06/02/2013 17:47
 דרך המלך Posts: 5707
|
דני יקרה תודה רבההה בהחלט זה שלה ולא שלי... אבל אין לי שליטה על הדמעות.. מזל שלא בכיתי לידה וואו ממש מזל!!!עבר לי והעברתי דף הלאה... תודה יקירתי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 17:44
 dany Posts: 19819
|
סיגלוש גם אני אוהבת את הפייס ובכלל את האינטרנט, והבעיה היא שלה ולא שלך, ומי היא בכלל שתעמוד ותחנך אותך? זוכרת שאמרתי על הפרסומת של יס שזו בחירה שלנו באם להיפגע או לא, אז גם כאן זה תופס, אני יודעת קל לומר מאשר לעשות!!!!!!!!!! כמוני כמוך, מיד נחלי דמעות וכאבי לב. אז אני מלמדת את עצמי יום יום ושעה שעה ומנסה לחסן את עצמי, כי כפי שכתבה חיוך היקרה בסופו של יום אנחנו רק פוגעות בעצמנו. ואת הרי צריכה לשמור על בריאותך. נשיקות יקירה וערב מצויין, ואת הרי יודעת היטב מה את שווה!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 16:38
|
מטפס יקר תודה על מילותייך החמות והמעודדות מאוד מעריכה
מטפס הרים כתב:
אני אמנם לא מכיר אותך מעבר לפורום דרך המלך יקרה, אבל הפורום הוא במה להיכרות טובה לטעמי של נפשות המשתתפים בו...נראה לי שלהגיד לך שאת״ הורסת״ את הילדים זה מעבר לחוצפה .. זו כנראה חוצפה שמשולבת עם צרות עין ואולי גם היעדר תבונה... לא מציע לך להוריד על הגברת הזו דימעה. תמשיכי בדרכך, את יודעת מי ומה את, ואת בונה אנשים ומערכות יחסים ובטח לא הורסת !!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 16:37
|
רבקוש לצערי חוץ מילדיי וגם זה קשה לא רוצה לחנך אף אחד ולא מתיימרת ... לא מכירה אותה מספיק כדי לומר איזה סוג של אישה היא אבל התקרית איתה הבוקר הספיקה לי..והשליטה באוכל היתה מעולה!!!!!! לא אכלתי בכלל רגשית להפך ברחתי לסדר ארונות בגדים ונהנתי להכין שקיות לנזקקים אכלתי מסודר בוקר וצהריים תה ומים ומחכה לארוחת הערב עם בטן רגועה ולב רגוע....
רבקה כתב:
סיגלי אני מאוד מקווה שאת נרגעת ורגועה מה לעשות יש אנשים חסרי טקט והלוואי ויכולנו לחנך את כולם כנראה שהיא אישה ממורמרת ואיפה שיש לה הזדמנות היא מתפרצת איך היא אמרה "אותך אני מחפשת" מצאה הזדמנות אבל מה לא מצאה את הכתובת הנכונה עשי בטל ומבוטל תשכחי מזה והמשיכי הלאה חבל על העצבים . נכון שלא היתה אכילה רגשית מצידך ???? 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 16:34
|
חיוך מהלב בהחלט יש דרך להגיד דברים וצריך לדעת למי איך ומתי לשתוק... לגבי הפייסבוק כל אחד ובחירתו הוא.. אני לא מתנצלת שאני אוהבת את הפייסבוק זה סוג של תרפייה בשבילי ואני נהנית ועל הדרך בודקת את ילדיי המקסימים שתאמיני לי אני יותר מהם בפייסבוק... יש אנשים שפשוט לא יודעים להתנהג וחבל כי דרך ארץ קדמה לתורה ומבחינתי אדם שמדבר יפה ולא מתרברב ולא מתנשא ולא משנה מה השכלתו הוא בן אדם טוב!! המשכתי הלאה , נפגעתי כן,, רגישה שכמותי אבל לא נתתי לזה להשפיע עליי למשך היום..
חיוך מהלב כתב:
ראשית, איני מכירה אותך אבל אני מ ב ח י ר ה לא בפייסבוק למה? כי זה ממכר כי זה לדעתי מיותר. מי שרוצה לומר דברים אפשר דרך מייל רגיל ולא צריכה ש"יהיו לי חברים וירטואלים" וכו'. זה לצורך העניין כעקרון. גם אין לי זמן לכך. אבל אני מסכימה לכל מילה שכתבת. זכותו של אדם לומר את דעתו ולא צריך שכולם יסכימו אבל יד דרך לומר זאת ואפילו ישר ללבן של העיניים כמו שאומרת מירי. הכי טוב לומר דברי ביקורת בדרך תרבותית ומעודנת פנים אל פנים ולא חלילה להלבין פני אדם ועוד בפיסבוק. אבל, הכעס אני מאד מבינה אך צריך לשחררו כמה שיותר מהר. למה? כי זה לא עוזר ומה יותר חמור זה מזיק לבריאותנו גם אם את אישה צעירה אמא לילדים צעירים אנו לא מודעים לכך בגיל צעיר אבל ממרום גילי כל התרגזות (בד"כ מיותרת כשמכניסים דברים לפרופורציה), גורמת לדברים לא טובים בגוף וזה כבר לא סתם אמירה. לכן, כשאני כועסת אני לא שומרת בבטן אבל מעדנת את הכעס אצלי ואומרת לעצמי לי אסור להתרגז כי אח"כ יש לי כל מיני רגישויות בגוף ועוד דברים אחרים שאני לא צריכה בחיים. צריך לעמוד ולהתעקש על דברים באמת חשובים. מהם לדעתי? רק בריאות וכל מה שכרוך בה והמשפחה ועבודה אבל כל דבר לבחון לעומק אם כדאי לי להתרגז כי אחרי כעס ראשוני דברים נראים אחרת. למשל, אני הייתי בנופש בים המלח ובת זוגי לחדר העליבה אותי מאד. עניתי לה. את קנטרנית וגם מתנשאת בשאלה שלך ומאד נפגעתי. אח"כ סיפרתי לנשים אחרות ותגובתן היתה צחוק. אם כולן צחקו סימן שיצאתי מפרופורציה והבנתי את זה רק לאור תגובתן הטבעית. צחקתי על כך גם אני והעברתי את העניין ויותר לא כעסתי כיון שאישה אחת היא טיפשה /רעה ומה לי ולה?? מה היא משפחה שלי חלילה??? זה אני למדה כל יום ותאמיני לי לתרגל את זה - דומה מאד לדיאטה. רק עצתי לך והמשיכי לחייך כי החיים יפים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 16:30
|
מטפס יקר תודה על מילותייך החמות והמעודדות מאוד מעריכה סיגל
אייריס כתב:
נשמה שלי תמשיכי בדיוק אבל בדיוק להיות כפי שאת ואל תשתני בשביל אף אחד. ימותו הקנאים. חוצפנית כזו היא בכלל.לא מכירה אותך ואת אופייך המדהים ואיזו אמא את שתתבייש אבל.... כמו שאמרו לך פה שימי פה וזו הבחירה שלה להיות ככה רעה ואת תתפרקי ותמשיכי בשלך ותהני מכל לייק ולייק.
אי לייק יו וורי וורי מאץ'
נשיקות המונים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 16:29
|
מטפס הרים כתב:
אני אמנם לא מכיר אותך מעבר לפורום דרך המלך יקרה, אבל הפורום הוא במה להיכרות טובה לטעמי של נפשות המשתתפים בו...נראה לי שלהגיד לך שאת״ הורסת״ את הילדים זה מעבר לחוצפה .. זו כנראה חוצפה שמשולבת עם צרות עין ואולי גם היעדר תבונה... לא מציע לך להוריד על הגברת הזו דימעה. תמשיכי בדרכך, את יודעת מי ומה את, ואת בונה אנשים ומערכות יחסים ובטח לא הורסת !!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 16:29
|
איריס יקרה תודה רבה רבההה בהחלט לאחר שנרגעתי שמתי פס גדול עליה והלכתי לעיסוקיי אוהבת אותך המונים לייק לייק לייק חחחחחח
אייריס כתב:
נשמה שלי תמשיכי בדיוק אבל בדיוק להיות כפי שאת ואל תשתני בשביל אף אחד. ימותו הקנאים. חוצפנית כזו היא בכלל.לא מכירה אותך ואת אופייך המדהים ואיזו אמא את שתתבייש אבל.... כמו שאמרו לך פה שימי פה וזו הבחירה שלה להיות ככה רעה ואת תתפרקי ותמשיכי בשלך ותהני מכל לייק ולייק.
נשיקות המונים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 16:27
|
בלונדה היקרה תודה רבה על הפרגון והרגת אותי מצחוק הפספוסה הזאת צריכה לבוא למירי לחוג כדי שתהיה פספוסה וגם בת אדם חחחחח נשיקות סיגל
בלונדה.... כתב:
סיגלי את אישה מדהימה!!! אמא לתפארת!!!! וחברה טובה ומפרגנת!!! שלא תתני לאף פספוסה לערער לך את הביטחון ואפילו לא לשנייה. המשיכי הלאה ואם את רואה אותה שוב והיא תדבר איתך פשוט אל תגיבי. הפסידה חברה מדהימה!!!! אוהבתת נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 16:26
|
אסתי היקרה שלי\ ממש ריגשת אותי עם המילים שלך כל כך שמחה שהכרתי אותך אישה מקסימה שכמותך תודה ענקית סיגל
לייסי כתב:
דרך המלך היקרה, אין לה מושג , לאישה הזאת, למי היא פנתה ובמי היא פגעה! את אישה נדירה ומדהימה - ותמשיכי להיות כזאת ולעשות את מה נראה נכון בעינייך. אני אוהבת אותך ואנשים כמוך - ושונאת אנשים כמוה שפוגעים ומעליבים! אסתי - 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 16:25
|
תודה קרולין בהחלט בטל ומבוטל ואת צודקת זה שלה לא שלי אוהבת אותך סיגל קרולין כתב:
סיגל יקרה שלי זה אכן פוגע ולא נעים בכלל. אבל שוב, זה ש ל ה!!! לא שלך! תמשיכי הלאה ותעשי מה שמתאים לך!!! היא לא קיימת!!! נקודה. הי וביי בבית הספר וזהו!!! תעשי מיד בטל ומבוטל!!!!! לאב יו קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 16:25
|
תודה אורצוק בהחלט טוב לפרוק זה משחרר ומרגיע.. נשיקות סיגל
מפתח סול כתב:
חיים שלי!!!!!!!!!!! מי כמוני יודעת כמה טוב זה לפרוק! את כל מה שאמרת לי לפני יומיים אני מחזירה לך. שימי קצוץ. כנראה שהיא אומרת ומתייחסת אלייך כמו שהיא צריכה להתייחס לעצמה! שימי פס ותבליגי. אוהבת תמיד!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 16:24
|
תודה לילך אכן אנו נפגעים בדיוק כמו הילדים.. אבל הפגיעה היתה ממש רגעית לשעות הבוקר והכל חלף עבר... ותודה על המילים החמות\ נשיקות סיגל
ארץ כתב:
סיגלי המקסימה כמה מפתיע שאנחנו הגדולים נפגעים בדיוק כמו הילדים ,למרות שאנחנו כבר מנוסות ויודעות שהפוסל במומו פוסל אל תקחי ללב,את אמא נהדרת לפעמיים הדמעות זולגות מעצמן טוב להוציא החוצה לאנשים שמחזקים אותך ולא להשאיר מקום בלב לכאלו שמתחת לרמתך ניקית שפכת אל תתפתי לאוכל , זה הכי חשוב תשכחי ותמשיכי הלאה כמו שאמרת להיות את חייכנית ואופטימית ולראות את האנשים המפרגנים והטובים יום נפלא לילך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 15:56
 רבקה Posts: 8411
|
סיגלי אני מאוד מקווה שאת נרגעת ורגועה מה לעשות יש אנשים חסרי טקט והלוואי ויכולנו לחנך את כולם כנראה שהיא אישה ממורמרת ואיפה שיש לה הזדמנות היא מתפרצת איך היא אמרה "אותך אני מחפשת" מצאה הזדמנות אבל מה לא מצאה את הכתובת הנכונה עשי בטל ומבוטל תשכחי מזה והמשיכי הלאה חבל על העצבים . נכון שלא היתה אכילה רגשית מצידך ????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 13:56
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
ראשית, איני מכירה אותך אבל אני מ ב ח י ר ה לא בפייסבוק למה? כי זה ממכר כי זה לדעתי מיותר. מי שרוצה לומר דברים אפשר דרך מייל רגיל ולא צריכה ש"יהיו לי חברים וירטואלים" וכו'. זה לצורך העניין כעקרון. גם אין לי זמן לכך. אבל אני מסכימה לכל מילה שכתבת. זכותו של אדם לומר את דעתו ולא צריך שכולם יסכימו אבל יד דרך לומר זאת ואפילו ישר ללבן של העיניים כמו שאומרת מירי. הכי טוב לומר דברי ביקורת בדרך תרבותית ומעודנת פנים אל פנים ולא חלילה להלבין פני אדם ועוד בפיסבוק. אבל, הכעס אני מאד מבינה אך צריך לשחררו כמה שיותר מהר. למה? כי זה לא עוזר ומה יותר חמור זה מזיק לבריאותנו גם אם את אישה צעירה אמא לילדים צעירים אנו לא מודעים לכך בגיל צעיר אבל ממרום גילי כל התרגזות (בד"כ מיותרת כשמכניסים דברים לפרופורציה), גורמת לדברים לא טובים בגוף וזה כבר לא סתם אמירה. לכן, כשאני כועסת אני לא שומרת בבטן אבל מעדנת את הכעס אצלי ואומרת לעצמי לי אסור להתרגז כי אח"כ יש לי כל מיני רגישויות בגוף ועוד דברים אחרים שאני לא צריכה בחיים. צריך לעמוד ולהתעקש על דברים באמת חשובים. מהם לדעתי? רק בריאות וכל מה שכרוך בה והמשפחה ועבודה אבל כל דבר לבחון לעומק אם כדאי לי להתרגז כי אחרי כעס ראשוני דברים נראים אחרת. למשל, אני הייתי בנופש בים המלח ובת זוגי לחדר העליבה אותי מאד. עניתי לה. את קנטרנית וגם מתנשאת בשאלה שלך ומאד נפגעתי. אח"כ סיפרתי לנשים אחרות ותגובתן היתה צחוק. אם כולן צחקו סימן שיצאתי מפרופורציה והבנתי את זה רק לאור תגובתן הטבעית. צחקתי על כך גם אני והעברתי את העניין ויותר לא כעסתי כיון שאישה אחת היא טיפשה /רעה ומה לי ולה?? מה היא משפחה שלי חלילה??? זה אני למדה כל יום ותאמיני לי לתרגל את זה - דומה מאד לדיאטה. רק עצתי לך והמשיכי לחייך כי החיים יפים
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 13:31
 מטפס הרים Posts: 1533
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 13:05
 אייריס Posts: 3744
|
נשיקות המונים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 12:40
 בלונדה.... Posts: 3603
|
סיגלי את אישה מדהימה!!! אמא לתפארת!!!! וחברה טובה ומפרגנת!!! שלא תתני לאף פספוסה לערער לך את הביטחון ואפילו לא לשנייה. המשיכי הלאה ואם את רואה אותה שוב והיא תדבר איתך פשוט אל תגיבי. הפסידה חברה מדהימה!!!! אוהבתת נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 12:36
 לייסי Posts: 623
|
דרך המלך היקרה, אין לה מושג , לאישה הזאת, למי היא פנתה ובמי היא פגעה! את אישה נדירה ומדהימה - ותמשיכי להיות כזאת ולעשות את מה נראה נכון בעינייך. אני אוהבת אותך ואנשים כמוך - ושונאת אנשים כמוה שפוגעים ומעליבים! אסתי -
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 12:13
 קרולין Posts: 6651
|
סיגל יקרה שלי זה אכן פוגע ולא נעים בכלל. אבל שוב, זה ש ל ה!!! לא שלך! תמשיכי הלאה ותעשי מה שמתאים לך!!! היא לא קיימת!!! נקודה. הי וביי בבית הספר וזהו!!! תעשי מיד בטל ומבוטל!!!!! לאב יו קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|