16/02/2013 10:20
 dany Posts: 19819
|
זוהי תגובה שכתבתי לך בפוסטים של בלונדה ואני מעבירה אותה כאן בכדי להיות בטוחה שקראת אותה. מטפס יקר עד מאד מירי דיברה על הגל, גם כאן אתה חווה גל, ואתה חייב לצוף עד יעבור זעם, והוא יעבור!!!!!!!! שמעת בהרצאה כל כך שהיא סיפרה על חבר ששקל 222 קילו ירד חמישים ועזב לדאבון לב כולנו, כי אנחנו כאן בפורום גם מכירות אותו והוא בחור מקסיםםםםםםםםםם. אז אל תתן לעצמך ללכת לאיבוד, יש מצב של נפילה , קמים מנגבים הברכיים ..... עושים קצת אייה......... ומשנסים מתניים ומתחילים מחדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכפי שעשית זאת לפני כמה חודשים. כך תעשה זאת שוב. אתה מבין שאני מדברת אליך ואלי באותה נשימה. אז בוא נעשה מבצע פסח ביחד. בהצלחה מכל הלב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2013 10:18
 dany Posts: 19819
|
נסיעה טובה והצלח במשימות הפרטיות והעסקיות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 19:35
 קרנושה Posts: 3420
|
מטפס הרים כתב:
תודה ושבת שלום לכולם. קראתי כל אות ניקוד וכל אות רגילה בכל מילה שרשמתם לי. אני אוצר את הפוסט הזה ושומר עליו כי הוא גם משמש לי כמגן. מחר עם שחר אני טס לשבוע מטורף: וארשה, וינה, ברלין והביתה. יש לי שם מלכודות למכביר, את חלקם אני מכיר כל כך מקרוב... אז זהו שהפעם אנסה להיות ילד טוב ולא אכנס לשם, מסעדת סושי אכול כפי יכולתך בברלין( משובחת וברמה גבוהה ביותר), שניצל וינאי בגודל של שטיח מקיר לקיר... . הבוקר נישקלתי ולמעשה ירדתי כמעט עד נקודת המחצית חזרה . וכעת לשנס מתניים וללכת, הלאה... הלאה... הלאה... שבת מלכה לכולנו. edited by מטפס הרים on 2/15/2013
this is the spirit
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 17:43
 1103 Posts: 5022
|
טפסני החביב אין לך ברירה תהיה חייב דלג ממהמורה למהמורה אולי תהינה אלה קפיצות קשות אך מכוח רצונך אני בטוחה שתדלג עליהן בזהירות בביטחה ובהצלחה אני מאחלת לך נסיעה טובה ובשובך הביתה יהיה בידך דגל הנצחון ועל צוארך מדלית הגבורה. בהצלחה שבת שלום נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 17:04
 מטפס הרים Posts: 1533
|
תודה ושבת שלום לכולם. קראתי כל אות ניקוד וכל אות רגילה בכל מילה שרשמתם לי. אני אוצר את הפוסט הזה ושומר עליו כי הוא גם משמש לי כמגן. מחר עם שחר אני טס לשבוע מטורף: וארשה, וינה, ברלין והביתה. יש לי שם מלכודות למכביר, את חלקם אני מכיר כל כך מקרוב... אז זהו שהפעם אנסה להיות ילד טוב ולא אכנס לשם, מסעדת סושי אכול כפי יכולתך בברלין( משובחת וברמה גבוהה ביותר), שניצל וינאי בגודל של שטיח מקיר לקיר... . הבוקר נישקלתי ולמעשה ירדתי כמעט עד נקודת המחצית חזרה . וכעת לשנס מתניים וללכת, הלאה... הלאה... הלאה... שבת מלכה לכולנו. edited by מטפס הרים on 2/15/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 15:44
 רבקה Posts: 8411
|
מטפס יקר. כתבו לך כאן כבר הכל. עכשיו אתה צריך לעשות עם עצמך דין ודברים ולחזור לטיפוס ההר כפי שאת יודע איך נחושתינו כתבה הגיענו לחצי וזה הזמן לתקן ולהמשיך את החצי השני בביטחה מה שהיה היה ועכשיו אך ורק מה יהיה , קדימה למטרה שבת מלאה בשליטה שתהיה לך כאות להצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 05:11
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כן !אנחנו כולנו באותה סירה וכולנו נופלים לתקופות כאלה ולכן אנחנו כאן, מצבים אלה תמיד גורמים לי לשאול את עצמי ולא אחת את הקרובים אלי איך יעלה על הדעת שכאדם עם רגליים על הקרקע ,חזקה,הופכת להיות כל כך חלשה מול האוכל ומכיוון שעד עצם היום הזה לא מצאתי תשובה אני כאן מודעת לבעיה,מכריזה עליה בקול רם ומתמודדת גם אם כאמור לא אחת מגיעה למקום שאתה נמצא בו כרגע,איך אמרת אין מצב להרים ידיים ,מכאן רק לקום להחזיר חובות ולהמשיך לעבר הפיסגה. המון המון בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 02:39
 אשירה Posts: 4292
|
מטפס יקר מאוד, אתה חסר לנו!!! הפחת בפורום רוח נהדרת בכתיבתך היפה השזורה בסיפורים מרתקים, שלא לדבר על הומור מקסים, מתוך חייך המעניינים והמגוונים. אז נכון שהחשק שלנו לשתף הוא תלוי הצלחתנו, אבל גדולתנו האמיתית היא לבוא ולשתף גם כאשר קשה, ראה ערך נחושה!!! ולענין העצירה בירידה והדשדוש זאת תופעה מוכרת. אצלי למשל, כבר שנים רבות אחרי ירידה של חמישה קילו המלווה בביטחון שהפעם זה יהיה אחרת, קורה משהו שמשבש. אולי זה הפחד מהצלחה, אולי נוח לי משום מה לשמר את ההשמנה, לאלוהים פתרונים. כעת אני נחושה לשבור את מעגל הקסמים ולצאת סוף סוף מהלופ הזה שלא מקדם אותי לשום מקום ושקובע לי איכות חיים ירודה. אני מאחלת לך הצלחה בהמשך הטיפוס במעלה ההר, מחזקת אותך לא להיכנע לשטויות ולשמור נגיעה מכל המזיקים למיניהם. ובמיוחד להמשיך ולצ'פר אותנו בכתיבתך המחוננת שמעוררת את הפורום לחיים ומאתגרת את כולנו. שוב בהצלחה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 22:22
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
הי, אני לא ממש מכירה אותך יותר מידי אבל מהקצת שקראתי עכשיו רציתי לומר ראשית קודם כל כול הכבוד על הירידה מ3 ספרות כל הכבוד על הנחישות הרצון העשיה וההתמדה כל הכבוד שאתה במודעות לעצמך גם ברגעים היותר קשים כול הכבוד על הרצון לא לוותר לעצמך ואני סמוכה ובטוחה כי למרות שלא הכי קל בימים אלו אתה בדרך הנכונה ותזכור שגם הטיפוס למעלה הוא אומנם למעלה ולא ירידה אבל גם הוא לפעמים שרוי במכשולים לפעמים קטנים שרק מדלגים ולפעמים בינונים שאפשר לעקוף לדרך אחרת או ענקיים שצריך למצוא פתרון חילופי לבמהות הבעיה כשמסתכלים לקושי בעיניים ... אז באיזה מהמורה שאתה בה כעת יודעת שבעזרת נחישותך תמצא את הפיתרון ותתקדם לשלב הבא 08 ... ואנו כאן לכל מתי שרק תרצה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 20:42
|
אהלן. שוב תודה רבה רבה. רק להדגיש : אני לא מיואש. לחלוטין לא!!!!מבואס כן , מאוכזב מהאני הפרטי שלי כן, עייף קצת הרבה כן, אבל לחלוטין לא מיואש. אני יודע שלקחתי על עצמי משימה מאוד חשובה ומאוד מתגמלת. משימה שמימושה לוקח זמן. כזו שדורשת תעצומות נפש .. ויש לי הן זמן והן, אני חושב, תעצומות נפש הכרחיות. ואני יודע שאני לא רק אחזיר את החוב שצברתי אלא אני הולך לעבור מקידומת09 ל08 . חשבתי שיהיה זה עד ״ מה נשתנה״.. אז לא.. אז מה? זה הולך לקרות. כשהגעתי לכאן הייתי שלש ספרות והיה לי רע מאוד. אז הייתי מיואש. אז הרגשתי אבוד וחסר דרך. הרגשתי , באמת , עלוב החיים. אני לא מגזים. כלפי חוץ הייתי מלא חיוניות ובעבודה הייתי בשיא חיובי אבל עמוק בפנים הייתי ממש מיואש. ראיתי את המחוג עולה ועולה ועולה, והנשימה נעשתה כבדה...והנה, כבר הגעתי למחצית קידומת 09 וקצת התרחקתי. אני לא מרים ידיים ולא מוותר ולא מתייאש ולא מתבכיין. אני כאן כדי להישאר!!! ואני נישאר כדי להיות !!! להיות במצב טיפוס על המצוק שלי כל הזמן. אין מצב לייאוש. אין לי את הלוקסוס להשמין ולהיות שוב אבוד. רק להרזות, להחליף קידומת!!!! ולשמור. וזה בדיוק מה שיהיה. תודה רבה לכולכם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 20:34
 בלונדה.... Posts: 3603
|
גם אני מצטרפת לעידוד. למרות שעניתי לך בפוסט שלי ארשום גם כאן. הכי קל זה ליפול לתוך הכדור שלג ולתת לו להתגלגל ללא הפסקה. החכמה היא לעצור כשממש קשה. אז זה הזמן לעצור,לחשוב ולבדוק האם זה שווה. אז קבל הרבה עידוד ותמיכה הרי זה קטן עלייך ,כבר היית שם. סומכת עלייך!!! בהצלחהה edited by בלונדה.... on 2/14/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 18:53
 קרנושה Posts: 3420
|
אני בהחלט מצטרפת לכל הנאמר לעיל. הצלחת להרשים דרך המילים ולהיות מישהו מאד משמעותי כאן בפורום אדוני! אז היי, תתעודד, אנחנו כאן באותה הסירה, ואין דבר יותר דומיננטי ורצוי בתהליך של הרזייה כמו תמיכה ועידוד..לא קל לאף אחד, לא כל יום מודים בזה בקול רם אבל הקושי ישנו.. וזה לא שאנחנו לא רוצים, אנחנו מתמודדים ולומדים איך ומה לעשות ואיך לשנות ולשפר ועם הזמן והתובנות הכל מצליח. כי גם מים באבן עושים חור. ומשוכנעת אנוכי בהצלחתך! ואני איתך לאורך כל הדרך!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 17:32
 נחושה Posts: 6982
|
אייריס כתב:
מטפס יהיה בסדר. אל יאוש. כולנו באותה הסירה לפחות שנמשיך לחתור העיקר לא לשקוע. בהצלחה המון. ערב נפלא מסכימה בהחלט. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 17:30
 נחושה Posts: 6982
|
מטפס יקר. היום החחתי בנפילה חופשית שלא ממש נעצרה. להגיד לך שנהניתי ממש לא. האנרגיות בנחישות ובשליטה באוכל מעיפות אותך קדימה ואלו של חוסר שליטה מעייפות ומקרקעות אותך לאדמ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 16:18
 אייריס Posts: 3744
|
מטפס יהיה בסדר. אל יאוש. כולנו באותה הסירה לפחות שנמשיך לחתור העיקר לא לשקוע. בהצלחה המון. ערב נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 13:54
|
כל אחת מכן חברה של ממש וכולכן ביחד משפחה מיוחדת במינה. וזה מחזק!! אוהו כמה שזה מחזק. תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 13:52
 EFF Posts: 6409
|
מטפס מוכשר...( כן כן אין כמוך במוכשרים בכתיבה הנפלאה...) מיהרתי לקרוא את דברייך בתגובה לפוסט השליטה וכיבוש היצר של בלונדה...על כל ״זקני השבט״כאן בחוגים של מירי עברו ועוברות תקופות שבהן השליטה עוברת מאיתנו לאוכל...כולנו אנושיים, כולנו עומדים לפעמים קשה בפני פיתויים, ויש תקופות בהן קשה יותר....תן לעצמך קצת רגעי חסד, והרי כל ריצה מתחילה בצעד לאחור להשגת תנופה...ראה את הדבר כהכנה לתנופת ההישגים שתבוא אחר כך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 13:32
 1103 Posts: 5022
|
קרולין כתב:
קראתי את שכתבת בפוסט של בלונדה שלנו והחלטתי לכתוב לך בפוסט תמיכה ועידוד בנפרד.... בטוחה שכולםםםםםם יגיבו וביחד תקבל מנה גדושה של תמיכה מכולנו אתה כאן כותב נפלא משתף וכיף גדולללללל לקרוא אותך תמיד אתה מוסיף המון חוכמה ואור לפורום הנפלא שלנו. לעניין השליטה באוכל, זה בדיוק הסיבה שבגללה אנחנו כוחנו כאן זה המכנה המשותף הגדול הרחב של כולנו אני בטוחה שאתה יודע היטב את התורה, בטוחה ומה שחסר זה הזמן לתרגל את השינוי.... אז אל ייאוש יקירי. תמשיך ל ת ר ג ל עם הנפילות שיש לך ולכולנו בדרך.... ועם הזמן והתירגול יבוא השינוי מ ב ט י ח ה. כולנו כאן תמידדדדדדד בשבילך עם ים של פירגון, תמיכה ועידוד. שיהיה לך המשך יום נ פ ל א ובשליטה תעבור יום ביומו לאט לאט ובטוח סוד ההצלחה זה ב ה ת. מד ה ב ה צ ל ח ההההההה ממני מכל הלב קרולין מטפס יקר מצטרפת לעידוד ולתמיכה של קרוליין כל מילה בסלע בהצלחה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 11:03
 קרולין Posts: 6651
|
קראתי את שכתבת בפוסט של בלונדה שלנו והחלטתי לכתוב לך בפוסט תמיכה ועידוד בנפרד.... בטוחה שכולםםםםםם יגיבו וביחד תקבל מנה גדושה של תמיכה מכולנו אתה כאן כותב נפלא משתף וכיף גדולללללל לקרוא אותך תמיד אתה מוסיף המון חוכמה ואור לפורום הנפלא שלנו. לעניין השליטה באוכל, זה בדיוק הסיבה שבגללה אנחנו כוחנו כאן זה המכנה המשותף הגדול הרחב של כולנו אני בטוחה שאתה יודע היטב את התורה, בטוחה ומה שחסר זה הזמן לתרגל את השינוי.... אז אל ייאוש יקירי. תמשיך ל ת ר ג ל עם הנפילות שיש לך ולכולנו בדרך.... ועם הזמן והתירגול יבוא השינוי מ ב ט י ח ה. כולנו כאן תמידדדדדדד בשבילך עם ים של פירגון, תמיכה ועידוד. שיהיה לך המשך יום נ פ ל א ובשליטה תעבור יום ביומו לאט לאט ובטוח סוד ההצלחה זה ב ה ת. מד ה ב ה צ ל ח ההההההה ממני מכל הלב קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|