13/02/2013 23:40
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אשירה יקרה מאד פוסט מרגש וחשוב על אמונה מסירות שליטה וניצחון..... מאחלת לך הצלחה בריאות והתמדה וכף שאת איתנו פה. את מקסימה אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2013 12:21
 קסם Posts: 140
|
אשירה יקרה ...... אני מאוד רוצה ליישם איזו אסוציאציה נכונה מהיום אני שומרת נגיעה מדהים לחשוב כך .תודה לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2013 05:55
 dany Posts: 19819
|
סיפור מעלף ומאלף. כמה כוח רצון צריך ואמונה שלמה בדרך בה בחרת!!!!!!!!!!!!! באמת צריך ללמוד ממנו. תודה אשירוש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2013 05:20
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נותר רק ליישם וזה לגמרי לא פשוט.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2013 22:50
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אשירה יקרה- מקסים. מעורר מחשבה. מביא השראה. תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2013 22:14
 נחושה Posts: 6982
|
tutit כתב:
אחלה סיפור אשירל'ה כל הכבוד לבחורה זה לא בא לה מהבית ומילדות היא מאוד מיוחדת וחזקה והלוואי ונקח ממנה את הכח הזה וניישם בחיינו על אויבים מסוימים שהורסים לנו את הדיאטה...... לילה טוב חלומות פז לכולנו  מסכימה עם כל מילה...חלומות מתוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2013 21:21
 tutit Posts: 2431
|
אחלה סיפור אשירל'ה כל הכבוד לבחורה זה לא בא לה מהבית ומילדות היא מאוד מיוחדת וחזקה והלוואי ונקח ממנה את הכח הזה וניישם בחיינו על אויבים מסוימים שהורסים לנו את הדיאטה...... לילה טוב חלומות פז לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2013 21:55
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חזק תודה על שיתופך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2013 13:44
 אייריס Posts: 3744
|
סיפור נפלא. והרבה תובנות לנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2013 13:27
 קרנושה Posts: 3420
|
בהחלט סיפור מקסים, על האמונה העקרונות ומה שביניהם. ויחד עם זאת, אין שום סיבה שלא נשמור גם אנחנו נגיעה, נלמד להתרחק ממה שמזיק וכו'.. ויש מאכלים שאני בהחלט כבר לא מתקרבת אליהם גם אם אשאר רעבה אני לא נוגעת כי התרגול, העבודה של שנים שלי עם עצמי הובילו אותי למסקנות ולתובנות ולוויתורים והמנעות, החלפת דחקים ותשוקות בדברים אחרים אז כן, אי אפשר להגיד שאין הצלחה כאן, אבל עדיין, יחד עם זאת יש דברים שמפילים, אנחנו בני אדם אחרי הכל. מינונים והתמדה מביאים לנו תוצאות יפות, כולנו כבר בוגרי הפקולטה של מירי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2013 13:03
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה יקרה תודה נפלא . ושוב השאלה למה ?????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2013 12:46
 דרך המלך Posts: 5707
|
תודה אשירה על השתוף.. צודקת גם אנחנו צריכים לשמור נגיעה מהאוכל... הרי שומרי הכשרות מצליחים לשמור בשר חלב אז גם אנחנו יכולים הכל שאלה של רצון ועשיה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2013 10:49
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה יקרה תודה על השיתוף בכתבה. זה כ״כ מרגש ובאמת מהווה מודל לחיקוי. וגם אני שואלת יחד איתך למה לא?? והתשובה היא כן אפשר אם באמת באמת רוצים ומ א מ י נ ים בדרך לעשות את השינוי המיוחל. שיהיה לך המשך יום נפלא ובשליטה נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2013 10:31
 אשירה Posts: 4292
|
קראתי כתבה על ילדה מופלאה שגדלה בלייקווד, ניו ג'רזי, בקהילה חרדית אנטי ציונית שמתנגדת לקיומה של מדינת ישראל. אותה ילדה החליטה כבר בגיל מאוד צעיר לא לקבל את מה שאומרים לה ההורים, המורים והחברים כמובן מאליו. בגיל 16היא החלה במסע שהביא אותה, בסופו של דבר, מהקהילה החרדית האנטי ציונית לחטיבה 300 שאחראית על הבטחון השוטף בגבול ישראל לבנון, שם היא משרתת כסמלת מבצעים ועושה עבודת קודש למען ביטחון המדינה. במשמרות של 13 שעות היא מחוברת לטלפונים ומחשבים ואחראית על התיאום והקשר בין כל הכוחות הפרוסים בגיזרה המערבית של הגבול. היא כמובן הוקעה מהקהילה ואינה יכולה לחזור לשם אבל הוריה דווקא מאוד גאים בה ומבקרים אותה בארץ ואפילו רכשו פה דירה כדי שיהיה להם כאן בית. אני מביאה את סיפורה כי ראשית הוקסמתי מהילדה הזאת. אבל יש עוד סיבה. בכל התהליך הזה היא לא ויתרה על הדת והיא מוצאת בכל מקום את הדרך לשלב בין אמונתה לבין החובה והאחריות הרובצת עליה בתפקיד הצבאי, וכולם סביבה עושים את המיטב כדי לעזור לה. בין השאר היא סיפרה שהיא שומרת נגיעה ואפילו לא לוחצת יד. שאלה אותה הכתבת "יש לך חבר כבר שלוש שנים.לו מותר לחבק אותך? לנשק אותך על הלחי?" ענתה לה הילדה "לא, זה קשה אבל אנחנו רוצים להתחתן מתישהו". כשקראתי את הדברים הללו ישר עלתה בי האסוציאציה שלנו עם האוכל. אנו גם אנשים מאמינים, אנו מאמינים באכילה נכונה ובריאה, למה לא נהפוך אמונה זו למשהו קדוש ונשמור נגיעה מכל המאכלים המזיקים למיניהם, ונהיה הרבה יותר שלמים ומאושרים. יום נפלא.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|