הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא מתביישת לנשנש!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/02/2013 05:23

אקורדיאון
אקורדיאון
מחוננת!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 22:25

נחושה
נחושה
miribelkin כתב:
נחושה הנחושה המשיכי לשתף ולהצליח, את מידבקת.....
אוהבת מירי

0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 22:24

נחושה
נחושה
מטפס הרים כתב:
נחושה יקרה, את אולי לא יודעת אבל אני יודע- את מחוננת!!!!!!!!! זוהי מוטיבציה נהדרת. אני מדשדש בזמן באחרון ובאמת אוסף עצמי בכוחות לעיתים מאוד דלים... ואני מאוד מתחזק מלקרוא נחישות כנו שלך. אולי ידבק בי חלקיק מעוצמתך ויחזק אותי?

טפסני יקר, אני פשוט לא מאפשרת לעצמי ליפול ולכן משתדלת להיערך כל הזמן, עוד קניות של ירקות, עוד סיר מרק טעים, עוד פשטידה או ירקות בתנור...שלא יהיה לי שום תירוץ ל"השתזף" מנורת דלת המקרר.
נגמרו הלימונים, ירדתי לקנות, בדרך כבר קניתי עוד קישואים שיהיה....וברוקולי טרי הצעיר הביא מהחווה החקלאית....אין מצב...אפילו מחר שאני הולכת לחתונה החלטתי ששעת יציאתה של סינדרלה מהנשף תהיה ב 22:00 ולא בחצות.
זרקתי השבוע שני גינסים שפשוט התפוררו "מהתקופה השמנה בחיי" (מהשפשפת הם נהיו נייר),שמלפני שבועיים הפכה להסטוריה ובי נשבעתי שהגינסים הבאים כבר יהיו במידה פחות.
הקושי הוא להתניע את התהליך...ברגע שאתה חווה את המשקל יורד משקילה לשקילה האנרגיות והאופטימיות וההרגשה שאתה פחות מסומם ושבוי בסוכרים ובפחממות קל הרבה יותר.
וכמובן מה שעובד בשבילי רישום רישום רישום!!!
טפסני יקר, קשה לטפס זה מצריך מאמץ אבל הנוף מהפיסגה....תנסה שוב ממחר....Sleepy
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 22:08

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה הנחושה המשיכי לשתף ולהצליח, את מידבקת.....
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 21:35

מטפס הרים
מטפס הרים
נחושה יקרה, את אולי לא יודעת אבל אני יודע- את מחוננת!!!!!!!!! זוהי מוטיבציה נהדרת. אני מדשדש בזמן באחרון ובאמת אוסף עצמי בכוחות לעיתים מאוד דלים... ואני מאוד מתחזק מלקרוא נחישות כנו שלך. אולי ידבק בי חלקיק מעוצמתך ויחזק אותי?
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 20:40

אייריס
אייריס
אלופה. אין עלייך
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 17:57

בלונדה....
בלונדה....
נחושה מהממת!!! כל הכבוד
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 17:34

נחושה
נחושה
רבקה כתב:
נחושתי אין מה להוסיף
יש רק לתת לך ציון לשבח
וללמוד ממך כיצד צריך להתנהג כשמאוד רוצים
וואו, נהדרת ♥♥♥

תודההההההההה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 17:32

נחושה
נחושה
dany כתב:
מחוננת אמרתיsmile

דני אהובה אני לא יודעת אם אני מחוננת. אני כן יוגעת שאני מאוד מאוד רוצה ומאוד מאוד יכולה אם אך תירשם התמדה מתמשכת. מקווה שאת מאוד משתדלת ואז כל השאר נהיה פשוט ויצירתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 17:25

נחושה
נחושה
נרשם אחרי התה כריך עם כף חומוס וכדוא בשר ועוג כוס תה ולצידן הערה זאת עייפותתתתתת. נמתח קו של השעה חמש ואני כמו שאתם רואים עם הפורום צמוד צמוד. תודה אהובים על העידוד וכמו שאני מעודדת אתכם אני מעודדת אותי.
+1 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 17:20

dany
dany
מחוננת אמרתיsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 17:15

1103
1103
נחוששתי הנחושה
הינך אוצר בלום לפורום
ניליDrink

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 16:15

דרך המלך
דרך המלך
מחוננת אמיתית !!!
גאה בך ברמות.. תמשכי ככה כל הכבוד!!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 16:04

רבקה
רבקה
נחושתי אין מה להוסיף
יש רק לתת לך ציון לשבח
וללמוד ממך כיצד צריך להתנהג כשמאוד רוצים
וואו, נהדרת ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2013 14:47

נחושה
נחושה
צהריים טובים יקיריי,
כשאיני נוהגת ויוצא לי ללכת הליכה מהירה של כרבע שעה עד לציר ז'בוטינסקי, אני חולפת על פני שלוש מאפיות, כחמישה בתי קפה, ואני כבר לא מדברת על דוכני מיצים, יוגורטיות וקיוסקים.
בדר"כ אני אומרת פלסטיק וממשיכה הלאה, פעם הייתי עוצרת ומעמיסה הביתה וגם אם לא...לראות אנשים שותים/מלקקים/זוללים/מפצחים/אוכלים לעיתים לא פשוט.
היום יצאתי מאוחר מבדר"כ, לא שתיתי מים כי הייתי עסוקה (חייבים לעשות תזכורת מים!!!!) וכך יצא שהמבטים והריחות העלו בי דחף למשהו (כן אני כבר יודעת ומרגישה מהי בטן מקרקרת אובייקטיבית)
החשתי את צעדי לירקן שבאמצע הרחוב, בחרתי 4 פלפל אדום טריים בינוניים עם ה"וו" שלהם (הגבעול הירוק שבראשם) שילמתי חמישה שקלים ופשוט החזקתי את הפלפלון כמו תות ונישנשתי אותו בהנאה (אפילו לא רחוץ) וכמובן את הפלפל השני....ואז עצרתי ליד תחנת האוטובוס והוספתי בקבוקון מים, שמתי ליפסטיק ועליתי לאוטובוס.(אגב לאחרונה מתקשרת עם הפורום הרבה בדרכים או בדרך מ..ל...)
אם לא התביישתי בעבר לתקוע המבורגר או פלאפל או גלידה או בגט מול עוברים ושבים (חדלתי מזמן וכמו שמירי אומרת רק בישיבה עם מפית ונרwink)
כך לא מתביישת ברגע של משבר לנשנש 100 קלוריות ולהגיע הביתה רגועה ומאושרת בלי קנסות של אלפי קלוריות ונכונה לאכול ארוחת צהריים מדהימה שחיכתה לי ולילדיי
עוף בשזיפים, אורז לבן (אני סופרת כפות ורושמת), חומוסלך ברוטב טעיםםםםםםםםםםם אדמדם עם תבלינים וכוס תה ירוק לימונית וגינגר ואתכם מתוקים שלי לקינוח.

גם את היום ה 14 אני אסיים בלי פחממות מחמש - ויהי מהwink
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא מתביישת לנשנש!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!