05/02/2013 06:46
 בלונדה.... Posts: 3603
|
dany כתב:
ממש כך, להתעלם מהתסכול, לזרוק את היאוש והמילים הקשות לפח. לזקוף ראש ולהיות בטוחה שאני הולכת בדרך הנכונה..... היא קצת מתארכת אבל בסופו של דבר אצליח גם אצליח. אקורדיאון כתב: דנושה מצטרפת לכל מילה של בלונדה,הרי כולנו באותה סירה.
ברור שתצליחי!!!!!! מחשבות חיוביות...תחשוב טוב , יהיה טוב. אל תתני לשומן לנצח אותך! נשיקות ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2013 05:31
 dany Posts: 19819
|
ממש כך, להתעלם מהתסכול, לזרוק את היאוש והמילים הקשות לפח. לזקוף ראש ולהיות בטוחה שאני הולכת בדרך הנכונה..... היא קצת מתארכת אבל בסופו של דבר אצליח גם אצליח. אקורדיאון כתב:
דנושה מצטרפת לכל מילה של בלונדה,הרי כולנו באותה סירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2013 05:53
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דנושה מצטרפת לכל מילה של בלונדה,הרי כולנו באותה סירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2013 04:38
|
תודה יקירה.
בלונדה.... כתב:
דנילה את יודעת כמה פעמים יוצא לי שאני מדברת לעצמי ושואלת למה??? למה דווקא אני יצאתי שמנה????? אני חושבת שהחיים שלי היו הרבה יותר מאושרים כי השומן מדכא אותי והמאבק היום יומי נמאס כבר. אני רואה נשים רזות ופשוט מקנאה. נשים שאוכלות במסעדה ואין להם את הבעיה שיש לי. זה מתסכל אותי עוד יותר שכולם אבל כולם אצלי במשפחה רזים ורק אני לא . למה????????? הלוואי וידעת והלוואי והייתי רזה. אבל אנחנו פה כי אין ממש ברירה. אז תנסי לאסוף את עצמך מחדש לאט לאט ותחזרי למסלול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2013 20:19
|
דנילה את יודעת כמה פעמים יוצא לי שאני מדברת לעצמי ושואלת למה??? למה דווקא אני יצאתי שמנה????? אני חושבת שהחיים שלי היו הרבה יותר מאושרים כי השומן מדכא אותי והמאבק היום יומי נמאס כבר. אני רואה נשים רזות ופשוט מקנאה. נשים שאוכלות במסעדה ואין להם את הבעיה שיש לי. זה מתסכל אותי עוד יותר שכולם אבל כולם אצלי במשפחה רזים ורק אני לא . למה????????? הלוואי וידעת והלוואי והייתי רזה. אבל אנחנו פה כי אין ממש ברירה. אז תנסי לאסוף את עצמך מחדש לאט לאט ותחזרי למסלול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2013 16:10
|
יקירה זו הפעם הראשונה שאני ברחתי בשלוש וחצי השנים שאני כאן וכבר היו לי משברים, אך הפעם הגעתי למין אזלת נפש ויד כזאת שלא הכרתי גם את עצמי, ממש מין יאוש עמוק שלא הצלחתי לצאת ממנו........... ואני שואלת את עצמי למה זה מגיע לי? מה אני כל כך רעה??????? מעצבן אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
בלונדה.... כתב:
dany כתב: כל הכבוד על האומץ ועל התושיה.......... מה שלא קרה לי בשבועות האחרונים  דנילה לי זה לא קרה חודשים. העיקר שאת פה עד שתקבלי כוחות מחודשים. אל תברחי כמו שאני ברחתי זה הכי קל...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2013 15:28
 נחושה Posts: 6982
|
היון זאת עוגה מחר פיתוי אחר. שאפו על הנחישות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2013 10:41
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה מתוקה יישום ההחלטה גאה בך יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2013 06:27
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה כל הכבוד!!הרווחת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2013 06:16
|
dany כתב:
כל הכבוד על האומץ ועל התושיה.......... מה שלא קרה לי בשבועות האחרונים 
דנילה לי זה לא קרה חודשים. העיקר שאת פה עד שתקבלי כוחות מחודשים. אל תברחי כמו שאני ברחתי זה הכי קל...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2013 06:08
|
כל הכבוד על האומץ ועל התושיה.......... מה שלא קרה לי בשבועות האחרונים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2013 05:41
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כמו שאת יודעת יקירה. מחוננת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2013 14:13
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יפה שלי, את אלופה!!! רק ככה מצליחים!! את לא מפסידה את מרוויחה ובגדול נשיבוקים קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2013 13:13
 מיכיק Posts: 159
|
שפו על הנחישות. אני חזרתי עכשיו מצעידה... קר אך בהיר ועם שמים בהירים מלא שפני סלע, ושקדיות פורחות היה ממצה... מי יתן והשבוע החדש שבפתחנו יהיה מכונן ויתן לכולנו מוטיבציה בשפע. מיכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2013 10:55
 אייריס Posts: 3744
|
כל הכבוד מירוש. לגמרי במוטיבציה גבוהה. בהצלחה הלאה ותמשיכי במנטרה הזו. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2013 09:59
 1103 Posts: 5022
|
בלונדוש את מדהימה איזו שליטה איזו אסרטיביות עלית על הגל שביא אותך לחוף מבטחים שבת נפלאה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2013 09:50
 מטפס הרים Posts: 1533
|
פנטסטי!! את בדרך מצויינת. שבת של שלום ושליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2013 07:53
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
בוקר טוב, אכן את גיבורה ועוד לעמוד מול עוגה שאמא הכינה. נכון להצהיר על כוונותייך בקול זה הדבר. כבר כתבתי כאן על "שיחות" שניהלתי עם עוגה שהיתה לידי בשעות שהייתי עייפה מאד ורק אני והעוגה במכונית. אמרתי לה, אני אותך לא אוכל וכך היה באמת וכשהגענו הביתה שמתי אותה בפח... לא, אין עדים לכך, אבל בני משפחתי ראו את העוגה בפח בבוקר ואני שמחתי על כך. אף אחד לא הצטער כי תודה לאל אין לי גרופיס של עוגות בבית, ומידי פעם כשהם רוצים אוכלים בחוץ. שתהיה לך שבת קסומה.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2013 07:03
|
בוקר טוב ושבת שלום. אז הנה היום האחרון של השבוע הגיע . היו הרבה התלבטויות ביני לבין עצמי מה לבשל?? בשבועות האחרונים גם אפיתי בסופ"ש אז בכלל עלתה גם השאלה של לאפות או לא . אז נכון שלמזג אויר הזה הכי מתאים חמין אבל הרגשתי שכרגע לא יהיה לי טוב חמין בשלב של רצון לרדת ובייחוד שהשבוע אני במוטיבציה. אז החמין ירד מהפרק. העמדתי סיר של מרק ירקות ועוף ותפוחי אדמה בתנור. נושא האפייה ירד מהפרק יפה מאוד כי ידעתי שעם כל הכהוד למוטיבציה של השבוע זה לא משהו שאוכל לעמוד בו. אתמול אחר הצהריים נסענו להוריי לקפה. נכנסתי למטבח וראיתי על השולחן את העוגה!! יאווו נכנסתי לשיחות עם עצמי. שתבינו זו העוגה הכי פשוטה בעולם ספוג תפוזים -אבל אלה בדיוק הדברים שעליהם אני נופלת העוגות ספוג הפשוטות עם הקפה. אחרי התנהלות ביני לבין עצמי שהרגשתי כל כך מפגרת אמא שלי שאלה אותי אם להביא לי גם חתיכת עוגה. כמובן שעניתי ישר לא אבל היה לי קשה לומר לא. "למה??? את אוהבת את העוגה הזו,חתיכה קטנה". אז הגיעה ההצהרה בקול רם ולא בלב. אני עכשיו בדיאטה רצינית , עליתי המון ואני רוצה לרדת הכל לחתונה. את האמת זה היה קל כי אז לא הסתכלתי על העוגה והמחשבות הפנימיות גם הן נעלמו. כנראה שיש משהו בהצהרה בקול. מן רצון להוכיח שאת מסוגלת ואז זה הרבה יותר קל. מאחלת לכם שבת נעימה וקלילה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|