17/02/2013 12:34
 tutit Posts: 2431
|
בלונדה יקרה! בהצלחה בשליטה גם השבוע.... אכן אין חסינות גם תפוח וקובייה אחת שתיים של שוקולד אבל בלי ללעוס אותה אחרת גם חבילה לא תספיק כמו שמירי פעם הסבירה..................ואז לצאת מהבית זה מאוד מרגיעעעע בכל מקרה את בטח כבר אחרי ולא קרה כלום כי את בשליטה ובמודעות וחוזרת להרגל של 3 ארוחות ביום.... נשיקות ♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2013 20:33
 adish Posts: 342
|
בעיקר שהפסקת בזמן!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2013 16:02
 dany Posts: 19819
|
לא להיות שאננים ולדעת שאין חסינות פותר הרבה מאד מצבים ................ יפה שהצלחת לעצור בזמן. וחברה טובה זה תמיד טוב. שבת שלום והמשך מוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2013 12:44
 מיכיק Posts: 159
|
יפה לך שהצלחת לצאת מהחשקים הקיצוניים האלה.. אני במצבים קיצוניים כאלה מחפשת חברה קרובה לצאת להתקשקש, אם לא מוצאת זו, יוצאת מהבית. פשוט ככה. כי השגעון הזה למשהו..... נגוע ב... כולנו. שבת של שליטה. ואגב, אני שעוברת ליד חנויות לחם או קונדיטוריות עוברת לצד שני של המתחם או הרחוב. פשוט מתמלאה עצבים פנימיים מהמצב המזדמן מהפחממות והסוכרים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2013 09:10
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כפי שנאמר משפחה תומכת יש לנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 22:09
 ארץ Posts: 110
|
כל הכבוד!!!! נפלא שיש את מי לשתף אין כמו תמיכה עידוד ופירגון שבת שלום לילך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 20:16
 קרולין Posts: 6651
|
מירי וסיגל יקרותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת! וואו איזה חברויות נוצרות כאן זה פשוט מרגש ונוגע ללב. אין לאף אחד חסינות זה ברורררררררררררררררררררררררר ולכולנו יש את "השד" הזה שקופץ לו מידי פעם החוצה ונותן את הטון אבלללללללל בזכות התירגול, המסגרת העשייה המודעות, והזמןןןןןןןןןן תודה לאל, הוא פחות קופץץץץץץץ וזה ה י ש ג אדיר ועל זה צריך להמשיך לעבודדדדד כל החיים. שיהיה לכולנו רק טוב, שקט נפשי, שליטה, בריאות איכות ואריכות חיים וים של ה צ ל ח ה בתהליך...................... שבת שלום ומבורך אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 15:29
 רבקה Posts: 8411
|
בלונה יקירתי איזה יופי של התעמלות עשית שוב קמת ושוב קמת חחחחחח לסיגל מגיע את התודה הצילה נפש אחת הצילה את כולנו, נהדרת. ובכל זאת מגיע לך את כל הכבוד והתשואות שהצלחת לסיים את האי שקט במסטיקים וב-2 אנרג'י בטוח לא קרה כלום עדיף על כל ה........ שבת נהדרת מלאת שליטה והצלחה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 09:41
 נחושה Posts: 6982
|
בלונדוש יקרה, מסכימה בהחלט, אף אני שהייתי סופר מחוננת מעדתי ומהבוקר אוספת את עצמי מחדש. שבתי לרשום, שבתי להיות עסוקה בארונות ובאריזת חפצים למשלוח "שלום שלום ואל תבוא לי בחלום" ונקיונות. קצת היסח דעת, עייפות או הזדמנות לחגוג ואנחנו שוכחים את כללי המשחק או "מרמים" ובמשחק הזה אין מנצחים או מפסידים ישנה התמודדות והתמדה. לא מובטחת חסינות, לא מגיע פרס על המאמץ, אין הדחות....העיקר היא ההשתתפות, העשיה, ההצלחות, ההתמדה והוספת חברים לדרך לחוות את זה ביחד תוך תמיכה ועידוד לכל אורך הדרך. תודה על הפוסט ושישבת מוצלח ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 08:56
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב בלונדוש. נפלא שעצרת בזמן ולא נכנסת לבולמוס וזה היופי וכל הכבוד לסיגל שעזרה לך זו כוחה של הקבוצה פה. ברור שיש תקופות טובות ורגועות ויש קשות יותר ומזלנו שאכן אנחנו כאן ועדיין לא נתקפים לבולמוסי ענק ויש כבר מודעות אפילו שלא תמיד בעשייה ובכל זאת שומרים על רוב הכללים. יפתי בהצלחה בהמשך שבת נפלאה. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 08:18
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אגב ברגעים כאלו מסטיק יכול רק להגביר את החוסר שקט.... עדיף מראש תה חם ומלפפון אבל כמו שאמרת אכןן כולנו אנושים ולא תמיד קל יש עליות ויש מורדות אבל כולנו יחד ולא לבד נלחמים במטרה נעלה ויחד נשפר וננצח אז כול הכבוד על זה שדרך המלך עזרה לך וכול הכבוד לך שבחרת כן לקחת את העזרה שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך בטוחה שתצליחי אחלה שישישבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 07:27
 דרך המלך Posts: 5707
|
בוקר טוב יקירתי שמחה מאד שעזרתי לך לבלום את האטרף ןכן אנחנו בני אדם יש עליות וירידות וקשה וקל ושליטה וחוסר שליטה וזה מוכיח שאנחנו בני אדם אנושיים.. ואת יקירה בטוחה ששוב בשליטה ומתי שתרצי אני לך לעזר.. שבת שלום סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 07:10
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם. אז ככה כמו כל השלושה שבועות האחרונים שאני מספרת לכם מה עובר עליי במהלך היום אספר גם עכשיו כדי שכולם יבינו שאין מה לעשות אנחנו רק בני אדם. אז נכון בהפרשת חלה הייתי ילדה סופר טובה , אבל כמו שאמרתי לכם הבעיה היא לא חתיכת עוגה שאני אקח אלא מה זה יעשה לי אח"כ. אז כל הברכות האלה (בכל זאת היו 200 ברכות נראה לי) גרם לי לצאת מהשלוש ארוחות ובינהם כלום! זה הוציא אותי מהאיזון ופתאום מצאתי את עצמי אחרי הארוחת צהריים כאילו נתפס בי דיבוק. לא הייתי שקטה בכלל. סיימתי לנקות, סיימתי לבשל ומצאתי את עצמי כל שניה קמה לארון ומחפשת מה לקחת. אז סיימתי חבילת מסטיק שלמה!!! וגם זה לא עזר, דיברתי לעצמי ונתתי הרצאות מפה עד חיפה ולא עזר עדיין כל שניה קמתי. בעזרת עצתה של חברתי סיגלי שהתכתבתי איתה ,זה עזר כי היא הצליחה להוציא אותי מהאטרף אז כל החוסר שקט הזה הסתיים למזלי בכוס תה גדולה + שני אנרג'י ובזה עצרתי. לצערנו "במשחק"הזה אין חסינות וזה מאבק תמידי לכל החיים. אז לכולנו יש ימים יותר טובים וימים פחות טובים אבל כולנו לפחות ביחד ולא לבד. אז אני מאמינה ששוב ייקח לי איזה יום יומיים שהגוף עוד פעם יתרגל לשלוש ארוחות ובינהם כלום כי הגוף יוצא מזה לגמריי לפחות אצלי אחרי זיוף אחד אבל אני יתמודד ויאבק בו עד שיחזור להרגל. בינתיים אני מאחלת לכולכם שבת שלום וסופ"ש מושלם!!! נשיקות edited by בלונדה.... on 2/15/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|