03/02/2013 10:12
 רבקה Posts: 8411
|
פורום מדהים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2013 10:03
 אשירה Posts: 4292
|
מסטיקים או סוכריות ללא סוכר הם פיתרון טוב למי שאינו מתמכר אליהם, לצערי אני מהמתמכרים ואין מצב אצלי לקחת אחד בודד, אז וויתרתי!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2013 06:34
 דרך המלך Posts: 5707
|
כל הכבוד על הרצון והנחישןת שבןע חדש להכנס ברגל ימין והחיים יפים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2013 06:06
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה לכולם בשבוע החדש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2013 05:45
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אנחנו כאן לשבוע חדש של שליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2013 20:47
 אייריס Posts: 3744
|
אנחנו פה וממשיכים לצעוד יחד בדרך הנכונה. שבת שלום ומבורך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2013 14:44
 קרולין Posts: 6651
|
בוודאי שהכל עניין של רצון ונחישות בלונדה יפה שלי!! כל הכבוד לך תמיד אפשר לבחור א ח ר ת שבת נהדרת ובשליטה נשיבוקים קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2013 12:44
 נחושה Posts: 6982
|
חיוך מהלב כתב:
מסטיקים זה נפלא וטוב, גם סוכריות ללא סוכר ויכול להציל את המצב אין ספק. התחלתי את היום בשליטה ומקווה להפוגה שבה אצעד כמובן. יש לי הרבה מאד בישול לשבת ומקווה לטוב. מאחלת לכולם יום בשליטה והעיקר גם אם יש נפילה או חריגה לא להתרגש, לעשות כל שניתן על מנת לייצב את הספינה כי עלינו להגיע לחוף מבטחים אחרי סופשבוע סוער או גשום ואין תירוצים אלא להגיע ליום א' במצב טוב והרגשה טובה. אני כמובן גם מדברת אל עצמי ומתחזקת מכם. שבת מבורכת לכולם
חיוך יקרה מסכימה במאה אחוז עם כל הנאמר, שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2013 12:06
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
מסטיקים זה נפלא וטוב, גם סוכריות ללא סוכר ויכול להציל את המצב אין ספק. התחלתי את היום בשליטה ומקווה להפוגה שבה אצעד כמובן. יש לי הרבה מאד בישול לשבת ומקווה לטוב. מאחלת לכולם יום בשליטה והעיקר גם אם יש נפילה או חריגה לא להתרגש, לעשות כל שניתן על מנת לייצב את הספינה כי עלינו להגיע לחוף מבטחים אחרי סופשבוע סוער או גשום ואין תירוצים אלא להגיע ליום א' במצב טוב והרגשה טובה. אני כמובן גם מדברת אל עצמי ומתחזקת מכם. שבת מבורכת לכולם
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2013 11:53
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה חביבתי מה זאת אומרת מה איתכם ????? אנחנו איתך לשבת של שליטה וכמובן לתוצאות מוצלחות ולבשורות טובות. ואתה מטפס יקר לקחנו אותך איתנ ו לעבור שבת נפלאה עם שליטה ואת השבוע החדש תקבל בקלילות נעימה שבת חמימה עם שליטה מלאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2013 10:00
|
מטפס הרים כתב:
נענה לקריאה שלך בלונדה ומצטרף לסיירת ״שולטים״ בסוף השבוע. יש אתגרי סוף שבוע לפני אבל יש גם רצון להתחיל את השבוע הבא עם תחושת קלילות . ואני מקווה שהשאיפה לקלילות תיגבר על פני השאיפה לאכול לא נכוןן.שבת שלום
טפסני, יכול להיות גם טעים וגם קליל, ראה מתכונים שרשמתי בפוסט מה לאכול הערב? ויש נוספים שלי בפורום מתכונים, משביעים וטעימים לצהריים של מחר!!! קצת יצירתיות, המון מודעות וזה יצליח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2013 09:58
|
בלונדה.... כתב:
בוקר טוב לכולם. אז כמו שאתם יודעים בימים האחרונים אני שומרת שאין דברים כאלה . אבללל בזמן האחרון החורף הזה גורם לי להיכנס למיטה מאוד מוקדם ואז אני גם נרדמת מוקדם והופ אני מוצאת עצמי מתעוררת מהשינה בסביבות 01:00 לפנות בוקר וזה מבאססס השינה הולכת ואז אני מתחילה לזפזפ בטלויזיה ולחפש את עצמי. אז עד שבוע שעבר זה היה מלווה גם באיזה חטיף ליילי,שוקולד,או סתם איזה נשנוש. אבל אתמול שזה שוב קרה לי נשארתי במיטה ולא זזתי. הוצאתי מהשידה חבילת מסטיק בטעם תות (שזה ריבועים קטנים) לקחתי שלושה ריבועים ביחד וקיבלתי בום של מתוק שהייתי צריכה---- ואז הטעם נגמר והרגשתי עדיין לא מסופקת מבחינת המתוק, שוב שלישייה לפה והפעם נרגעתי. ואז אמרתי לעצמי זה הכל עיניין של רצון. אז בנימה זו אני מאחלת לכולכם שבת שלום ומבורכת. אני מתכוונת לשמור גם בשישי שבת... מה איתכם???????????
בלונדוש, ראשית כבוד!!!, נכנסת שוב לתלם וחזרת אלינו באנרגיות טובות... מים חמים עם לימון או מים חמים עם עלי נענע עושים את אותה עבודה, הם מנחמים ומפיגים את החשק. אני בהחלט מתכוונת לשמור בשישי שבת כי כבר "בוער לי בעצמות", לשנות קידומת! בהצלחה יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2013 06:49
 מטפס הרים Posts: 1533
|
נענה לקריאה שלך בלונדה ומצטרף לסיירת ״שולטים״ בסוף השבוע. יש אתגרי סוף שבוע לפני אבל יש גם רצון להתחיל את השבוע הבא עם תחושת קלילות . ואני מקווה שהשאיפה לקלילות תיגבר על פני השאיפה לאכול לא נכוןן.שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2013 06:21
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם. אז כמו שאתם יודעים בימים האחרונים אני שומרת שאין דברים כאלה . אבללל בזמן האחרון החורף הזה גורם לי להיכנס למיטה מאוד מוקדם ואז אני גם נרדמת מוקדם והופ אני מוצאת עצמי מתעוררת מהשינה בסביבות 01:00 לפנות בוקר וזה מבאססס השינה הולכת ואז אני מתחילה לזפזפ בטלויזיה ולחפש את עצמי. אז עד שבוע שעבר זה היה מלווה גם באיזה חטיף ליילי,שוקולד,או סתם איזה נשנוש. אבל אתמול שזה שוב קרה לי נשארתי במיטה ולא זזתי. הוצאתי מהשידה חבילת מסטיק בטעם תות (שזה ריבועים קטנים) לקחתי שלושה ריבועים ביחד וקיבלתי בום של מתוק שהייתי צריכה---- ואז הטעם נגמר והרגשתי עדיין לא מסופקת מבחינת המתוק, שוב שלישייה לפה והפעם נרגעתי. ואז אמרתי לעצמי זה הכל עיניין של רצון. אז בנימה זו אני מאחלת לכולכם שבת שלום ומבורכת. אני מתכוונת לשמור גם בשישי שבת... מה איתכם???????????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|