05/02/2013 21:01
 אייריס Posts: 3744
|
מאחלת לך רק בריאות ותרגישי טוב. אני בטוחה שהכל יסתדר ויבוא על מקומו בשלום. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 19:30
 רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה שולחת לך חיבוק ענק עם ברכה לבריאות שלמה את המשיכי לחייך והכל יתסדר על הצד הטוב יותר ס ב ל נ ו ת ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 16:32
 מיכיק Posts: 159
|
חיוך יקרה מה אוסיף על שלל הברכות והעצות. בל תשבר רוחך, יש ימים כאלה וימים כאלה. חיבוק מהגולן הקפוא. מיכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 16:18
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
תודה לכולם ולך במיוחד מירי היקרה, נתראה בע"ה בערב. היום אני צועדת אמש לא הרגשתי טוב בכלל, אבל אתם יודעים זו תרופה בעיני ושום מזג אויר לא יגרום לי לא לצאת וללכת את השעה שלי. אני חוזרת חדשה עם חיוך מאוזן לאוזן. אתם כולכם נפלאים ומקווה לטוב מחר אחרי הפגישה עם הרופאה החדשה. הרמתם לי את המצב רוח בהמון ותבורכו... כולכם
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 12:58
 נחושה Posts: 6982
|
כתבו לך כבר הכול יקירה. אני מוסיפה אופטימיות וחיבוקי גדול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 12:44
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך יקרה המון אנשים ואני בתוכם, סובלים מהבלוטה...... אין ברירה צריכים מעקב, מודעות ורגיעה. הליכה דווקא מאד מאד עוזרת. אל תוותרי לעצמך, דברים מסתדרים.מחכה לך היום באהבה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 10:03
 אשירה Posts: 4292
|
חנה יקרה, קחי נשימה עמוקה, מה שנעשה נעשה, עכשיו צריך ללכת הלאה. לא סתם החלפת רופאה, כנראה שאותה רופאה, למרות דאגתה הרבה, לא עשתה לך טוב בהביאה אותך לחרדות יתר. אם את סומכת על הרופאה החדשה, תדוני איתה במצב ובסיבות שהביאו אליו וביחד תמצאו בוודאי את המינון המתאים. רופאים גם הם רק בני אדם, כמו שכבר נכתב פה, והם לא חפים מטעויות. אנחנו חייבים להיות ערים כל הזמן ובהשגחה, כי הרופא מסיים את תפקידו ברגע שאנחנו מחוץ לדלתו ואילו אנו נשארים עם התוצאה ועם ההשלכות שלה. עלינו לעזור לרופא על ידי שיתופו בכל הניואנסים הקטנים ותופעות הלוואי כדי שיוכל לתת לנו את הפיתרון האופטימלי. אם הרופא אינו קשוב לחולה לא כדאי להישאר אצלו כי רק אנחנו באמת יודעים ומרגישים מה עושה לנו טוב ומה לא. מאחלת לך שהבעיה תבוא במהרה על פתרונה, תרגישי טוב!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 09:20
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה מאחלת לך בראש ובראשונה בריאות. אין לי ספק שהנושא יבוא על פתרונו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 05:19
 dany Posts: 19819
|
חיוך יקרה לא נותר לי אלא לעודד אותך בתקווה שכן יסתדרו הדברים, עוד ניסוי ועוד ניסוי ובסוף יגיעו למינון הנכון. רפואה היא ממש לא מדע מדוייק אלא הרבה יותר נסיון תהייה וטעייה. המשיכי לצעוד כי זה עוזר לך מאד, ואל תוותרי, את הרי כל כך אוהבת ומאושרת להיות במשקל הזה!!!!!!!!!!!! מכל הלב דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2013 22:35
 דרך המלך Posts: 5707
|
חיוך יקרה מקווה שהערכים יתאזנו לך והכל יסתדר לטובה... כשהבריאות שלנו מתנדנדת אוטומטית זה משפיי עלינו.. נסי להתעודד ולאכול בשליטה... ההליכה עושה לך טוב תמשכי ואל תרפי... גם אצלי אמנם לא בלוטת התריס אבל הבדיקות יצאו עם ערכים גבוהים מאד ויש לי תור ביום חמישי ואני כל היום סביב הבדיקות זה בהחלט מדיר שינה. מעיניי..... רופאים לפעמים גם טועים ואנחנו בידיהם ... דברי עם הרופאה ומקווה שהכל יסתדר והמון בריאות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2013 22:04
 adish Posts: 342
|
חיוך יקרה אנחנו יכולים לשלוט רק חלקית בחיינו תנסי לעשות את המיטב כרגע לפני מספר שנים מירי נתנה תאור שעוזר לי במצבים קשים: אדם נקלע לסופה שהוא שוחה במים אם ישחה הוא התעייף ויטבע אם יפסיק לחתור יטבע לכן מה שנותר לו זה לצוף... לבסוף הרי הגלים ידחפו אותו לחוף מבטחים אז תנסי לצוף
בהצלחה וחיבוק ע נ ק!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2013 22:01
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי חיוך. בלוטת התריס- כמה קטנה וכמה ממזרית... אכן אי תפקוד בלוטה זו ממש משבש אורחות חיים וחשוב לשמור על איזון. מכיר ויודע מכמה אנשים על העניין. אז דבר ראשון מאחל לך שהערכים יחזרו למצב הרצוי.. לגבי הרופאה- אולי טעתה, אני רק מבקש לייעץ לך: כולנו בני אדם, גם הרופאים.... בהחלט הייתי מבקש להבין מה גרם לה להחליט מה שהחליטה, ואולי יהיה זה הסבר ראוי, והעיקר שתהיי בריאה וחזקה ואל תפסיקי לצעוד . נראה לי שהצעידה מאוד מאוד מיטיבה עימך. בעצם עם כולנו... להתראות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2013 20:19
|
נילי תודה לעידודך - כתבתי למירי אבל בינתיים אלך לרופא משפחה מחר ונראה מה יכול לעזור לי. לומר לי שחבל שעזבתי אותה, לא יודעת, היא הגזימה בבדיקות מעבר לאלה שאני צריכה, וגם הכניסה לי חרדות מיותרות לליבי, אבל אולי בהחלט טעיתי. מה לעשות? אראה את החדשה ביום ד' ואז אחליט מה לעשות. בינתיים חוסר אונים.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2013 20:17
 1103 Posts: 5022
|
חנה יקירתי מה אגיד ומה אומר הבריאות קודמת לכל.אולי תנסי לחזור לאותה רופאה שיכולת לסמוך עליה. אני בטוחה שכאשר יצליחו ליצב את תפקוד הבלוטה שלך הכל יבוא על מקומו בשלום.בנתיים תנסי להרגע למרות הקושי, ולשמור על מסגרת האכילה במידת האפשר.כדאי לך גם להתיעץ עם מירי באופן אישי היא תשמח לעזור לך. ערב טוב נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2013 18:30
|
קשה לי מאד בימים אלה. למה? כי יש לי מצב בלוטת תריס שערכיה התפרעו בצורה קשה בשל מינון לא מוצלח של רופאה - הרופאה הבכירה ביותר במכון האנדוקריני באיכילוב. אפילו מה שהיה כבר מאד לא טוב בשבוע שעבר עכשיו היום קיבלתי תוצאה חדשה עוד יותר גרועה. מה ההשלכות של זה? ראשית כעס שאני מנסה לנטרל, שנית מצבי רוח (קשור במצב הבלוטה) לא מצב נפשי, כלומר אין לי שליטה על כך, ועלייה במשקל היא אחד הדברים שיכולים לקרות בלי קשר לאכילה. אז אני די מבואסת אפילו לא צעדתי למרות שזה ממש תרופה עבורי, ורק התעמלתי היום. אני אראה את רופא המשפחה שלי מחר והוא יעודד אותי בלי ספק וגם יתן לי עצה טובה. כשאנו תלויים בידע של הרופאים, זה לא כ"כ טוב. נכון שהכל ניתן לתיקון אבל זה לוקח זמן ובינתיים אני סובלת. מקווה שלא אפול על עוד פחמימות היום, אלא רק טונה וסלט ותה צמחים. גם מצב הגוף של קור וחום משתנה בשל כך וקר לי בלי קשר למצב בחוץ או בבית שיש בו חימום... חוסר האונים הוא זה שגורם לי כעס ואני מקווה שכשאלך לרופאה הזו ביום ד' בבוקר אוכל להיות שלווה לידה ולברר את הדברים אבל אהיה אסרטיבית ומאד מאד נימוסית יחד עם זה. כיצד יכול להיות שהמינון שנתנה לי גרם לי את כל זה? איך זה קרה ומעולם לא קרה לי כ"כ גרוע. היתה לי רופאה נפלאה שדאגה לי כל הזמן והיתה קשובה אלי אבל הכניסה לי חרדות מיותרות שלא יכולתי לשאת ולצערי עכשיו אני מצטערת שהחלפתי אותה... שמרה עלי מכל משמר ודאגה לבריאותי. איך יכולתי לדעת שכך יהיה???
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|