08/02/2013 05:53
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כל כך ידוע לנו למה ומדוע,כל כך ידוע שרק לחזור לתלם ינייב תוצאות רצויות וכך גם ידוע איך יוצאים מזה בתוך מסגרת מבורכת שקיים בטחון מלא ביכולת להרים שוב ראש ולהתחיל שוב. בהצלחה רבה ובאמת ההקפדה על רישום ממש מסייעת,אני לא מוותרת עליה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 22:46
 קסם Posts: 140
|
מירי יקרה ופורום יקר....... תודה על הפרגון והחיזוקים אני כבר מרגישה יותר טוב אוהבת קסם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 21:39
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קסם יקרה תיצפי בהרצאה שעולה היום.... היא תעזור לך מאד, ואל תעזבי אותנו בפורום.... זה עוזר מאד.....אוהבת אותך בהצלחה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 18:57
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קסם יקרה הדבר היחיד שאת יכולה להעניק לעצמך זה לרדת במשקל , להיות בריאה ולהרגיש טוב עם עצמך. תנסי למצוא אותו בכל זאת בשביל עצמך. תיכנסי חזרה לתהליך והכל יחזור למסלולו... מאחלת לך המון בהצלחה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 17:30
 אייריס Posts: 3744
|
קסם יקרה מיכל רשמה לך בדיוק רב ואני מצטרפת ומסכימה. תני לעצמך מנוחה את חייבת לישון ורק ככה את לא תהיי ממורמרת וכעוסה. הגוף שלך מאותת לך ולכן את במצב הזה. שולחת לך חיזוקים ואנרגיות ומקווה שתשני הלילה טוב ותתמלאי בכוחות מחודשים. השאר יסתדר בסופו של דבר קודם בריאות ונפש. בהצלחה רבה בכל ושינה חלומית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 16:43
 מיכל שרון Posts: 1318
|
קסם יקרה, מאיפה להתחיל להגיב? תראי יקירתי.. רק מהתיאור של המציאות שאת חווה כרגע בשבועות האחרונים אני עצמי נהייתי עייפה ומותשת.. נשמע שהרבה עובר עליך.. אבל אני אתייחס לשתי נקודות שקרובות לליבי - 1. הפסקת הנקה - קסם אני בטוחה שאם החלטת להפסיק להניק היתה לך סיבה טובה.... גם אם את חושבת שהיא אנוכית, היא עדיין טובה! הנקה היא אמצעי, היא לא מטרה.. ואחרי חצי שנה העיקר כבר נמצא אצל הבייבי שלך.. ואם היא כבר לא מהנה או שהיא הופכת להיות אתגר קשה מנשוא (כך היא היתה עבורי לקראת הסוף בגיל 8 חודשים עם החזרה לעבודה) אז היא לא שווה את זה. הנקה מעבר לחשיבותה לבריאות של התינוק וליתרונות שיש בה אמורה להיות דבר מהנה, מקום מיוחד וקסום שבו יש לך חיבור מיוחד וייחודי עם התינוק שלך.. ברגע שהיא מאבדת את הקסם הזה ואין לך את ההנאה והסיפוק ממנה.. זה הזמן יקירתי להפסיק להניק. אני יודעת שרגשות האשם הם קשים.. שייסורי המצפון מעיקים.. אבל באמת שאין להם מקום.. הם מיותרים.. אמא שמחה ורגועה שמודה שקל לה יותר להכין בקבוק של סימילאק/מטרנה עדיפה לכל תינוק בכל גיל וכל מצב על אמא מרוטה ועייפה ומותשת מהנקה לא מוצלחת (ולא משנה מאיזו סיבה). תהיי קצת יותר סלחנית ותרפי מזה.. זה לא יעשה לך טוב להישאר במקום הזה של האשמות עצמיות. 2. חוסר שינה בלילות - מה שאת מתארת נשמע לי קשה מנשוא.. אני מודה שיש לי ילד אחד ואולי אמן בשבוע הבא כבר יהיו לי שניים ועדיין אין לי מושג אמיתי על האתגר שבהשכבת 3 ילדים, התמודדות עם תינוק מתעורר בלילה והשפעתו על האחים.. אבל אני יודעת שהכל פתיר.. אני יודעת שהיום ניתן לקבל יעוץ והדרכת שינה אצל יועצות שינה מעולות שעושות קסמים! אסור לזלזל בחשיבות שיש לשנת לילה טובה - גם עבור הילדים וגם עבורכם! אני מציעה לך לשקול בחיוב את השקעת המזומן הזו (נכון שזו יכולה להיות הוצאה יקרה - תלוי למי הולכים ומה מציעים לך - מודה!) כי הרווח שתפיקי הוא לא יסולא בפז.. הרוגע, השלווה, הריכוז, האנרגיות, הכוחות.. את הרי לא באמת יכולה לשים עליהם מחיר... כמה שווים לך לילות של שינה רצופה, אפילו רק של 6 שעות? שימי לזה מספר ואז תשקלי שוב את העניין.. (אם תרצי המלצות או טיפים קונקרטיים בנושא אני אשמח להרחיב בפרטי). ואחרי שהתייחסתי לשני הנושאים האלה אז מגיע כל השאר.. שהם בעיניי פשוט פועל יוצא של ההתמודדות הלא פשוטה בשתי הגזרות הנ"ל. תפסיקי להרגיש כל כך אשמה, תתחילי לישון ואז את תראי איך חוזרים לך הכוחות לצאת להליכות, להכין אוכל מראש, תמצאי את האנרגיות הדרושות להקים את עצמך מהספה.. אני מבטיחה לך!!! יקירתי שיהיה המון בהצלחה עם כל האתגרים שאת מתמודדת איתם.. ושיהיה אחלה סופ"ש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 16:21
 נחושה Posts: 6982
|
אנחנו שמחים יותר שנענית לקריאתנו, בהצלחה חמודה וכולם ביחד מתמודדים וזו הנקודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 15:47
|
תודה פורום יקר........ היום חזרתי למסלול בתקווה שמשהו משמעותי כבר יקרהעם המשקל שלי. חייבת להתוודות הנפילות שלי קורות שאני לא מקפידה על רישום ,שאני לא נכנסת לפורום,שאני ממשיכה את אכילת הפחמימות מחמש,על ספורט שאני לא עושה אני בכלל לא מדברת,והכי מגניב שתמיד יש לי תירוצים למה אני עושה את כול מה שמניתי.אגב זה גם קורה לי כאשר אני מבלה יותר מידי זמן בבית בבגדים גדולים ונוחים מידי.......במקום לצבוע את הפנים בצבעי תמבור [כמו שמורתינו הדגולה אומרת]אני צובעת את פניי בכעס ובמרירות ומשם הדרך למטה הכי קצרה .אני מאוד עייפה אתם יודעים 3 ילדים עבודה לימודים תינוק והחיים המדהימים שיש לנו לא תמיד אני מוצאת כוח או זמן להתמיד בדיאטה .נכון זה עוד תירוץ אבל אני באמת עייפה בן זוגי ואנוכי כמעט ולא ישנים ברצף אף לילה מזה חודשים .אך אני מתנחמת שאני עושה מה שאני יכולה וקמה אחרי כול נפילה אני לא מבטיחה דבר לראשונה אני זורמת היום הלך מעולה מחר אני מקווה שגם .תסלחו לי אולי לא תסכימו איתי אך אני לא במצב רוח להבטחות אף על פי שלהצהרת הבטחה יש הרבה כוח .אני אוהבת אותכם וכמו כול פעם שמחה על כך שיש לי מקום לפרוק את רגשותיי שמחה על כך שיש מקום שבו ישנם אנשים במצבי שיכולים להבין אותי כי כמה שאני מוקפת בסביבה תומכת אף אחד מאהוביי לא במקום שאני נמצאת בו.יש לי חשיבה של אדם שמן ופה אני יכולה להודות בזה פה זה בטוח בשבילי להודות בזה המלחמה היומיומית עם האוכל אדם שלא נועל את נעלייך לא יכול להבין אותך ואתם כן מבינים אותי לכם אני יכולה לספר כי כולנו באותו מצב ופעם אמרתי לא חשוב כמה עודף משקל יש לכול אחד הבעיה היא מערכת יחסים מסובכת עם האוכל . אוהבת קסם. ת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 15:18
 קרולין Posts: 6651
|
קסם יקרה כולנו כאן תמיד בשבילך בהצלחה קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 12:43
 קרנושה Posts: 3420
|
היי קסם, מאחלת לך שהכל יחלוף ושכל מה שהסופה הביאה, יירד וייעלם כלא היה. בהצלחה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 11:57
|
היי חברים אני לא פה מפאת חוסר זמן,אז בקצרה ועד הפעם הבאה יומיים של בולמוס מטורף חלפו עליי.אני גם בשלבי הפסקת הנקה וייסורי המצפון לא תורמים חייבת לזוז אוהבת קסם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|