13/02/2013 09:56
 קרנושה Posts: 3420
|
דרך המלך כתב:
קרנושה המדהימה כתיבתך יפה מאד וכל מה שנותר לי זה להסכים עם כל מילה ומילה בלענו בחורף -נשלם על כך בקיץ כל כך נכון.... צריכים בהחלט לחטוף כאפה לפנים כשי להבין מה קורה לנו ומזלנו שאנחנו במסגרת אחרת היינו היום ממשיכים לבלוס.. ומעמד השקילה וההרצאה מאפסים אותנו ונותנים לנו ראייה חדשה ,תובנה נוספת וכמו שאמרת דלק של מוטיבציה בהצלחה יקירתי ובטוחה ןמאמינה ששלושההקילוגרמים קטנים עלייך ועד פסח את חתיכונתתת נשיקות סיגל
נשיקות נשיקות נשיקות♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2013 04:51
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה המדהימה כתיבתך יפה מאד וכל מה שנותר לי זה להסכים עם כל מילה ומילה בלענו בחורף -נשלם על כך בקיץ כל כך נכון.... צריכים בהחלט לחטוף כאפה לפנים כשי להבין מה קורה לנו ומזלנו שאנחנו במסגרת אחרת היינו היום ממשיכים לבלוס.. ומעמד השקילה וההרצאה מאפסים אותנו ונותנים לנו ראייה חדשה ,תובנה נוספת וכמו שאמרת דלק של מוטיבציה בהצלחה יקירתי ובטוחה ןמאמינה ששלושההקילוגרמים קטנים עלייך ועד פסח את חתיכונתתת נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2013 21:59
 tutit Posts: 2431
|
קרנושה אהובתנו כולנו מחזיקים אצבעות לקילוגרמים שירדו.......עד פסח, התובנות שבאו לאחר ההרצאה על הדחף אכן מעסיקות גם את מוחי לא מעט השבוע ואני פה בפורום כדי להנות לקרוא לכתוב ובמיוחד לברוח מהאויבים הטעימים שהייתי מכניסה עכשיו לגופי ובבוקר מצטערת עד מאוד..................................איזה כיף שיש את מירי שתחזיר לנו את המוטיבציה ותעזור לנו לקום עם בטן שטוחה.....ועם המון כח ושכל לנצח את הדחף לאכול...............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2013 21:50
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
3 קילו קטן עליך בהצלחה עם תובנות כאלו השמיים הם הגבול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2013 13:32
|
תודה ותודה תודה!!!♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2013 06:00
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קרנושה בטוחה שתצליחי..3 קילו זה מציאותי מאוד ... בהצלחההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2013 05:56
 אקורדיאון Posts: 16381
|
קרנושי יקירתי בא לך? אז זה יקרה ועד פסח 3 קילו,את ממש ריאלית ו ולכן לא נותר אלא לסדר את העניינים בראש, שיהיה המון בהצלחה. נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 22:06
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה יפה תודה רבה על הפירגון כתבת מדהים יקרה שיהיה בהצלחה, את יכולה......אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 17:15
 אייריס Posts: 3744
|
קרנושה צודקת בכל מילה. טוב שיש מי שבולם אותנו ושם לנו מראה מול הפנים. אחלה תובנות ועל מירי אין עוררין כמובן. בהצלחה הלאה. נשיקןת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 16:27
 רבקה Posts: 8411
|
קרנושקה עליה ירידה ושוב עליה ושוב ירידה אנחנו במסגרת הטובה ביותר ומאחלת לך שכל המשאלות יתגשמו לך ולכולנו ברכת הצלחה חיבוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 16:22
 נחושה Posts: 6982
|
קרולין כתב:
קרנושה יקירתי כל מילה בסלע כל שתבקשי לו יהי. אמן בהצלחה רבה נשיבוקים חמים קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 15:52
 קסם Posts: 140
|
קרנושה יקרה..... כול הכבוד על התובנות כייף לשמוע .... דברייך מחזקים מאוד. המשיכי כך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 15:26
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יקירתי כל מילה בסלע כל שתבקשי לו יהי. אמן בהצלחה רבה נשיבוקים חמים קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 12:38
|
השבוע היה מוצלח מבחינתי. אני מרגישה שזו תקופה של גלים..פעם למעלה ופעם למטה אבל רוב הזמן הים שקט לפני שבועיים עליתי במשקל, מה שהכניס לי קצת פרופורציה להבין כמה פשוט לבלוע ולשלם את המחיר, וכבר החזרתי מייד כמובן את החוב וההרגשה היא מדהימה. יחד עם זאת ההרצאות האחרונות, התחושה הנפלאה של החוזק במסגרת, אין שני להן, אין דומה לזה בשום פנים. לפעמים אנחנו כנראה צריכים לחטוף כאפה מצלצלת בשביל להתיישר, בשביל להבין שלישון כנראה אפשר רק במיטה, אבל להגיע לקיץ הזה בתחושת עילוי מצריך מאיתנו עבודה, ולא זו לא תהיה עבודה של זלילה. מירי, כמו תמיד, מפתיעה ומחזקת, מחבקת ומלטפת, מדברת אלינו אל כל אחד/ת מאיתנו ונוגעת לכולם בקישקעס, כי לכל אחד יש מקום חלש כזה מול האוכל, הפיתויים ויתר המזיקין..והשבוע סביב ענין הדחפים, והתשוקות, והאיספור סיבות למלחמה אם אני אוכל אותך או לא, זה בהחלט היה במקום, זה בהחלט הוביל אותי לנצח פיתויים ולעשות מעשים. יצאתי מההרצאה כמו בכל שבוע מלאת דלק ונמרצת לעשייה, להשתדלות ולשאיפה מתמדת להצלחה, כי מממש ממש מממממממממממממש בא לי להגיע לפסח פחות 3 ק"ג (ריאלית), ואחורי זה להגיע לחגים, ולקיץ החג הכי שמן וגדול, פחות כמה וכמה קילוגרמים, לשבת בים או בכל מקום ולא להרגיש עגלגלה ונפוחה מהחורף, תמיד משתדלת להזכיר לעצמי שהחורף הוא השלכה ישירה לקיץ, בלעת החורף-שילמת בגדול בקיץ. אז דחפים, מחוץ לתחום, מוטיבציה, בואי בואי אלינו בכל העצמה שלך, שמחה בכל הלב ובהחלט הרבה מאד אמונה, כי אין לנו הרבה ברירה, ועוד קורטוב של מלא דברים טובים, ונגיע לקיץ מאושרים ושמחים בחלקנו♥ והכי חשוב, להזכיר למנהיגה שלנו שהיא נראית פיצוץ, רזה, יפה, ומעצימה!!! נשיבוקים חמים לכולם וסופשבוע במודע!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|