הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבת שכזאת

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/02/2013 21:43

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
קסם יקרה לפעמים אורח חיינו מאלץ אותנו להיות עם אנשים שלא נחמד לנו בחברתם היא אוהבת לעשות טוב ולהתגאות בזה שתפי איתה פעולה זרמי איתה חייכי ותטפחי לה על השכם תגידי לה מעולה גם אם את היית עושה הכל אחרת וטוב יותר... ובעצם תנתבי את הרצון שלה לקבל צלש למקום חיובי בשבילה ואת יותר לא תתעצבני ממנה אלא תתעלי על עצמך ותהני מהירח שהיא מעניקה לך ולא תאכלי את עצמך תרתי משמע בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/02/2013 08:35

אשירה
אשירה
על זה נאמר "לא מדובשך ולא מעוקצך"!!!
קל להגיד לנו לא להיות בחברת אנשים מרעילים ומזיקים ולהתרחק מהם, אבל לפעמים הנסיבות הן כאלה שלהתרחק מהם זה אומר להתרחק מעוד אנשים שאנו כן רוצים בקרבתנו, כמו למשל כל מה שקשור במשפחה המורחבת.
איננו יכולים לשנות אף אחד אבל אנו כן יכולים להשתדל לשנות את יחסנו לדברים הנאמרים, לתת להם פחות משקל, להתייחס אליהם כאילו הם פימו או פלסטלינה ולא הדבר האמיתי, בדיוק כמו שלמדנו להתייחס לכל מיני עוגות או מתוקים וקינוחים למיניהם. אני יודעת שפימו ופלסטלינה זה לא ממש מתאים כאן אבל לא מצאתי משהו יותר חזק כדי להביע את הרעיון. המחשבה הכללית היא לתת לדברים להיכנס לאוזן אחת ולצאת מהשניה, לעלות באותו רגע על ענן ולא להקשיב כלל. ואם מבקשים מאיתנו תגובה לעפעף בריסים ולאמר מה? סליחה? לא הייתי מרוכזת, הראש שלי במקום אחר, ולא לאפשר לדברים להתפתח.
זה לא קל, זה הרבה פעמים לא מצליח, אבל לפעמים כן, כדאי לתרגל.

קסם כתב:
היי פורום יקר.......
אתמול שלשום היה מושלם מבחינת הדיאטה ,היום הכול התקלקל אני בחרתי ככה אני מודה ,בחרתי להיתלות ברחמים העצמיים בחרתי ביצר הרע שגבר על הכול ואפילו ניסיתי 20 דקות להימלט מהדחף אחרי 20 דקות הדחף חזר ואני אכלתי בתאווה.
אז ככה היו לי אורחים שאני מאוד אוהבת אך עם מישהי מהאורחות אני לא מסתדרת היא מרגיזה בלשון המעטה אני מאוד מכבדת אותה וגם חייבת להסתדר איתה אבל היא נודניקית,מתערבת בכול דבר אישי ,אישה מאוד טובה עם נתינה גדולה ,אך התחושה שהיא נותת רק כדי שיעריצו אותה ויוקירו לה ומפרסמת את הנתינה שלה בכול מקום אני לא אוהבת את זה ,קשה לי לקבל אותה אתם חייבים להיות איתה כדי להבין יש כלפיה רגשות מעורבים ופרדוקסלים מידי אבל בגדול קשה לי איתה גם אם היא תוריד לי את הירח ,בקיצור היום היא אמרה כמה דברים שממש בחרתי להתרגז מהם נשבעת שאני מנסה להתעלם ולקבל אותה אבל היא מרגיזה ברמות קשות וכול מישמכיר אותה אומר זאת ,כמו כן באלגנטיות התחמקתי ממנה בשעות צהריים ויצאתי לטיול בנוף המהמם ליד ביתי.וכול הדרך אני טוחנת בראשי את השיחה איתה ושוב מעלה דברים שכבר סלחתי עליהם .אתם מבינים שאין לי שליטה על הרגשות שלי ואזזזזזזזזז תנחשו מה עשיתי....... אכלתי ואכלתי ואכלתי ובמי פגעתי בעצמי .[האכילה היתה כאשר שבתי מטיול בחוץ במשך שעה הטיול לא עזר]
מזל שנכנסתי לפורום ולא נכנעתי שיתפתי הוצאתי ובעיקר הבנתי שפה ברגע זה הדחף החשק הבולמוס נגמר .
אוהבת קסם.

edited by אשירה on 2/11/2013

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/02/2013 20:27

קרולין
קרולין
קסם יקרה
מאחלת לך שבוע טוב מבורך חדש עם אנרגיות טובות
אל תתני לאף אחד/ת לקלקל לך את המצב רוח ובטח לא להעניש את עצמך באכילה רגשיתתתת
אף אחד בעולם לא שווה את זה!
שמרי על עצמך
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
10/02/2013 14:17

רבקה
רבקה
קסם המקסימה
אל תתני לאנשים שעושים לך רע או בשפת העם שמביאים לך את הסעיף
להיות בקרבתך , זה רק מקלקל והורס.
קסם אכילה רגשית היא אכילה שמקלקלת לנו כל חלקה טובה
הן בגוף והן בנשמה
זה חלק נכבד בשיעורים שאנו למדים בפקולטה לאיכות החיים
נסי להתרחק ממצבים כאלו.
שיהיה לך שבוע מלא הנאות ובשורות טובות.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/02/2013 06:37

אקורדיאון
אקורדיאון
מאחלת לך שבוע חדש נפלא שכולו אנרגיות חיוביות.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/02/2013 04:43

דרך המלך
דרך המלך
בוקר טוב
מקווה שתקומי לבוקר חדש עם אנרגיות חדשות ומה שהיה בשבת חלף.. תמיד יש את אלו שיצליחו להןציא אותנו מאיזון .. אל תתני להם להרוס לך את התהליך...
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/02/2013 22:54

אייריס
אייריס
היי קסם. תמיד יהיו מסביבנו כאלה ואחרים ולכן אנחנו פה ללמוד להתעלם ולהמשיך הלאה ולהשתדל לא ליפול ולזלול.
שבןע טוב יקרה ושמרי על עצמך
0 קישור קבוע (Permalink)
09/02/2013 22:00

מטפס הרים
מטפס הרים
לא נורא. זה היה. וזה ניגמר. ויש לך , קסם, ובעצם לכולנו, תהליך שלא מתחיל ולא ניגמר בשבת אחת טובה יותר או טובה פחות.. עם אנשים ניסבלים יותר או ניסבלים פחות... שבוע טוב.
edited by מטפס הרים on 2/9/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
09/02/2013 21:15

בלונדה....
בלונדה....
קסם יקרה
מבינה לליבך.
עצתי אלייך זה אנשים שעושים לך לא טוב אל תיהיה בחברתם ואם זה ממש הכרחי שתיהיו בקשר אז תשתדלי לדבר איתה כמה שפחות ורק על דברים שאת באמת חייבת.
הבעיה העיקרית שלנו זה אכילה ריגשית וממנה צריך להיזהר בשביל זה אנחנו כאן.
חבל על העצבים וחבל על הקלוריות שנכנסות מהעצבים.
מה שהיה היה צחצחי שיניים ותתחילי מההתחלה.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/02/2013 20:37

קסם
קסם
היי פורום יקר.......
אתמול שלשום היה מושלם מבחינת הדיאטה ,היום הכול התקלקל אני בחרתי ככה אני מודה ,בחרתי להיתלות ברחמים העצמיים בחרתי ביצר הרע שגבר על הכול ואפילו ניסיתי 20 דקות להימלט מהדחף אחרי 20 דקות הדחף חזר ואני אכלתי בתאווה.
אז ככה היו לי אורחים שאני מאוד אוהבת אך עם מישהי מהאורחות אני לא מסתדרת היא מרגיזה בלשון המעטה אני מאוד מכבדת אותה וגם חייבת להסתדר איתה אבל היא נודניקית,מתערבת בכול דבר אישי ,אישה מאוד טובה עם נתינה גדולה ,אך התחושה שהיא נותת רק כדי שיעריצו אותה ויוקירו לה ומפרסמת את הנתינה שלה בכול מקום אני לא אוהבת את זה ,קשה לי לקבל אותה אתם חייבים להיות איתה כדי להבין יש כלפיה רגשות מעורבים ופרדוקסלים מידי אבל בגדול קשה לי איתה גם אם היא תוריד לי את הירח ,בקיצור היום היא אמרה כמה דברים שממש בחרתי להתרגז מהם נשבעת שאני מנסה להתעלם ולקבל אותה אבל היא מרגיזה ברמות קשות וכול מישמכיר אותה אומר זאת ,כמו כן באלגנטיות התחמקתי ממנה בשעות צהריים ויצאתי לטיול בנוף המהמם ליד ביתי.וכול הדרך אני טוחנת בראשי את השיחה איתה ושוב מעלה דברים שכבר סלחתי עליהם .אתם מבינים שאין לי שליטה על הרגשות שלי ואזזזזזזזזז תנחשו מה עשיתי....... אכלתי ואכלתי ואכלתי ובמי פגעתי בעצמי .[האכילה היתה כאשר שבתי מטיול בחוץ במשך שעה הטיול לא עזר]
מזל שנכנסתי לפורום ולא נכנעתי שיתפתי הוצאתי ובעיקר הבנתי שפה ברגע זה הדחף החשק הבולמוס נגמר .
אוהבת קסם.
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!