15/02/2013 19:53
 ימית הררי Posts: 3
|
הכי חשוב שהצלחת לעשות את זה בדרך שלך ובדרך טבעית..... למי שעוד רוצה לילמוד מימך יכול לקרוא על נושא :"כיצדד תזונה נכונה משפיעה על כושר שיקול דעתך בתוך מערכת היחסית בין הורים וילדים" http://www.sito.co.il/
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 15:46
 רבקה Posts: 8411
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2013 05:12
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כל הכבוד יקירתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 22:11
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד בלונדה איזהוא הגיבור הכובש את יצרו יישר כוח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 20:32
 בלונדה.... Posts: 3603
|
תודה לכולם... מטפס , לא כולם נמצאים כל הזמן בשוונג של עשייה. אני ישנתי במשך חצי שנה וקמתי שוב עכשיו. אני לא יודעת איך זה אצלך ואצל האחרים אבל הקו האדום שלי והסטופ שלי מגיע בדר"כ כשאני כבר נגעלת מעצמי . אם אני עולה את החמישה קילו והבגדים כבר לא עולים עליי, אין סיכוי שאלך לקנות בגדים יותר גדולים. לא ארגע עד שלא ארד את זה. אז כנ"ל גם לגבייך וגם לגביי האחרים ..מתישהו מתעוררים כל אחד ומה שגורם לו להתעורר. בהצלחב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 18:58
 קרנושה Posts: 3420
|
ידעתי שתעברי את זה כמו גדולה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 11:41
 dany Posts: 19819
|
מטפס יקר עד מאד מירי דיברה על הגל, גם כאן אתה חווה גל, ואתה חייב לצוף עד יעבור זעם, והוא יעבור!!!!!!!! שמעת בהרצאה כל כך שהיא סיפרה על חבר ששקל 222 קילו ירד חמישים ועזב לדאבון לב כולנו, כי אנחנו כאן בפורום גם מכירות אותו והוא בחור מקסיםםםםםםםםםם. אז אל תתן לעצמך ללכת לאיבוד, יש מצב של נפילה , קמים מנגבים הברכיים ..... עושים קצת אייה......... ומשנסים מתניים ומתחילים מחדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכפי שעשית זאת לפני כמה חודשים. כך תעשה זאת שוב. אתה מבין שאני מדברת אליך ואלי באותה נשימה. אז בוא נעשה מבצע פסח ביחד. בהצלחה מכל הלב.
מטפס הרים כתב:
בלונדה. מאחר ואני לא מצוי בימים שהשליטה שולטת בהם אלא היעדר הגבולות הם המושלים בכיפה, אני ממד קורא בהשתאות את המייל שלך . בעוד את מצליחה בארוע לעמוד מול אוכל טעים ומגרה אני נופל, מה זה נופל- מתרסק , על שטויות. וזה עולה לי ביוקר רב. ושוב כך יום בבוקר אני אומר יום חדש הגיע וקח את זה אל השינוי ושוב מתרסק... אז על הכבוד לך והלוואי וזה יקרה כבר לי ותמשיכי כך כי זה כל כך טוב לך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 11:38
 dany Posts: 19819
|
מירי יקירה כבר הוכחת בעבר והנה גם עתה שאת רוצה את מסוגלת גם בקיר לעבור!!!!!!!!!!! כל הכבוד. הפכת שוב להיות קטר מוביל. המשיכי כך!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 10:51
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יקירתי בראבו!!!!!! אין עלייך! שאת מחליטה ורוצה השמיים הם רק ההתחלה... בהצלחה רבה ממי נשיבוקים אוהבת קרולים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 07:57
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב מירוש. עברת את המבחן בענק כל הכבוד לשליטה אין עלייך שאת מחליטה. אני מצדיעה לך. יום נהדר והמשך הצלחה. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 06:56
 מטפס הרים Posts: 1533
|
בלונדה. מאחר ואני לא מצוי בימים שהשליטה שולטת בהם אלא היעדר הגבולות הם המושלים בכיפה, אני ממד קורא בהשתאות את המייל שלך . בעוד את מצליחה בארוע לעמוד מול אוכל טעים ומגרה אני נופל, מה זה נופל- מתרסק , על שטויות. וזה עולה לי ביוקר רב. ושוב כך יום בבוקר אני אומר יום חדש הגיע וקח את זה אל השינוי ושוב מתרסק... אז על הכבוד לך והלוואי וזה יקרה כבר לי ותמשיכי כך כי זה כל כך טוב לך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 06:48
 דרך המלך Posts: 5707
|
אלופה כבר אמרתי??
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 06:22
|
טוב משום מה החלק התחתון חזר על עצמו פעמיים ולא היה ניתן למחוק את זה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2013 06:20
|
בוקר טוב פורום יקר.. אז אחרי ארבע שעות שינה בלבד דבר ראשון לפני הכל זה להיכנס פה. אז כמו שסיפרתי לכם הייתי אתמול בהפרשת חלה. היה ערב מרגש,זאת פעם ראשונה שאני בטקס כזה. התפללתי ובירכתי ולשתי ואמן וכל משאלות ליבי ייתגשמו. לגביי האוכל, היה שולחן ענק כל טוב על "טהרת" המאכלים הכי משמינים שיש. היו בורקסים,לחמניות של פריקסה ואת כל המילויים ששמים בתוך הפריקסה הם שמו בצלחות וכל אחת עשתה לה סנדוויצ'ון שמנמן ויפה ולפחות אני מעריכה שכל אחת אכלה שלוש במקה הטוב. אז אני לקחתי צלחת ושמתי לי ירקות חתוכים,ביצה קשה וכף טונה . שבעתי ולא הרגשתי לשניה שמשהו חסר לי. ואז התחילו כל הברכות ויש המון , אז זה הסתכם בכמה פיצוחים לברכות וסוכריית טופי. אח"כ היתה הפסקה ואז העוגות התחילו לזרום כאילו התחיל צום הרמאדן התחיל ישר קמתי והלכתי להכין לי תה עם נענע,שלא נדבר על ה"ארוחה" הליילית שחלק מהאנשים אכלו תוך כדי ניקיונות. בקיצור היה ערב מוצלח מכל הבחינות. שלטתי באוכל והוא לא בי. כיף אמיתי!!!!! בנימה זאת אני מאחלת לכם יום מקסים עם המון שליטה!!! נשיקות...
היתה הפסקה באמצע ואז העגות והעוגיות פשוט זרמו כאילו צום הרמאדן התחיל ישר קמתי והלכתי לעשות לי תה עם edited by בלונדה.... on 2/14/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|