06/02/2013 12:08
 קרולין Posts: 6651
|
אייריס יקרה זה בדיוק הענין! כל הזמן יש לנו ים של פיתויים , ים של אירועים, וכו וכו וכו ועד שלא מבינים שזה לא הולך להשתנות! ממש לא! מי שצריך להשתנות זה אנחנו! ורק אנחנו! כל אחד/ת בדרך שלו/ה זה פלסטיק, חבל לקלקל, אני לא מוותראני מרוויח! ועוד ועוד בדיבור העצמי רגע לפני הביס... זה מה שעושה את ההבדל. זה מאדדדדדדדדדד לא קל! מי כמוני יודעת!!!!! אך שוב, עם הזמן והתירגול האין סופי משנים הרגלים! מחזיקה לך אצבעות ותחשבי טוב לפני הבורקס לא שווה ממי נשיבוקים חמים קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 09:35
 נחושה Posts: 6982
|
בערב זה קל = בלי פחממות מחמש בבוקר עוד יותר = לכל הבורקסים יש טעם של נפילה!!! בהצלחה יקירה סומכת עלייך ותביאי מים /טס ירקות/ ירקות בתנור/סיר מרק...כל מה שיוכל לעזור לך ולאחרים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 09:16
 ארץ Posts: 110
|
אייריס המקסימה!!! סומכת עליך שתהיי חזקה ולא תתפתי יש המון לאכול חוץ מבורקסים את יכולה להכין פשטידה שאת יודעת מה הכנסת בפנים גם תבואי עם קערה יפה וגם לא תרגישי ״מסכנה״ המון מזל טוב רק שמחות אוהבת לילך(תודה על אתמול זה עשה לי טוב) יום נפלא לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 09:06
 דרך המלך Posts: 5707
|
יפה שלי דברי אל עצמך ואל תיגעי לא כדאי להרוס את הירידות היפות שלך... תהני בבר מצווה בכותל ותלעסי מסטיק... תכיני לך ירקות חתוכים בקופסא... סומכת עלייך נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 08:29
 אייריס Posts: 3744
|
יום גשום וסגרירי. בערב יש לנו אזכרה לאימי ומקווה שלא אתפתה ואחזיק מעמד בארוחת הערב. בתכנון שלי: פלטת ירקות צמודה אלי וגבינה וביצה קשה ושהשאר יהיו בעיניי פלסטלינה צבעונית. מחר אנחנו עולים לכותל בר מצווה לבן אחי ושוב בעיית הבורקסים והפשטידות עולה. כן לגעת/ לא לגעת ??? וחוזר חלילה לפעמים אני מתפתה כי אני משוגעת על בורקסים אבל הפעם ממש ממש לא רוצה ואני יודעת שיהיה לא קל ולא רוצה לאכזב ולהתאכזב אז תחזיקו אצבעות שלובות וחזק ומקווה שיעבור בשלום ורק בשמחות. אמן יום נפלא ובהצלחה לכל הנשקלים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|