הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » היום המבחן האמיתי ...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/02/2013 21:17

קרולין
קרולין
יפתי תהני מהאירוע ותהיי בשליטה
סומכת עלייך
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2013 16:27

רבקה
רבקה
בלונדה אני חושבת שהחלטתך מעולה ובזאת
גם תהני וגם תרוויחי
ואמן שכל הברכות המועלות בטקס יתגשמו
בהצלחה שיהיה לך ערב קסום ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2013 16:22

נחושה
נחושה
שיהחה בהצלחה יקירה סומכת עלייך
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2013 13:22

בלונדה....
בלונדה....
תודה בנות..
בהחלט מתרגשת לקראת הערב ,
אמרו לי שזה באמת משהו מיוחד.
אצמד להחלטתי להכריז על הדיאטה ואז בטוח לא אגע..מהפדיחות.
בתקופה טובה שאני עכשיו לא בא לי לעשות ניסויים על הגוף שלי , כי נכון הדרך היא לא לחסוך מהגוף כדי שזה לא יבוא לנו אח"כ בבום , אבל הבעיה היא לא החתיכת עוגה שאוכל , הבעיה היא מה זה יעשה לי אח"כ.
אז מעדיפה כרגע לא לדעת...
תודה תודה תודה!
שיהיה לכם יום קסוםםם
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2013 12:03

1103
1103
בלונדה
תהני היום מהטקס ומעצם העובדה מהשליטה שתיהיה לך והרגשת הניצחון שתבוא בעיקבותה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2013 11:43

dany
dany
בהצלחה היום בערב ותהני מהאירוע המשמח.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2013 09:54

קרנושה
קרנושה
בלונדית יקירה,
גם אני הוזמנתי לא מזמן לערב הפרשת חלה. וזו היתה הפעם הראשונה וממש התרגשתי מהטקס.
מרוב ההתרגשות לא יכולתי לאכול, רק באחת הברכות חתיכה מאד קטנה של לחם כי אני יודעת מה ואיך זה יכול להרוס לי ולא רציתי.
מעבר לזה, חברה שלי דאגה מראש לסלט ענק, לסלט כרוב ענק ופשטידות, כך שאכלנו לפני הטקס והיינו רגועות יותר מבחינת הרעב..
בכל אופן, המטרה היא ברכות והכי חשוב שתזכרי שזו המטרה שלשמה הלכת, אז ביצה קשה בבית עם סלט וטונה לפני הכל, ירגיעו אותך וגם תוכלי לשתות כוס תה שם
ואז בכלל ניצחת את הרעב! ראית איך פתרתי לך את המשוואה? smile
בהצלחה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2013 09:25

אייריס
אייריס
בוקר נהדר ומוצלח יפתי. אין ספק שתצליחי היום בערב לעמוד בהחלטתך. תהני ותבלי מהחברותא ובהחלט עלית כיתה. שאפו ענק ענק. יום נפלא נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2013 09:00

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
בלונדה יקרה
הפרשת חלה ערב מוצלח יהיה לך ומרגש אין ספק תמיד יש משהו בזה שעושה טוב....
ואולי אני לא מעורבת בכל מה שהיה אצלך בתק' האחרונה אבל אני נגד להתנזר אפשר להכריז על לטעום על משהו אחד ולא לחסוך מעצמך בעבר רק זה שאני לא מכריזה אנטי אלא עושה בחירות נכונות זה מה שעזר לי בהצלחה תחשבי על זה בכל אופן יש כאלה שזה פותח להם את התאבון ולא רוצים לקלקל רק תהיי שלמה עם עצמך שלא יחזור אליך בבומרנג... בהצלחה מה שבטוח שעל ההשקעה שלך עד כה תקבלי פידבקים ותצליחי שיסתם לך הלוע ואז הכל קטן עליך בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2013 06:44

דרך המלך
דרך המלך
יקירתי כל מה שיש לי לומר זה שאת פשוט מחוננת
שאפו על האיפוק ההצהרה הדליטה הקניות המבוקרות בהחלט עלית כיתה
בהצלחה הערב
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2013 06:11

בלונדה....
בלונדה....
בוקר טוב לכולם...
הנה עוד סופ"ש מתקרב לו והיום מבחינתי הולך להיות מבחן אמיתי.
אני מוזמנת היום להפרשת חלה של חברה טובה שהיא גם מרוקאית וגם קונדיטורית-אני לא רוצה לומר לכם על השילוב הזה ומה שהולך להיות שם מבחינת מאכלים ומתוקים בעיקר.
מצד אחד אני מאוד רוצה להבטיח לכם שלא אגע ..ומצד שני איך אוותר כל כל הדברים האלה שיהיו שם.
אז חשבתי עצ זה כבר מאתמול.
אני הולכת לוותר...כרגע בשלב הזה של הדיאטה אני מכירה את עצמי, זה יפתח לי את הלוע .
אז אני הולכת לעשות מן הצהרה בפומבי ואז אין סיכוי שאגע, אני לא יעשה לעצמי פדיחות ואחרי שאתן נאום אנשנש לי מיליון קלוריות.
נראה לי זאת השיטה הכי טובה .
אני מרגישה שכל הבית עלה שלב אחד מעלה.
פתאום בקניות של הסופר אין קנייה של פופקורן בחבילות, אין מארזים של חטיפים,פתאום יש קינואה,עדשים,מקרר מפוצץ בירקות,דגים.
זו הרגשה טובה, לא אגיד שהבת שלי למשל לא אוכלת חטיפים , אבל זה לא כל יום וזה רק אחד ועכשיו אני משתדלת שזה יהיה מחוץ לבית...
אתמול הלכתי לרופא עם הילדה ועברנו דרך מאפיה והילדה נורא רצתה אוזן המן, אז עצרנו והמבחר שהיה שם שאלוהים יעזור איפה הפשוטים עם השוקולד????? פתאום יש שוקולד לבן/פיסטוקים/אגוזים/ריבת חלב ומה לא?!!!
ביקשנו את הפשוט , לקחנו שקית שמנו אוזן אחת עם שוקולד ובזה אמרתי לאזניים שלום ולא להתראות...
גאווה!!!!
אז אני מאחלת לכולנו שנמשיך לעוד ימים של הצלחה..
שיהיה לכם יום טוב .
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » היום המבחן האמיתי ...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!