07/02/2013 17:09
 רבקה Posts: 8411
|
איריס יקירתי כל הכבוד לך ואני בטוחה שהנאתך היא כפולה אכן טקס מאוד מרגש הוא בר המצוה בכותל מזל טוב לבר המצווה. והנה הרגשתך נפלאה ולזה אין מחיר המשך הצלחה גם בשישבת ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 16:58
 אייריס Posts: 3744
|
תודה לכולם שוב ועל הברכות זה מחמם את הלב באמת. ובכותל אחחחח הכותל היה מרגש ועשינו את הסיור שרשרת הדורות מקסים ומושקע מאוד. המוני אנשים וילדים היו בירושלים ומזג האויר היה נהדר לשמחתי הרבה. סיימנו במסעדה אכלתי סלט ירקות רבע פיתה שיפוד פרגית סלט גזר וסלק כוס לימונדה והזזתי את הכיסא וזהו. וכל זה לפני הצפירה. נשאר עכשיו לעבור את השבת ולהמשיך במודעות ובשינון החומר. ערב נפלא לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 15:20
 קרולין Posts: 6651
|
איריס וחיוך יקרות! בראבו על השליטה!!! רק ככה מצליחים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 10:43
 נחושה Posts: 6982
|
יקרה שיהיה לך יום מרגש ומושלםםםםםםםםםםםםםםם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 09:53
 1103 Posts: 5022
|
אייריס יקירתי התנהגותך ראויה לציון והרווח כולו שלך. מזל-טוב לבר-המצווה של אחינך. יום נפלא הצלחה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 09:34
 ארץ Posts: 110
|
כל הכבוד!!! נהדרת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 09:33
 ארץ Posts: 110
|
אייריס כתב:
תודה רבה יקרים שלי. אז נגעתי בחצי בורקס פיצה בלבד ובריבוע פשטידת אטריות רחבות. שתיתי מים ועוד.מים וכוס זירו אני חושבת שזה לא כל כך נורא במיוחד שהיו גם פיתות ועוד פשטידות וסוגי ממרחים ודג לקרדה שאני חולה עליו ככה בפיתה עם חמאה וירקןת אבל לא.נגעתי ועוד יותר מזה התעסקתי בלהדיח כלים וברחתי מהישיבה. למתוקים אמרתי שלום וביי ועפתי הבייתה למיטה. לילה טוב ותודה לעידוד מחר בר מצווה בכותל נעדכן בהמשך.
חיוך מהלב יופי של שליטה נגד הקוראסון (אהבתי = קרה אסון)
בהצלחה לכולכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 07:09
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אייריס , כל הכבוד. השליטה שלך ניפלאה ומיטיבה איתך מאוד מאוד מאוד. המשיכי להצליח כך גם היום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2013 06:58
 דרך המלך Posts: 5707
|
יפה שלי היום יום חדש וטוב מאוד שברחת להדיח כלים עשית בחכמה ושתית מים זה מעולה.. תהני היום בכותל ושיהיה במזל טוב ואל תשכחי את הכללים ושעכשיו את במודעות ובשליטה וחבל לקלקל נשיקות סיגל אייריס כתב:
תודה רבה יקרים שלי. אז נגעתי בחצי בורקס פיצה בלבד ובריבוע פשטידת אטריות רחבות. שתיתי מים ועוד.מים וכוס זירו אני חושבת שזה לא כל כך נורא במיוחד שהיו גם פיתות ועוד פשטידות וסוגי ממרחים ודג לקרדה שאני חולה עליו ככה בפיתה עם חמאה וירקןת אבל לא.נגעתי ועוד יותר מזה התעסקתי בלהדיח כלים וברחתי מהישיבה. למתוקים אמרתי שלום וביי ועפתי הבייתה למיטה. לילה טוב ותודה לעידוד מחר בר מצווה בכותל נעדכן בהמשך.
בהצלחה לכולכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 21:34
|
dany כתב:
איריס מתוקה המון הצלחה ובקשר לבורקסים וכל המאפים מבצק עלים, הצלחתי להכניס לי לראש שזה פשוט רעל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי גם את תצליחי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 21:33
|
אייריס כתב:
בהצלחה לכולכם
יופי יקרה, מחר אותה נחישות ושליטה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 20:55
|
בהצלחה לכולכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 16:54
 dany Posts: 19819
|
איריס מתוקה המון הצלחה ובקשר לבורקסים וכל המאפים מבצק עלים, הצלחתי להכניס לי לראש שזה פשוט רעל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי גם את תצליחי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 16:44
 דרך המלך Posts: 5707
|
איריס יקרה בהצלחה הערב ואם יש נפילה כלשהי אנחנו כאן לעזר מיידי...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 16:11
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אני בטוח בשליטתך. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 16:04
 רבקה Posts: 8411
|
איריס חמודה אני הרי מרגישה שאת תנצחי את המערכה. לא לשכוח " הכי טעים קילו פחות " יותר מכל הפחמימות הלא רצויות חיבוק להצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 14:00
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אייריס החמודה, קודם כל תהני מכל ארוע שאת מוזמנת אליו. הבוקר היה לי בוקר לא כל כך קל אצל הרופאה שהוזמנתי אליה כשיצאתי אמנם בשמחה והקלה הרגשתי ש"מגיע לי לאכול פחמימות" ומה יותר פשוט מאשר קראוסון שלדעתי השם המלא והמפורש שלו הוא קראוסון = קרה אסון (קלורי). בתיק שלי היתה קופסת א. הבוקר הרגילה שלי ומילותיה של מירי הידהדו בראשי מאתמול. מה עשיתי? קניתי לי קפה על בסיס מים, ישבתי עם הקופסה והתענגתי על א. הבוקר שאני רגילה אליה כלומר התפוח והקווקר וכו'. הייתי גאה בעצמי כי יש גם סוג של הקלה מסויימת אחרי מתח ועוד, ומרגישה צורך למתוק ומה עוד שהבחורה בקפטריה הציעה לי קרואסון נפלא אגוזים טרי וריחני למדי. אמרתי לה "אני לא יכולה להרשות לעצמי " אני לא רזונת כמוך וחייכתי. כמה הייתי גאה בעצמי. אני שלטתי בדחף שלי ולפחות 500 קלוריות לא נכנסו אלי ללוע. שיהיה לך רק אושר והנאה מכל ארוע שאת הולכת אליו.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 13:46
 בלונדה.... Posts: 3603
|
איריס את מהממת. בטוחה שתצליחי לסרב לבורקסים. חוץ מזה אנחנו פה (וגם שם) חחח למקרה הצורך. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 12:59
|
תודה אהובות. מקווה שאמשיך לדבר עם עצמי כל הדרך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2013 12:41
 לייסי Posts: 623
|
אייריס יקרה, את מוכיחה לנו כל שבוע מחדש שאת חזקה ולא מתפתה... בורקס זה זבל, פלסטיק, מגעיל - ואת לא תגעי בו. את תאכלי ירקות חתוכים ופשטידה טעימה. אוהבת אותך תמיד - אסתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|