09/02/2013 16:27
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי טולי. קודם כל תרגישי טוב. מקווה שהשבוע תתחזקי והכאבים יפחתו משמעותית. האמת שפרס של גיל 90 הרבה יותר רזה ושמור מפרס של תקוםת מאבקי רבין/פרס בשנות השבעים.. היו אז שנים שהיה מלא הרבה יותר ונידמה לי שעישן אבל לא בטוח לגבי העישון.. הוא באמת דוגמה ומופת לשליטה מירבית עם כל האוכל הגורמה המשובח שהוא רואה...להתראות edited by מטפס הרים on 2/9/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2013 14:33
 דרך המלך Posts: 5707
|
אכן כך.. נפש בריאה בגוף בריא שנצליח כולנו אמן ואמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2013 12:01
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה ואהובה גם אני התרשמתי מאד מהתוכנית פרס נשיאנו משמש מודל חיקוי אדיר לכולנו... כי מעבר לגנים, יש לושליטה מדהימה באוכל.... תחשבו על הכיבודים הרבים, הנסיעות והישיבות.... כל הכבוד, כולנו לומדים ומיישמים.... להתראות במעמד השקילה אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2013 11:39
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה נפש בריאה בגוף בריא כמה נכון ומי שרוצה להאריך ימים חייב להיות יותר בתנועה ופחות בלעיסה.... תרגישי טוב והמשך שבת נהדרתתתתתתתת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2013 11:28
 toly Posts: 898
|
תודה יקרים על הפידבק וגם הבוקר החל בהשראת שמעון וכנראה גם הודות לזריקה שוורשה קיבלה בעכוזה אשר חלק ממנו הבליח גם למרכז השובע במוחה גבינת קדם בתוך שושקה עם נס קפה עשו את העבודה וכנראה גם הזריקה יש שיפור ואני מסוגלת לשבת ולכתוב פה- כבר נהדר אז יום רגוע לגוף ולנשמה ולבטנונה ושאוכל להגיע השבוע לחוג ולהישקל קשה ממרחק והגעגועים למירי ולחבריי לחוג- עזים שבת כייפית טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2013 06:36
 אשירה Posts: 4292
|
עם עוזרת אישית כזאת כולנו היינו במצב טוב כמוהו, טוב, אבל בשביל זה צריך לעשות בשביל מדינה
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2013 16:50
 אייריס Posts: 3744
|
טולי המצחיקה ראשית תרגישי טוב ובמהרה. לשמעון היקר אין מתחרים הוא נראה באמת טוב. מאחלת לכולנו להמשיך בתהליך שלנו השפוי והבריא ובעזרת מירי נצליח ונגיע ליעד. שבת שלום ותנוחי הרבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2013 14:34
 רבקה Posts: 8411
|
טולינקה אם את עושה את הדיאטה של שמע'לה את בטוח לא צריכה כבר אורטופד אלא אם את רוצה להתראות איתו חחחח אני מאחלת לך להרגיש טוב להמשיך בתהליך השליטה ותבוא עלייך הברכה שבת קסומה עם המון מנוחה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2013 12:51
 toly Posts: 898
|
שלום חברים יקרים מבולבלים מכותרת הנושא? סקרנים? מייד הפרטים המלאים רק אבהיר ואציין מראש פוסט זה אינו מיועד לרזים חסרי כרס ונטולי חוש הומור אז נתחיל בכבד( לא של הפרה או העגל) אלא בכבודה שלי אמש היה לי "דייט" עם האורתופד שלי שהוא גבר גבוה רזה רוכב אופניים ובעל סבר פנים נעימות ומחייכות לרוב כאנגלו-סקסי הפעם הוא לא חייך :את חייבת לרדת במשקל ולעשות פעילות ספורטיבית בקושי רב הגעתי אליו אמש ולמשמע דבריו נעתקה ונדבקה כרסי למשענת ורק רציתי לזחול על ארבע כמו חברתי מישמיש מתחת לשולחנו ולא לצאת משם לנצח... לתת לך הפנייה לדיאטנית? לא צרחתי יש לי את מירי בלקין הכי טובה שבעולם ואני כבר בתהליך ירידה ולמרות הדמעות והכאבים האיומים ןהאמת המרה לאמיתה חברים יקרים -הוא צודק הכרס שפיתחתי בתוספת המרחב המוגן מעלה (מזל שאינני זקוקה להגדלות למיניהן ) כולל פעילות פאסיבית של לשבת בקושי לשכב ומעט תנועות הליכה בבית אינם תורמים לגבי ואגן הים תיכון של וורשה אז שבתי עם מצב רוח מזופת לעיל ועילה אפילו לשתות לא התחשמק לי בלעתי עוד תותח על במשככי הכאבים ונרדמתי...... הבוקר נשארתי במיטה בהתאם להוראות הרופא ותוך כדי הרהורים קשים ונוקבים עם כרסי ונשמתי הדואבת מה עושים ואיך משדרגים ומשפצים את חנות הראווה אני שומעת ברקע את ג'ודי ניר מוזס שלום משוחחת עם יומה עוזרתו האישית של כבוד נשיאנו היקר -שמעון פרס שהיא גם סמנכלית בית הנשיא(אגב כל צוותו האישי הן נשים כולל מנכ"ל בית הנשיא צעירות ומוכשרות בקייצר יונה היקרה ש"רק" 17 שנים עם שמעון מספרת לג'ודי על מהפיכת הבריאות שהצליחה לממש במטבח בית הנשיא וגם באירוח נשיאי עולם אז הסכיתו נא למה אוכל כבוד הנשיא שבקרוב ימלאו לו 90 (וורשה רוצה להתחתן עם שמעון) בבוקר- אומלט מקמח מלא עם ירקות ומוצרי חלב רזים ודלי שומן בצהרים-מנת חלבון ללא שומן עם מרק ללא שומן 3 פעמים בשבוע דג או עוף ופעם בשבוע בשר פילה נטול שומן וסלטים טריים לקינוח: שימו לב- אין עוגות למעט סלט פירות טרי או מנת סורבה בערב-מעט מוצרי חלב אז פלא שהבחור הצעיר כך מתפקד בנוסף לעובדה שכל בוקר מתעמל בחדר הכושר האישי בבית הנשיא אגב היא ציינה שגם בארוחות ערב לשועי עולם הבאים לבקר את הנשיא מוגש תפריט דל שומן ודל פחמימות שבו מככב הסלט הישראלי ים תיכוני ועוד שפע סלטים דלי שומן אז וורשה עוברת לגור בבית הנשיא וצמודה לטבחית שלו אם זה טוב לנשיאנו היקר והמדהים בשליטתו על לועו וגיזרתו המפוארת ללא שמץ של בטנונית או כרס אז זה מעולה גם לי היום אני בשליטה לוקחת דוגמה משמעון וחייבת בהא הידיעה להוריד את הכרס ולשפר מצב גבי ובכלל את בריאותי הדיאטה והספורט בשירות האורתופדיה והבריאות הכללית שבת שלווה בשליטה ובריאה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|