הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הפרסומת שלyes

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/02/2013 10:20

מטפס הרים
מטפס הרים
dany כתב:
אני החלטתי לשנות כיוון מחשבה, אני בוחרת לא להיפגע, וזו הבחירה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!
והאחר יש לו בעייה חמורה . כי הוא הגזען, הוא המשפיל, הוא המגעיל.
בנוגע לפרסומות, אם הן תהיינה רכות ועדינות מי ישים לב אליהן?????????????? אז זו מטרת המפרסם לתפוס את תשומת ליבנו.
ואם אני שמנה, ואני עכשיו לפחות בתודעה שלי מאד שמנה.......... אז רק עלי מוטלת המשימה לעשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה לא שולל ולא פוסל את מה שאתם כולכם אמרתם פה, זו רק דעתי.

גישה מעניינת ואני לא בטח שאני לא מתחבר אליה...לגבי המפרסם- הפוסל במומו פוסל ולגבי - באמת אם אני שמן אז למה לי להליןם על האחרים... זוית חשיבה מעניינת בהחלט.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2013 10:16

רבקה
רבקה
הטוב ביותר בזמן הפרסומות לעבור לערוץ הבא smile
לא להתעצבן ולא להתקומם Gavel
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2013 10:01

אשירה
אשירה
לא יצא לי לראות את הפרסומת אבל לפי מה שאתם מתארים מה ההבדל בעצם בין זה לבין גזענות או הדרת נשים או הומופוביה,
לדעתי כולם באים מאותו מקום של ביזוי והפליית השונה ויש להוקיע זאת.

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2013 08:47

1103
1103
הפירסומת הפוגענית שדרך המלך מדברת עליה מופיעה גם בהוט.אתמול ראיתי אותה פעם ראשונה זו פרסומת מגעילה,לדעתי לא משרתת את מטרתה
פוגעת ומעליבה אולי לא לזה התכוון המשורר אך יש בה טעם לפגם.בכלל רוב הפרסומות יוצאות מפרופורציה,הן חסרות טעם ומגעילות,הבעיה שמכניסים אותן
תוך כדי צפיה בתוכניות וכאילו קופים עלינו לצפות בהן,ומה מטרת הפרסומת,לעודד אותנו לקנות את המוצר לי לפחות זה גורם אנטי.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2013 06:45

דרך המלך
דרך המלך
ברור שזו בחירתנו להפגע או לא ..!!!אני בכל זאת חושבת שזה פוגע באוכלוסיה השמנה ואותי זה מאד מקומם.. אני כבר בסוף המכתב לערוץ יס ואני חייבת לומר שאצלי במשפחה גם הרזים מתקוממים מהפרסומת הזו שלדעתי מאד פוגענית
בדרך כלל אני באמת בוחרת להעביר דף ולהמשיך הלאה.. הפעם לצערי הפרסומת הצליחה לעלות לי את הדופק...
לא יודעת כמה המכתב יעזור וישפיע על היושבים מאחורי הכסא שם אבל לא יכולה לשבת בחיבוק ידיים!
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2013 06:04

dany
dany
אני החלטתי לשנות כיוון מחשבה, אני בוחרת לא להיפגע, וזו הבחירה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!
והאחר יש לו בעייה חמורה . כי הוא הגזען, הוא המשפיל, הוא המגעיל.
בנוגע לפרסומות, אם הן תהיינה רכות ועדינות מי ישים לב אליהן?????????????? אז זו מטרת המפרסם לתפוס את תשומת ליבנו.
ואם אני שמנה, ואני עכשיו לפחות בתודעה שלי מאד שמנה.......... אז רק עלי מוטלת המשימה לעשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה לא שולל ולא פוסל את מה שאתם כולכם אמרתם פה, זו רק דעתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2013 06:01

dany
dany
Good Postingi agree

חיוך מהלב כתב:
דרך המלך אני גאה בך שאת החלטת לכתוב בעניין זה. יש כל כך הרבה פרסומות פוגעניות ויש כל כך הרבה אנשים שזה ממש לא עושה להם טוב בלשון המעטה. מה שתואר כאן (לי אין יס) זה בהחלט מראה את פני החברה היום, אין התחשבות ואין רגישות לזולת אין רגישות לנכים (לא עלינו) לא לחריגים ולא למי שסובל. גם לי נאמרו כבר הרבה דברים. נכון יש פירגון למי שראה אותי קודם ועכשיו ויש גם כאלה (כמו גם אחרים שאומרים למירי שהיא לא רזה). אני לעולם לא אהיה רזה אבל להרגיש טוב להיות בריאה אלה שני המוטיבים שמוליכים אותי בחיים, כי הבריאות נובעת בעיקר ממאמץ לאכול נכון, (הכל במידה ובפרופורציה), והרגשה טובה. אין כמו להרגיש טוב ולהיות בריא... איני יודעת אם את תכתבי לראש מחלקת שרות לקוחות או ישר למנהל החברה, יתכן שלשני הגורמים האלה. וחטיפים זה דבר נורא בהחלט בעיני וגורם לי לאכול יותר לכן איני קונה כאלה בכלל לא להתחיל במשהו שהוא קשה לי מלכתחילה. רק אנו יודעים כמה קשה התהליך, כמה קשה אח"כ לשמור על ההשג ולהיות עם יד על הדופק כל הזמן, מי כמונו יודע שבהחלט רק אנשים יפים/רזים מצליחים כמו גם האחרים ופגשתי נשים שסיפרו לי שהן מרוקאיות ויש להם בן או בנים מחוננים אבל כדי להתקדם במכון ויצמן למשל כי הוא ממש מחונן בשטח שלו, נאלץ להחליף את שם המשפחה לשם אשכנזי. אמו נשבעה לי שלא התקבל שם אבל אחרי שינוי השם מיידית התקבל שם והתקדם. ויש גם ערבים שאני מכירה ששינו את שמם לעיברי ואז הצליחו להתברג בכל מיני מוסדות וכו'... כך שיש אפליה סמויה בכל שטח ובכל נושא בשל... צבע, שם משפחה, מראה חיצוני ועוד. אגב, היום שוחחתי עם חברתי הטובה ואמרתי לה. "שימעי כל המאבק שלי הוא לבודד רגשות מאוכל, והנה אני יודעת שכוונתך טובה אבל לומר לי שאת אוכלת מתוק וזה מרגיע אותך בזמן עצבני - זה כמו לומר לשיכור שתה עוד ויסקי ויהיה לך טוב. במקרה שלי לאכול יש לו שלושה רבדים של אי הצלחה/כשלון. הראשון אכלתי ולא פתרתי את הבעיה הנפשית או הפגיעה בי, שתיים השמנתי בשל האכילה ושלוש אני פוגעת בבריאותי ויש עוד הבט אחד. אני מלקה את עצמי על האכילה המיותרת. אז הנה כל הסיבות למה להפריד רגשות מאוכל ולהשתדל מאד. חברתי הסכימה עימי בכל מילה ואמרה רק "לי יש את הקושי הזה"..... אבל אני יודעת שכוונתה היתה טובה בעקרון.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2013 05:51

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן הפרסומת בערוץ 2 ,ראיתי אתמול לראשונה פשוט מקומם.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2013 19:48

דרך המלך
דרך המלך
הבהרה הפרסומת החתה בערוץ 2על יס.. גם לי אין יס...
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2013 19:31

אייריס
אייריס
מזל שאין לי יס
מצטרפת אליכם בהרגשה המעליבה וחבל שיש כאלה דברים ועוד בערוצי הטלויזיה שכולם רואים. ואיך בדיוק ילמדו את הנוער על אכילה נכונה ???
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2013 14:40

קרולין
קרולין
מסכימה בהחלט לא לענין בכלל.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2013 13:39

חיוך מהלב
חיוך מהלב
דרך המלך אני גאה בך שאת החלטת לכתוב בעניין זה. יש כל כך הרבה פרסומות פוגעניות ויש כל כך הרבה אנשים שזה ממש לא עושה להם טוב בלשון המעטה. מה שתואר כאן (לי אין יס) זה בהחלט מראה את פני החברה היום, אין התחשבות ואין רגישות לזולת אין רגישות לנכים (לא עלינו) לא לחריגים ולא למי שסובל. גם לי נאמרו כבר הרבה דברים. נכון יש פירגון למי שראה אותי קודם ועכשיו ויש גם כאלה (כמו גם אחרים שאומרים למירי שהיא לא רזה). אני לעולם לא אהיה רזה אבל להרגיש טוב להיות בריאה אלה שני המוטיבים שמוליכים אותי בחיים, כי הבריאות נובעת בעיקר ממאמץ לאכול נכון, (הכל במידה ובפרופורציה), והרגשה טובה. אין כמו להרגיש טוב ולהיות בריא... איני יודעת אם את תכתבי לראש מחלקת שרות לקוחות או ישר למנהל החברה, יתכן שלשני הגורמים האלה. וחטיפים זה דבר נורא בהחלט בעיני וגורם לי לאכול יותר לכן איני קונה כאלה בכלל לא להתחיל במשהו שהוא קשה לי מלכתחילה. רק אנו יודעים כמה קשה התהליך, כמה קשה אח"כ לשמור על ההשג ולהיות עם יד על הדופק כל הזמן, מי כמונו יודע שבהחלט רק אנשים יפים/רזים מצליחים כמו גם האחרים ופגשתי נשים שסיפרו לי שהן מרוקאיות ויש להם בן או בנים מחוננים אבל כדי להתקדם במכון ויצמן למשל כי הוא ממש מחונן בשטח שלו, נאלץ להחליף את שם המשפחה לשם אשכנזי. אמו נשבעה לי שלא התקבל שם אבל אחרי שינוי השם מיידית התקבל שם והתקדם. ויש גם ערבים שאני מכירה ששינו את שמם לעיברי ואז הצליחו להתברג בכל מיני מוסדות וכו'... כך שיש אפליה סמויה בכל שטח ובכל נושא בשל... צבע, שם משפחה, מראה חיצוני ועוד. אגב, היום שוחחתי עם חברתי הטובה ואמרתי לה. "שימעי כל המאבק שלי הוא לבודד רגשות מאוכל, והנה אני יודעת שכוונתך טובה אבל לומר לי שאת אוכלת מתוק וזה מרגיע אותך בזמן עצבני - זה כמו לומר לשיכור שתה עוד ויסקי ויהיה לך טוב. במקרה שלי לאכול יש לו שלושה רבדים של אי הצלחה/כשלון. הראשון אכלתי ולא פתרתי את הבעיה הנפשית או הפגיעה בי, שתיים השמנתי בשל האכילה ושלוש אני פוגעת בבריאותי ויש עוד הבט אחד. אני מלקה את עצמי על האכילה המיותרת. אז הנה כל הסיבות למה להפריד רגשות מאוכל ולהשתדל מאד. חברתי הסכימה עימי בכל מילה ואמרה רק "לי יש את הקושי הזה"..... אבל אני יודעת שכוונתה היתה טובה בעקרון.

--
hs
+1 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2013 13:00

דרך המלך
דרך המלך
מטפס יקר אתה בהחלט צודק ואכן אני אישית אכתוב מכתב להנהלת יס ואשמח עם עוד רבים הצטרפו...
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2013 12:43

מטפס הרים
מטפס הרים
הי. הכל נכון. גועל נפש מזוקק !! יחד עם זאת, : זהו עולמנו. עולם שבו היפה, הנאה,החטוב, המרהיב עין- זוכה להצלחה התחלתית רבה מאוד, עולם שבו למי שנראה טוב, מה לעשות, חד משמעית קל הרבה יותר. במילים פשוטות : אדם רזה וחטוב יזכה למסלול חיים קל הרבה יותר מאשר אדם שמן וכבד בכל ההיבטים הקשורים לאינטראקציה שלו עם החברה. כמה שזה עצוב זה בדיוק כך. זו דרך אגב הסיבה שרשמתי את הפוסט על דה וויס ועל היותו ז׳אנר נדיר יחסית בתרבות השופוני... ולכן, לאור המציאות בה אנו חיים, עלינו לעניות דעתי לפעול בשני מישורים: להבין שזה העולם שלנו ולעשות כל שביכולתנו לא להיכלל בקבוצת הסובלים ובנוסף: בגלל שאנחנו באים משם, מבינים את הכאב החד שעוברת אשה שאומרים לה מזל טוב על בטנה המלאה והיא כלל לא הרה, אנחנו שמבינים את תחושת אי הבטחון של האדם השמן, אנחנו חייבים להוקיע את הגועל הזה כפי שהתבטא בפרסומת המכוערת של יס... למשל לכתוב מכתבים למנכל יס בלי בושה ולתאר בפניו את העניין. שבת שלום
edited by מטפס הרים on 2/1/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2013 10:03

דרך המלך
דרך המלך
בהחלט מסכימה איתך נחושה זה ממש עלוב
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2013 10:01

נחושה
נחושה
לא ראיתי, בהחלט מעליב. מאז כניסת ברלד לארץ נהדרת זה נהיה אישיו שזה מצחיק ומשעשע....upset
+1 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2013 06:46

דרך המלך
דרך המלך
אני חייבת לומר שהפרסומת מתחת לכל ביקורת .. לרזים זה בדיחה ולנו השמנים זה ממש ממש עלבון...
מי שלא ראה אז שתי נשים נפגשות במעלית ןהרזה אומרת לשמנה מזל טוב מתערבים שזו בת... השמנה שאוכלת חטיף אומרת שהיא לא בהריון.. במעלית יש עוד אנשים...
בושה לערוץ יס לעשות פרסומת על חשבון האיש השמן... אני ממש לקחתי את זה קשה.. פוגעני מעליב ופרסומת עלובה ביותר..

בנוסף אצל אברי גלעד הבוקר פרסומת מה עושים עם חבר שמן???ואז כולם באים ומתופפים לשמן על הגוף ברצב מוזיקלי...
מה קורה לנו??????
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!