נכונה בלו"ז יחכה לך פינוק חם וכייפי שאתה לא עושה כאן בארץ או מדי יום....חלומות מתוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2013 22:42
 מטפס הרים Posts: 1533
|
איזה פוסט מעניין, נחושה. איך את עושה ג'אגלינג כזה מדהים בין נפילה לחזרה לתהליך. כל הכבוד. את יודעת מה לי היה היום? אני הרי לא אוהב מתוק.. לא עושה לי את זה.. כבר כתבתי שאני מעדיף פיצה קרה מאתמול על עוגת שף נוטפת.. אבל אני בוינה הקפואה והיפה. קר מאוד אבל בהיר מאוד .. נתקעתי ביום ראשון בחול וזה כמעט ולא קורה לי . תכלס.. הסתובבתי שעות ארוכת ברגל, הלכתי המון! וזה טוב. אכלתי שניצל וינאי במסעדה שחבר מאוד טוב שלי אמר לי אתה חייב ואין מצב. ואני לא יודע אם בנות עושות את זה אבל בנים אוהבים לצלם מנות מפוצצות ולשלוח בווטסאפ... .. נו טוב, אני בוינה.. ואז כבר היה ערב ובדרכי למלון ראיתי באחת מחנויות המוצארט המצועצעות עוגת פרג.. חולה על פרג., זה נראה לי העוגה היחידה שעושה לי את זה... ולא ארחיב בתיאור העוגה. ועשיתי דבר שבחיים אני לא עושה: ניכנסתי ולקחתי לי עוגה וכוס שוקו חם... פינוק עצמי.. הפעם האחרונה שניכנסתי לבית קפה לבדי וישבתי על עוגה וכוס שוקו היתה אולי לפני שנים ארוכות... הבדידות, הקור, התחושה של ליטוף שרציתי ואין לי כי משפחתי ורעייתי רחוקים ממני... לא יודע... אז לך היה יום פחמימות ולי היה יום עוגת פרג... ובהחלט: מחר יום חדש ומה אפשר מיום חדש כבר לצפות? אפשר ועוד איך אפשר. אפשר לצפות שיהיה לנו טוב ושתהיה מידה של שליטה. להתראות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2013 22:06
|
לילה טוב פורום יקר, לי היה היום יום פחממות: אני אסביר. בשבוע שלפני פורים יש לילדים כל יום יום אחר בביה"ס : יום ממתקים, יום פיגמות, יום הפוך, יום צבוע, יום כובעים, יום מסכות , יום מאופרים...עד שמגיעים ליום התחפושות עצמו ולעדלאידע. לי היה היום יום פחממות - התחלתי טוב, ברישום לדנונה של הבוקר ספרתי 10 תותים ושלי, אכלתי בנחת....קפה ויום סטנדרתי לחלוטין (יום השקילה שלי) בסביבות 10 הרגשתי שאני מוכרחה כריך עם כפית חומוס ופסטרמה ואחריו קפה שחור ואחריו מים ואחריו תה ואחריו שעתיים בדיוק אותו כריך עם שידרוג כולל נבטים והכול נרשם כדת וכדין וזה הגיע לצהריים ואכלתי באותה הצלחת פלפל ממולא קטן (אורז ובשר) ולידו בצלחת תפ"א בתנור משבת וכאן כבר הפסיק הרישום ונכנסו עוד פירות ועוד קפה ו איבדתי שליטה עד לרגע שבשעה 15:00 נכנסתי למיטה שמתי כרית על הראש ואמרתי לעצמי ולילדים שאני הולכת לישון עד יעבור זעם. קמתי, התקלחתי, חזרתי לתפקוד בבית כולל הכנת ארוחת ערב כאילו כל מה שנכתב לכם למעלה לא היה ולא נברא. אני מודה שחלפו בראשי הרהורי "אני מכירה את ההרצאה שלפני פורים נו תבריזי או תגיעי בהמשך השבוע" ואני עניתי לעצמי" אין מצב את הקילו פלוס בהערכה שתקעת היום תורידי ומהר", "את לא בחו"ל ולא חולה את מגיעה להישקל ולהתמודד באומץ ובבגרות עם מה שהגולם יאמר לך" ומירי המדהימה (אין דברים כאלה) תתדלק אותך במוטיבציה מחודשת דווקאאאאאאאאאאאאאאאאאא לפני פורים (עובדים כרגיל). בקיצור, נשקלתי ואני על המקום (הקילו בבטן היתה יכולה להיות ירידה ועוד תהיה בהמשך השבוע) , מירי חתיכה נתנה הרצאה מקצועיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שפורים הוא חלק קטן מתוכה. עלינו ועליי ועל מתקפת הפחממות ומה זה עושה לנו ולמה אי אפשר להפסיק ולמה זה מטריף אותנו ולמה כל כך חשוב להבין בראש מה קורה לנו כי ידע זה כוח וכשיש לנו את הידע אנחנו לא מתחכמים עם הגוף אנחנו מסייעים לו ונותנים לו את כל הכלים לרדת.... מאושרת שזכיתי להרצאה כזאת, פגשתי אנשים נחמדים מהחוג השני (מעולם לא הייתי), אחרי סלט חסה , טונה וכוס תה צמחים תיכף מקלחת...והחיים יפים היה יום פחממות, נגמר וחלף, מחר מתחילה מבראשית בדרייב אמיתי ...ברישום...מחדש! לילה טוב ואל תחמיצו את ההרצאה השבוע, מעולההההההההההההההההההההה נחושתכם
"
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|