הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » על דה וויס ועודף מישקל

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/02/2013 14:42

קרולין
קרולין
אכן כן מטפס יקר
ההרזייה היא ה ת ר ו פ ה לשמן
שיהיה לך ים של ה צ ל ח ה בתהליך הוא שווה הכלללללללללsmile
שבת נהדרת ובשליטה
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2013 14:04

מטפס הרים
מטפס הרים
נחושה. ״בכל שמן ידע אדם רזה שנילכד.״ המשפט הזה שלך ענק ושווה סיפור.. תודה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2013 10:14

נחושה
נחושה
שוב, לא ראיתי....רק את פרקי ההצטרפות לנבחרת.
בכל שמן יש אדם רזה ובריא שנלכד וקשה לו להיחלץ לבדו. בשביל זה יש מסגרת, תמיכה ואתכם אנשים יקרים!
אקו צודקת, להודות ולהגיד את זה זה השלב הראשון!
אח"כ להודות שאני צריך לשנות את זה, לקבל החלטה אישית פנימית ולהתחיל לבצע.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2013 06:11

אקורדיאון
אקורדיאון
שורה תחתונה והחשובה ביותר לטפל,להודות שיש בעיה .
בהצלחה .
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2013 05:28

מיכיק
מיכיק
אתה כותב נפלא, משהו אמר את זה כבר...?
הולכת לצפות בפרק המוקלט, ובכלל להיות שמן בעיני זו נכות נוראית, גם אם עוטפים את עצמנו בנחמדות והצלחה. אתה סוחב עליך מזוודה של כך וכך קג. עודפים שזועקים מכל חלון ראוה וזכוכית שאתה עוצר ומביט בה. הסתרת השומנים אחרי בגדים גדולים, שמגדילים יותר...
ההכחשה, הבטן הנשפכת החשק לאינטמיות עם בן בת זוג, ועוד ועוד.. לשמחתנו, אנחנו כאן, כל אחד מהמקום שלו, צועדים עם מירי בתרגול לשליטה ואיכות חיים.
שבת קסומה פחות קרה, ובשליטה.
מיכל
0 קישור קבוע (Permalink)
31/01/2013 23:23

מטפס הרים
מטפס הרים
אני אוהב את דה וויס. לא את הכל שם, אבל כן את העובדה שזו במה נהדרת לאנשים כישרוניים מאוד להוכיח עצמם גם בלי להיות משועבדים למראה החיצוני שלהם. וכך יכולה אשה שמנה ולא ממש מטופחת לקרוע את הנשמה של המנטורים עם קול חודר נשמות ויכול גבר שמן הסובל כך מסתבר עמוקות ממראהו הכבד, לרגש ולהביע עוצמות שהן לא רק קול זהב אלא הרבה מעבר.. אתמול זה היה המתמודד אור של שלומי שבת שהצליח לגבור על שניים מעולים שבמעולים... הוא דיבר בגילוי לב על חוסר הבטחון שהוא חש עקב היותו כבר 118 קג, על חששו מהתמודדות עם אנשים חטובים בעוד הוא עצמו בעיני עצמו נראה כמו אבוב,על רצונו לשנות את מצבו...על אמא שלו שניפטרה וביקשה ממנו תמיד שיחדל לעלות במשקל ואיך היתה אומרת לו שכואב לה שהילד שלה היפה כל כך סובל מעודף משקל.. השיחה איתו מהולה בשירתו המצטיינת ריגשה אותי . ליבי יצא אל הבחור הצעיר מאוד , השמן מאוד והמוכשר מאוד הזה. ואני מקווה בשבילו שאכן ירים עצמו למחוזות אחרים. וכשראיתי אותו שוב הבנתי כמה בר מזל אני שעצרתי את מסע ההשמנה המפחיד שהייתי שרוי בו עד לא מזמן ושיניתי את אורחותי. כמה קשים חייו של איש שמן וכמה על אף כל הכשרון שיש לאיש שמן , הוא עמוק בפנים עצוב כי הוא שמן והוא כל כך רוצה לשנות את המצב..... אני מאחל לאור הזמר עם קול הזמיר שיצליח, יש לו חיים שלמים לפניו .... ואני מאחל לכל מי שסובל ממחלת
השמנת , שלא ירים ידיים אלא יבריא. ההרזיה היא התרופה לשמנת. תרופה מצילת חיים.
edited by מטפס הרים on 1/31/2013
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » על דה וויס ועודף מישקל

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!