|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/02/2013 07:26
 מיכיק Posts: 159
|
בנות יקרות תודה על התגובות אתן מחממות את הנפש... זה לא רק הבגדים, זה משהו שמציף, התרגשות מנצחון שלי את עצמי. זו הרגשה נפלאה. זה תהליך לא פשוט שאני עוברת עם עצמי. נכון קילו פחות שווה הרבה יותר מאיזה עוגה או ממתק מזדמן. אך הרגע הזה של איבוד שליטה והמשהו הזה טעים הפה, וגורף אחריו עוד ואולי עוד... ותמיד יש מחר להמשיך, והנה אני מצליחה לעמוד מול כל השדים הגדולים של עצמי בשבילי זה המון. ובכלל הביקור השבועי אצל נכדי (שנים מבנינו גרים מרחק נגיעה, נסיעה של שעה לכל כוון) לא כולל מתוקים, זה התחלף ביצירה משותפת, טיול משותף, משחק משותף, אך לא ממתקים. בחמישי יום אהבה הייתי אצל אחד מבני הוא במיפוי עצמות היא בהשתלמות) ומראש ידעתי מה מכינה א. ערב הצטייתי בפרחים והופ לדרך, בדרך שוחחתי עם בני ושאלתי עם מכין משהו לאשתו ליום האהבה השיב לי שקנה מגש בקלוואה... בא לי לצרוח למה.... לא הערתי ולשמחתי לא פגשתי את מגש הבקלוואה הזה, כי בטח חזרה מאד מאוחר, אחרי שיצאתי לדרכי חזרה לפגישה שבועית אישית בבית קפה. אגב ברור לי שאת הבקלוואה יובל בני קנה בעיקר לעצמו. הילדים לא אוכלים את זה, אשתו שומרת מאד אז למה? אלה תובנות מבית המדרש של החיים ושל מירי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 20:20
 קרולין Posts: 6651
|
היי מיכיק יקרה, אין כמו לקנות בגדים חדשים במידה קטנה יותרררררררררררררררררר אין אין על זה בעולם!!!! תהני, תתחדשי ותתמידי בתהליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך זה שווה הכלללללל שבת נהדרת ובשליטה קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 18:50
 קרנושה Posts: 3420
|
ה-דבר שהכי עושה לי את זה בהרזיה, זה שאני נכנסת לבגדים יותר קטנים והמכנסיים עולים כמו חמאה...ואין תחושת נפיחות, הכל מתישב יפה עם הגוף וזו ההרגשה הכי ממכרת שייש כשמשילים עודף משקל לדעתי. מאחלת עוד המון רגעים מאושרים כאלו, אין שום מאכל שמשתווה לטעם והתחושה הזו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 16:21
 אייריס Posts: 3744
|
היי מיכיק המקסימה. פוסט רגיש וכנה. תבורכי ובהצלחה רבה בהמשך כמובן תתחדשי ותהני מהגרדובה החדשה זה כל הפאן בלרדת במשקל. תהני ותצליחי בכל. ערב נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 13:50
 מיכיק Posts: 159
|
שלום לכולכם- אז אתמול הייתי בארץ תל אביב, גם בחוג בוקר של מירי. היא יותר ממה שכולם מתארים... הלואי שהייתי יכולה פעם השבוע להתניע ולהגיע... אך זה לא מציאותי, לפחות לא בשלב זה של חיי , אך הפגישה עם מיר לפני שלוש שנים באמת שינתה את חיי. לא דיאטה לא אורח חיים אחר, תובנות נוספות שלא קל לפגוש אותן ולהתודד איתן. אז כן מירי תודה. והמפגש עצמו -מירי נפלאה כרגיל... לא צמתי יום וחצי לפני מעמד השקילה, כי חיי הפכו שפויים. החדות והרגישות שבה מרגשים אותי כל פעם מחדש. והכן זכיתי. להכיר אותך מירי, לפגוש אותך, והלואי והיה מתאפשר יותר. כללית היה לי יום קסום עם ביתי בארץ תל אביב, היה יום אביבי, והיה מושלם, גם בשליטה הקולינרית וגם בכלל... ואם ניגע לרגע בשינויים של אכילה, כי גם ב בשביל זה התכנסנו כאן אחת המתנות שזכיתי בהן זו השפיות. שגם שמאבדים לרגעים שליטה - זה בסדר, לא להכנס למתקפת אוכל. כן, שמחתי שמירי החמיאה לי ואתגרה אותי בעוד 4 קג. זה לא מובן מאליו לאשה שבגיל 40 שקלה 112 קג. להגיד לכם שאני לא מרגישה דבה, לא לא אומר, עכשיו יותר מתמיד מודעת למשמני הגוף וקצת מצרה על העיוורון שהיה מנת חלקי המון שנים. והלואי שרק אוכל תמיד להמשיך להכנס לחנויות שוות ולהצליח לבחור ממה שיש בלי הרבה מגבלות. והכן בצעתי רכישה שווה אתמול. זו היתה מתנתי לנצחון הפרטי והאישי שלי לתאוות המתוק ולקשיים שבדרך. ושוב תודה לך מירי ולכם על ההקשבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|