הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוס בהסוואה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/02/2013 13:26

דרך המלך
דרך המלך
מטפס יקר
צודק בהחלט אם יזיז לאיזה מנכל לבדוק את העןבדים והעבודה מקרוב ולתקן ליקויים תבוא עליו הברכה...
0 קישור קבוע (Permalink)
10/02/2013 10:32

מטפס הרים
מטפס הרים
בערב שבת אצל חמותי , הגיעו כולם וזה לא מעט, התכנית הזו יצרה חילוקי דעות נוקבים ומישהי מהגיסות ממש לקחה קשה את זה שרובנו דווקא נהנינו מהתכנית למרות כל מגרעותיה.. "זו תכנית איומה, פרסומת רדודה לישרוטל על גב העובדים, זה הכל מראה את העובד הקטן הדביל והמנכ"ל הגאון מלמעלה"...אמרה הגיסה בגרון ניחר.. והעסק הינה לבין גיסה אחרת שממש אהבה הלך והסלים... הקיצר.. ממש התפתחה שיחה סביב זה.
אני, שלא ממש הייתי במצב רוח להיכנס בין הגיסות הצעירות שם, וגם הייתי מדופרס מזה שלא שלטתי בעצמי בשולחן לפני כן וטחנתי אוכל מאוד טעים אבל מאוד לא נכון עבורי, די שתקתי אבל אז שאלו לדעתי, בכל זאת הייתי בעוונתי לפני תפקידי הנוכחי מנכ"ל שש שנים של 400 עובדים עד שהחלטתי לעשות שינוי גדול ומבורך, תודה לאל, בחיי.. והפרק שראיתי היה אותו פרק מעורר מחלוקת עם סמנכל ישרוטל.
אמרתי לגיסות הניצות את דעתי הבאה: כן מבויים, לא מבויים, כן פרסומת לא פרסומת- היה משהו מאוד יפה להערכתי בעובדה הפשוטה כל כך אבל הענקית כל כך שבזכות הביקור שלו במצפה רמון מעכשיו יש שואב אבק בכל קומה, ויש מזגן (!!! מזגן עובד במיצפה רמון איזה לוקסוס, הרי זה דבר כה בסיסי...) שעובד בחדר אוכל עובדים... ומנסיוני שלי, יש המון דברים שמנכ"ל או סמנכ"לים פשוט לא יודעים , וגם אם הם מנהלים שמחוברים לעובדים עדיין יש המון דברים , קטנים אך רבי משמעות, שנעלמים מעינהם... ואת זה אהבתי כי אני מזהה חוסר התעניינות בעובדים בקרב מנהלים בכירים, ואם התכנית הזו תגרום למנכ"ל מסויים או מסויימת לבדוק קצת מה קורה שם למטה- הרי שהתכנית עשתה שירות מצויין.
אני זוכר שכמנכ"ל קיימתי אחת לשבועיים , בשאיפה לא תמיד אני מודה, שולחן עגול: נציגים מכל זרמי העובדים, אנשים קשי יום , במקצועות לא בהכרח אקדמאיים, נשים וגברים, בחתך גילאים וגיאוגרפיה כללית, שכן זו היתה חברה שמפוזרת בכל רחבי הארץ, ובשיחות האלו שמעתי המון דברים , המון!!ולמדתי מזה. אגב, לעיתים הסמנכ"לים לא ממש אהבו את מה ששמעתי ואחרי זה העברתי להם... היו קטעים...אז בשורה התחתונה, אני חושב שהרעיון כאן מאוד מאוד תורם ויכול להביא עימו חשיבה ניהולית יותר סוציאלית בקרב מנהלים בכירים שמאוד מנותקים מהנעשה בשטח, ובשבילי מנכ"ל זה לא רק מי שבא או באה בפסח "להרים כוסית" ולנסוע עד ראש השנה.. זה מישהו שיש לו או לה אחריות גם על תכולת המקרר ותכולת הנשמה של העובד... להתראות
0 קישור קבוע (Permalink)
10/02/2013 06:44

אקורדיאון
אקורדיאון
דרך המלך כתב:
רבקוש הלוואי וזה היה מתנהל ככה גם בלי מצלמות...

ולכן בדיוק התוכנית מקוממת אותי,מנהלים לא מכירים את מנהלי השטח עובדי השטח.עושים רוח מול
המצלמות זה מרגש כתוכנית ואולי ,ממש לא בטוחה שילמדו לחיים עצמם.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/02/2013 17:39

דרך המלך
דרך המלך
רבקוש הלוואי וזה היה מתנהל ככה גם בלי מצלמות...
0 קישור קבוע (Permalink)
08/02/2013 14:43

רבקה
רבקה
אני אישית אוהבת מאוד את התכנית
כך צריך להיות מנהל שמעריך את עצמו ואת העובדים בשטח
נפלא, זאת השיטה שתפתור כל בעיה במקום עבודה.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/02/2013 12:18

בלונדה....
בלונדה....
סיגלי אנחנו הנשים כל יכול!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
08/02/2013 10:52

דרך המלך
דרך המלך
קרולין היקרה
קודם כל תודה מכל הלב על המילים המפרגנות שלך....
ואת צודקת כמו בחיים יש ויש.. ואני כמוך חושבת שחשוב שהבוס יבין מה משמעות התפקידים שבו עוסקים עובדיו דרך הידיים...
אוהבת אותך המונים ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם
שבת שלום
קרולין כתב:
אכן כן זה ערוך יפה ומרגש וכן
יש עובדים ויש עובדים...
כמו בחיים יש ויש....
מה שאהבתי זה שהמנהל יוצא לשטח רואה מעורב בכל תפקיד בכל סניף מבין מה המשמעות של כל תפקיד ותפקיד כי יש בינינו יש גם מנהלים ויש מנהלים....
מנהל טוב חייב להכיר את את העסק מכל הזוויות זה מרחיב את המנעד שלו ולדעתי הופך אותו למנהל טוב יותר
כי תמיד מה שרואים מכאן לא רואים משם.....
שתהיה שבת נ ה ד ר ת לכולנו
קרולין
וסיגל יפה שלי,
אני בטוחה שאת מדהימה מדהימה מדהימה!!! כרעיה, אמא, בת, כלה, גיסה, חברה ,נהגת מונית וכל מה שתרצי ותבחרי לעשות! כי את עושה מכל הלב והנשמה.
לאב יו
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
08/02/2013 10:12

מיכיק
מיכיק
צפיתי. והכן ברור שהכל מבויים. בעיני מציצני ומגמתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/02/2013 10:10

קרולין
קרולין
אכן כן זה ערוך יפה ומרגש וכן
יש עובדים ויש עובדים...
כמו בחיים יש ויש....
מה שאהבתי זה שהמנהל יוצא לשטח רואה מעורב בכל תפקיד בכל סניף מבין מה המשמעות של כל תפקיד ותפקיד כי יש בינינו יש גם מנהלים ויש מנהלים....
מנהל טוב חייב להכיר את את העסק מכל הזוויות זה מרחיב את המנעד שלו ולדעתי הופך אותו למנהל טוב יותר
כי תמיד מה שרואים מכאן לא רואים משם.....
שתהיה שבת נ ה ד ר ת לכולנו
קרולין
וסיגל יפה שלי,
אני בטוחה שאת מדהימה מדהימה מדהימה!!! כרעיה, אמא, בת, כלה, גיסה, חברה ,נהגת מונית וכל מה שתרצי ותבחרי לעשות! כי את עושה מכל הלב והנשמה.
לאב יו
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
08/02/2013 08:22

אייריס
אייריס
אני עדיין לא ראיתי. הקלטתי ואראה מחר.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/02/2013 08:03

דרך המלך
דרך המלך
נינוש יקרה לא חשבתי אחרת... כל הריאלטי שיש מבויים.. אבל בכל זאת ערוך יפה ומרגש
0 קישור קבוע (Permalink)
08/02/2013 07:35

נינוש
נינוש
לט רוצה לקלקל לך סיגל יקרה שלי , הכל מבויים , העובדים נבחרו בקפידה,
רק עובדים מסורים לחברה שיודעים שמצלמים אותם.
נכון יש אנשים טובים באמצע הדרך,
0 קישור קבוע (Permalink)
08/02/2013 06:56

דרך המלך
דרך המלך
smile smile smile
0 קישור קבוע (Permalink)
08/02/2013 06:31

אקורדיאון
אקורדיאון
חחחח את הבוס.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/02/2013 06:30

דרך המלך
דרך המלך
אני רוצה גם בוס בהסוואה שיבוא ויראה את תפוקדי בתור אמא עקרת בית נהגת מונית מבשלת מנקה אישה... ומה לא...smile)

תוכנית מאד מרגשת וכן יש עוד אנשים טובים באמצע הדרך....
סיגל
שבת שלום ו
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!