10/02/2013 06:33
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יישר כח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2013 05:35
 מיכיק Posts: 159
|
תודה לכל המגיבים הטובים והמפרגנים. בשישי היינו בארוע שמראש היה לי ברור שלא מתוך אומללות או - ויתור לא שווה לקלקל בגלל אוכל. יומיים הייתי עסוקה במחשבות על הארוע הזה. האוכל שיוגש הו וההתנהלות שלי בו. נכון, אף איד לא יצא מגדרו משני קילו פחות שלי, כיון שהם שלי לא של אף אחד אחר... למזלי שום דבר ממה שהוצע והוגש כולל מתוקים לא הזיז לי. הייתי ממש מופתעת מעצמי. שוב הבנתי, וואלה, הכל בראש....אגב המקום מקסים אקליפטוס בביתן אהרון. המקום הכלים הרהוט הפרחים השרות כן, גם האוכל. שווה ביקור. אתמול שבת היינו בטיול משפחתי בנחל התנינים, כנראה חצי מדינת ישראל טיילה שם. מזג אויר מושלם. מקום מקסים, נחל שורץ דגים וצבים גדולים וקטנים. רואים שאריות מהשטפון בנחל חדרה... היה מקסים. אממה... בשעת הפיקניק כל משפחה הוציאה תקריביה ונכדתי בת החמש שאלה... סבתא יש לך אוכל רגיל? תודה מירי על הסדר שהכנסת לחיי. וכן, בדלת המאד אחורית גם לסביבתי. נכדתי עפרי די שמדמודה, אני מהא"ום... לא תוחנת לבני וכלתי... רק מתנהגת ומי שקלט זו הילדה עצמה. הגענו הביתה עייפים ומרוצים משבת קסומה, ואני עם הקפה של שש הייתי חייבת כמה קוביות מתוק ופלא לא היו לי רגשות אשם. ואולי כמו שמירי נוהגת לומר, גם מים באבן עושות חור. השליטה התובנה והכל בסדר הלואי נטמעים ומחלחלים לתוכי. שבוע טוב לכולנו. מיכל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2013 16:41
 מטפס הרים Posts: 1533
|
מיכיק שיהיה לך שבוע ממש טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2013 06:27
 אשירה Posts: 4292
|
תובנה נפלאה, מזדהה איתך לגמרי.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2013 17:28
 נחושה Posts: 6982
|
מיכיק יקרה, רחוק מהעין רחוק מהפה...טוב שיצאת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2013 16:37
 אייריס Posts: 3744
|
הכי טוב עשית שיצאת להליכה. תמשיכי ככה והתוצאות יגיעו בקרוב. שבת שלום ומלאה בשפיות ושליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2013 14:47
 רבקה Posts: 8411
|
פתרון נפלא לשעת משבר יציאה מהבית להליכה ובחזרה כבר הבטן נרגעה. שתהיה לך שבת שלום עם שליטה קלה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2013 12:13
|
הייתי חייבת לצאת מהאטרף של האוכל אז יצאתי מהבית..... הכן עזר. תוך די הליכה נזכרתי כמה פעמים הציעו לי הצעות עבודה שקשורות לאוכל ומתוקים ,ולכולם סרבתי כי... גם להצעה מאד מפתה להמציא קינוחים למסעדה ניחשבת. ועכשיו חושבת על זה לפני הרבה שנים נהלתי בית קפה וטחנתי שם גלידות משובחות קורסונים חמאה שאפה שף צרפתי ונראתי בהתאם. כל כך נכון לנו השמדמודים בראש לא להתעסק יתר על המידה בעניני קולינריה. ובלי הלקאה עצמית עדיף מאוחר מאשר... העיקר לא לפחד מהשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2013 10:12
 קרולין Posts: 6651
|
שבת שלום ובשליטה לך ולכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2013 10:05
|
בוקר טוב ושבת שלום לכולם ושלומכם בבוקר אביבי שכזה? אצלנו אמנם הרוח משתוללת אך לבטח עד שעות הצהרים תדום. אז ככה הרצאה של מירי מופלאה. ותובנה נוספת שבאה אלי הבוקר - אני מבשלת מסיבי רק שישי. גם ככה לא פשוט סביב התעסקות עם אוכל. אז שיהיה מרוכז רק בשישי - וזהו עד שישי הבא (אגב שישי הבא 12.00. בצהרים בקזבלן, אז נחסך ממני...) מרגע שאני קמה בשישי יכולה לתקוע פיל ענק. החשק לאוכל אדיר. הבוקר אחרי הקפה עברתי לבקבוק מים, אספתי את עצמי לא.בוקר ב8.00 מסודרת, לא עוזר אני בטרוף של משהו טעים ומתוק אך אתגבר, אך בשבילי התעסקות במטבח לא מועילה נקודה. עכשיו צריך לבוא האיזון. אז בין התבשילים לחשקים אני מסיימת ויוצאת מהבית להרגיע... שבת שלום ויומיים של כיף. וזהו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|