10/02/2013 13:56
 רבקה Posts: 8411
|
קרולינה כל הכבוד ששיתפת אותנו ומקווה שאת חזרת לעצמך בהרגשה טובה בטוח בפעם הבאה תחשבי פעמיים לאור מה שעברת אך אין מה לעשות זה קרה, קורה ועוד יקרה גדולתינו בבית סיפרינו חזרה מיד לדרך הבריאה ולהרגשה הנפלאה בעקבותיה תודה לך אישה יקרה וברכת הצלחה ללימודי בתך ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2013 10:41
 1103 Posts: 5022
|
קרולין יקירתי אנחנו רק בני אנוש יש לנו חשקים ולפעמים אנחנו לא עומדים בפיתויים שבסופו של יום עומדים לנו לרועץ כל אחד מאיתנו עבר את החוויה הלא נעימה של סבל לאחר אכילה לא מבוקרת שמהנה רגעית אך מיסרת נפשית אני מקווה שחזרת למיטבך ובטוחה שלא במהרה תשכחי את החוויה הלא נעימה שעברת בעיקבות אכילת הפחממות המרובות שהרי קיבתך כבר הורגלה לאיכות וכמות אחרת. אגב לא רק בליסה של פחממות יכולה לגרור בעקבותיה כובד על קיבתינו כל מאכל שנאכל ונגמלנו ממנו יכול להביא עלינו את החולי שעבר עליך. יום נפלא בריאות טובה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2013 09:37
 ארץ Posts: 110
|
קרולין המפרגנת לפעמיים תחושת ה״בא לי להקיא״ מגיעה מהמוח שמרגיש שאולי יכולתי לוותר ולרגשות ״אשם״ לאו דווקא במקרה שלך אלא מתןך נסיון של ההתעוררות יום אחרי ואז הנפש והגוף מתחברים עבר נלמד נסלח אין לי ספק שלפעמיים הבחירות שלנו מגיעות ממקומות אחרים אין לדעת למה אבל נחשוב הוא מה לומדים. יום נפלא עם בחירות נכונות לנפש ולגוף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2013 06:38
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירתי מותר ואפילו צריך והיום חזרה לשיגרה. שבוע נפלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2013 22:57
 אייריס Posts: 3744
|
היי קרולינה. בהצלחה לבת בלימודים. והעלית יופי של מסקנה שהגוף שלנו כבר לא רגיל לאכול מה שבא לו אז התוצאות מגיעות בכל מיני צורות. באמת צריך לחשוב מה להכניס לפה. שבוע טוב ואוכל בריר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2013 21:35
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קרולין העיקר שנהנת.. נכון לפעמים אח"כ לא מרגישים נעים כי הגוף לא רגיל אבל זה רק מלמד אותנו להבא לא לעשות זאת.. שבוע טובב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2013 16:36
 מטפס הרים Posts: 1533
|
מאוד מעניין. נכון, אנחנו עושים תהליך שאמנם בזכותו אנחנו נראים הרבה יותר טוב אבל בראש ובראשונה- בריאים הרבה יותר. חשוב חשוב לזכור זאת... חשוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2013 14:32
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרולין היקרה שמחה שנהנית עם ספיר ושיהיה לה בהצלחה בלעמודים. מקווה שעכשיו את מרגישה טוב יותר ואת צודקת בכל מילה שאוכלים יותר מידי פחמימןת ממש איכסה בקיבה ובהרגשה... בטוחה שחזרת לסדר יום הקבוע שלך כי את מחוננת ומהווה דוגמא מי שלא מכיר את קרולין מפסיד אישה חתיכה מדהימה טובה שבת שלום ובמוצש ראש חודש טוב נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2013 12:11
 קרולין Posts: 6651
|
הי לכולם, אז אתמול טיילנו בירושלים היה מדהיםםםם ספיר הבת שלנו לומדת תקשורת וצילום לתואר ראשון במכללה האקדמית הדסה, הטיול לירושלים היה משולב גם לבקר בעיר וגם להביא אותה הביתה היא התחילה לעבוד במסעדה איטלקית חלבית בקניון ממילא וסיימה משמרת רק ב 16.00 אז ככה גם החזרנו אותה הביתה לשבת.... עכשיו לענין האוכל.... אז אכלנו באיטלקית טעים טעים ומשמין משמין וקינחנו עם עוגת גבינה מעלפתתתת טעים טעים בקיצור אתמול מבחינתי היה יום של חשקים ושל פחמימות והכל בסדר נהנתי מכל ביס, מידי פעם זה בסדר אבל לא זאת הבעיה הבעיה ובשיא הכנות זה שקמתי הבוקר עם כאבים בכיבה, עם נפיחות נוראית ופשוט חשק להקיא. וכל זה למה? כי כשמתרגלים לאכול מסודר ובריא וגם אם מידי פעם קצת חורגים זה בסדר! אבל כשאוכלים הרבה פחמימות אפילו אם זה ממקום זה חשק ולא דחף הגוף מ ג י ב אני הייתי חייבת לשתף אתכם כי התהליך שלנו הוא קודם כל ל ב ר י א ו ת שלנו הוא שווה, והוא אכן אורח חיים קראתם בפוסט של טולי מה אוכל שמעון הנשיא שלנו לאמץ וליישם אוהבת המןן ואיתכם לאןרך כל הדרך המשך שבת נהדרתתתת ובשליטה ןרק בריאות לכולנו אמן קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|