06/02/2013 05:23
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מחוננת!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 22:25
 נחושה Posts: 6982
|
miribelkin כתב:
נחושה הנחושה המשיכי לשתף ולהצליח, את מידבקת..... אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 22:24
|
מטפס הרים כתב:
נחושה יקרה, את אולי לא יודעת אבל אני יודע- את מחוננת!!!!!!!!! זוהי מוטיבציה נהדרת. אני מדשדש בזמן באחרון ובאמת אוסף עצמי בכוחות לעיתים מאוד דלים... ואני מאוד מתחזק מלקרוא נחישות כנו שלך. אולי ידבק בי חלקיק מעוצמתך ויחזק אותי?
טפסני יקר, אני פשוט לא מאפשרת לעצמי ליפול ולכן משתדלת להיערך כל הזמן, עוד קניות של ירקות, עוד סיר מרק טעים, עוד פשטידה או ירקות בתנור...שלא יהיה לי שום תירוץ ל"השתזף" מנורת דלת המקרר. נגמרו הלימונים, ירדתי לקנות, בדרך כבר קניתי עוד קישואים שיהיה....וברוקולי טרי הצעיר הביא מהחווה החקלאית....אין מצב...אפילו מחר שאני הולכת לחתונה החלטתי ששעת יציאתה של סינדרלה מהנשף תהיה ב 22:00 ולא בחצות. זרקתי השבוע שני גינסים שפשוט התפוררו "מהתקופה השמנה בחיי" (מהשפשפת הם נהיו נייר),שמלפני שבועיים הפכה להסטוריה ובי נשבעתי שהגינסים הבאים כבר יהיו במידה פחות. הקושי הוא להתניע את התהליך...ברגע שאתה חווה את המשקל יורד משקילה לשקילה האנרגיות והאופטימיות וההרגשה שאתה פחות מסומם ושבוי בסוכרים ובפחממות קל הרבה יותר. וכמובן מה שעובד בשבילי רישום רישום רישום!!! טפסני יקר, קשה לטפס זה מצריך מאמץ אבל הנוף מהפיסגה....תנסה שוב ממחר....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 22:08
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה הנחושה המשיכי לשתף ולהצליח, את מידבקת..... אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 21:35
 מטפס הרים Posts: 1533
|
נחושה יקרה, את אולי לא יודעת אבל אני יודע- את מחוננת!!!!!!!!! זוהי מוטיבציה נהדרת. אני מדשדש בזמן באחרון ובאמת אוסף עצמי בכוחות לעיתים מאוד דלים... ואני מאוד מתחזק מלקרוא נחישות כנו שלך. אולי ידבק בי חלקיק מעוצמתך ויחזק אותי?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 20:40
 אייריס Posts: 3744
|
אלופה. אין עלייך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 17:57
 בלונדה.... Posts: 3603
|
נחושה מהממת!!! כל הכבוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 17:34
|
רבקה כתב:
נחושתי אין מה להוסיף יש רק לתת לך ציון לשבח וללמוד ממך כיצד צריך להתנהג כשמאוד רוצים וואו, נהדרת ♥♥♥ תודההההההההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 17:32
|
dany כתב:
מחוננת אמרתי 
דני אהובה אני לא יודעת אם אני מחוננת. אני כן יוגעת שאני מאוד מאוד רוצה ומאוד מאוד יכולה אם אך תירשם התמדה מתמשכת. מקווה שאת מאוד משתדלת ואז כל השאר נהיה פשוט ויצירתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 17:25
|
נרשם אחרי התה כריך עם כף חומוס וכדוא בשר ועוג כוס תה ולצידן הערה זאת עייפותתתתתת. נמתח קו של השעה חמש ואני כמו שאתם רואים עם הפורום צמוד צמוד. תודה אהובים על העידוד וכמו שאני מעודדת אתכם אני מעודדת אותי.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 17:20
 dany Posts: 19819
|
מחוננת אמרתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 17:15
 1103 Posts: 5022
|
נחוששתי הנחושה הינך אוצר בלום לפורום נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 16:15
 דרך המלך Posts: 5707
|
מחוננת אמיתית !!! גאה בך ברמות.. תמשכי ככה כל הכבוד!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 16:04
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי אין מה להוסיף יש רק לתת לך ציון לשבח וללמוד ממך כיצד צריך להתנהג כשמאוד רוצים וואו, נהדרת ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 14:47
|
צהריים טובים יקיריי, כשאיני נוהגת ויוצא לי ללכת הליכה מהירה של כרבע שעה עד לציר ז'בוטינסקי, אני חולפת על פני שלוש מאפיות, כחמישה בתי קפה, ואני כבר לא מדברת על דוכני מיצים, יוגורטיות וקיוסקים. בדר"כ אני אומרת פלסטיק וממשיכה הלאה, פעם הייתי עוצרת ומעמיסה הביתה וגם אם לא...לראות אנשים שותים/מלקקים/זוללים/מפצחים/אוכלים לעיתים לא פשוט. היום יצאתי מאוחר מבדר"כ, לא שתיתי מים כי הייתי עסוקה (חייבים לעשות תזכורת מים!!!!) וכך יצא שהמבטים והריחות העלו בי דחף למשהו (כן אני כבר יודעת ומרגישה מהי בטן מקרקרת אובייקטיבית) החשתי את צעדי לירקן שבאמצע הרחוב, בחרתי 4 פלפל אדום טריים בינוניים עם ה"וו" שלהם (הגבעול הירוק שבראשם) שילמתי חמישה שקלים ופשוט החזקתי את הפלפלון כמו תות ונישנשתי אותו בהנאה (אפילו לא רחוץ) וכמובן את הפלפל השני....ואז עצרתי ליד תחנת האוטובוס והוספתי בקבוקון מים, שמתי ליפסטיק ועליתי לאוטובוס.(אגב לאחרונה מתקשרת עם הפורום הרבה בדרכים או בדרך מ..ל...) אם לא התביישתי בעבר לתקוע המבורגר או פלאפל או גלידה או בגט מול עוברים ושבים (חדלתי מזמן וכמו שמירי אומרת רק בישיבה עם מפית ונר ) כך לא מתביישת ברגע של משבר לנשנש 100 קלוריות ולהגיע הביתה רגועה ומאושרת בלי קנסות של אלפי קלוריות ונכונה לאכול ארוחת צהריים מדהימה שחיכתה לי ולילדיי עוף בשזיפים, אורז לבן (אני סופרת כפות ורושמת), חומוסלך ברוטב טעיםםםםםםםםםםם אדמדם עם תבלינים וכוס תה ירוק לימונית וגינגר ואתכם מתוקים שלי לקינוח.  גם את היום ה 14 אני אסיים בלי פחממות מחמש - ויהי מה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|