03/02/2013 11:29
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי תודה. הרשימה לאט לאט מתארכת ואנו מתכוננים ללכת שבוע מלא בהנאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2013 06:12
 dany Posts: 19819
|
תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2013 23:57
 מיכל שרון Posts: 1318
|
איך שכחתי אותו באמת?! גם סרט מקסים ומשעשע... נהננו ממנו מאוד.. אתמול עוד הספקנו את יחידת הגנגסטרים החדש של שון פן - משחק מעולה ולמי שחובב אקשן, זה אחלה סרט שבניגוד לז'אנר עשוי מעולה!!! ותזכורת אחרונה למי שפיספס - עכשיו רק בחודש פברואר חזר הסרט "האומנות בזבל" להקרנות אחרונות בימי שבת בסינמטק תל אביב. אני ראיתי אותו בחנוכה בהמלצת מירי וחייבת לומר שזה אחד הסרטים היותר מטלטלים ועוצמתיים שראיתי וכל מי שעוד לא ראה ויכול - רוצו!!!! אחרי שתראו אותו אני מבטיחה לכם שתודו לי ובעיקר לא תאמינו שיכלתם לפספס כזאת יצירה חזקה... שיהיה שבוע נפלא לכולנו... אקורדיאון כתב:
ואני מוסיפה את הסרט אופטמיות זה שם המשחק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2013 17:05
 דרך המלך Posts: 5707
|
תודה מיכלי על ההמלצות שבת שלוםם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2013 16:10
 אייריס Posts: 3744
|
תודה מיכלוש ועשית.ממש בחוכמה והתפנקת רגע לפני הלידה. ממש השראה להריוניות פה.
גם אופטימיות מה שאקו רשמה חמוד ביותר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2013 14:50
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל איזה כיף לקבל ממך את העידכונים על הסרטים שרצים עכשיו אתמול צפינו בכוננות עם שחר הסרט על לכידתו של בן לאדן זה לא סרט קל בכלל ואפשר היה מבחינתי לוותר עליו בקולנוע האולם היה מפוצץ אין דברים כאלה משחק מצויין אך צריך לב חזקקקק בשביל זה אנחנו מאד רוצים לצפות בלינקולן אעדכן בהמשך..... הבלתי אפשרי סרט גם לא קל בכלל אבל מאד מאד נהננו לצפות בו ממומלץ נשיקות ובשבת נהדרתתתתתתת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2013 10:11
 נחושה Posts: 6982
|
מיכלי, העיקר שנהנית ותמשיכי כל עוד אפשר , תודה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2013 06:14
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ואני מוסיפה את הסרט אופטמיות זה שם המשחק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2013 23:35
 מיכל שרון Posts: 1318
|
לא קשור לדיאטה.. או שבעצם כן.. הפינוק שלי לעצמי כל החודש האחרון היה סרטים.. והרבה מהם.. אחרי שלפני שבועיים גיליתי שלהיות לבד בעצם.. זה לא כל כך נורא (מוניקה סקס מתנגנת לי ברקע עם זה עכשיו... וזה בכלל לא נורא! ) אז אני חורשת את אולמות הקולנוע בגוש דן.. מנצלת כל יום לעוד בילוי, עוד משהו.. מי יודע מתי יהיו לי כוחות ו/או בייביסיטר ו/או אפשרות לעשות את זה בחודשים הקרובים.. אני כבר איבדתי ספירה על הסרטים שהספקתי לראות בחודש הזה אבל הנה סיכום רשמים מכמה שעוד זכורים לי לטובת כל מי ששוקל ללכת ועוד לא ראה (אם דעתי נחשבת למשהו בעיניכם כמובן): הניצוד - סרט חזק, עוצמתי, לא קל בכלל.. נותן סטירה לפנים על החברה ובעיקר על לחץ חברתי וכמה אנחנו מושפעים ממנו. ג'אנגו ללא מעצורים - סרט מלא קטשופ אבל עשוי נהדר, פסקול כייפי, שחקנים מעולים שנותנים הופעה שחבל"ז ואפילו אני שממש לא חובבת את טרנטינו והסרטים האלימים שלו ממש נהניתי ולא הרגשתי איך עברו להם כמעט 3 שעות! ארגו - למי שאוהב סרטים מבוססי מציאות, זה סרט עשוי היטב.. לי אישית היה מעניין המיני סקירה ההיסטורית שעשו על איראן תוך כדי.. היה מותח ובסה"כ.. עיבוד סבבה למציאות הזויה. אהבה - סרט כבד, איטי, נושא לא קל ולא פשוט בכלל.. לא מיועד לבעלי לב חלש.. בהחלט נותן לכולנו קריאה רמה מהמציאות שכולנו הולכים אליה כיום שתוחלת החיים של אנשים עולה, בסרט מובאות סיטואציות לא קלות וכל מי שיש לו זוג הורים/סבים מבוגרים מאוד ימצא את עצמו שואל את עצמו שאלות קשות מאוד ביציאה מהסרט.. חיי פיי - הספר הרס אותי והסרט לא נופל ברמתו מהספר.. ראינו אותו בתלת מימד ובהחלט היתה לכך הצדקה, אפקטים מדהימים שרק הוסיפו לחווייה הקולנועית. בסוף הסרט נשארנו עם כמה שאלות פילוסופיות והרבה מחשבות (גיתי אשכרה שקל צמחונות.. למשל..). בהחלט חווייה.. אפילו רק ויזואלית.. מדהים! הבלתי אפשרי - סרט מאוד ריאליסטי, קשה במובן הזה.. אני חיסלתי חבילת טישו כל הסרט בלי להתבלבל.. כל מי שיש לו ילדים ירגיש שזה עוד יותר קורע לו את הלב.. שוב לא להאמין שזה סיפור אמיתי שעובד לקולנוע, לא להאמין איזה כוחות הגוף שלנו יכול להוציא מעצמו במצבי קיצון ולחץ קשים.. מעורר התפעלות והשתאות. שוב - לא מיועד לבעלי לב חלש. סיני בטייק אווי - סרט קטן, חמוד ומרגש על אנשים קטנים, על הרגלים ושגרה והכוח שלה.. על עצמנו בעצם.. על המוכנות שלנו להיפתח ולתת לעולם להיכנס לבקר אותנו מדי פעם. מהפכה בבית - קומדיה כיפית והורסת עם בט מידלר ובילי קריסטל.. ראינו אותו ונהננו מאוד.. הוא כמובן מקצין מאוד את ההורות המודרנית וזו קומדיה אמריקאית טיפוסית אבל עדיין - השחקנים עושים את העבודה ועושים אותה טוב.. למי שמחפש שעה וחצי של צחוקים וכיף.. זה אחלה סרט! ברברה - עוד סרט זר ומוצלח, לא סרט עם אמירה גדולה.. פשוט סרט על אנשים, על תקופת מסך הברזל במזרח אירופה ועל המציאות ששררה שם. אני אהבתי מאוד.. אפילו שזה לא סרט שהלך איתי ימים אחכ.. לינקולן - תשמעו מה אני אגיד לכם.. את זה ראיתי היום ואני ברגשות מעורבים.. אני משוכנעת שמבחינת התחקיר ההיסטורי עשו עבודה מדהימה בסרט.. בהחלט הצליחו לחדש לי דברים.. מבחינת ההתרחשות על המסך במשך שעתיים וחצי? למי שאוהב סרטים תקופתיים ומתחבר להרבה מלל ולהג ברוח התקופה.. זה יהיה אחלה סרט.. למי שאוהב זרימה קצבית יותר ופחות קשקושים.. אז שישאיר את הכבוד לספילברג בצד ויישאר בבית. בלי קשר לזה - המשחק של דניאל דיי לואיס וטומי לי ג'ונס מדהים!!!! זהו חבר'ה.. נראה לי שזה כמעט הכל.. מקווה שעזרתי למישהו.. ותודה לאוסקר שהגיע בדיוק בזמן לחופשת הלידה המוקדמת שלי.. עזרת לי להעביר את הזמן בנעימים ועם סרטים משובחים..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|