01/02/2013 14:52
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה לכולנו לא קל! שיהחה לך בהצלחה רבה, תמשיכי להתמיד ולהצליח שבת נהדרת ובשליטה קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2013 10:57
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בהצלחה !!! עם נחישות והתמדה מגיעים.למטרה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2013 10:09
 נחושה Posts: 6982
|
מיכיק, איזה טבע מדהים יש סביבךWOW גם בימי הכפור והמתח, כאן חמים, נעים ומדהים 24/7 את יותר ממוזמנת להמשיך ולשתף. צודקת שאין כמו שיחת עידוד ממירי. בהצלחהההההההההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2013 06:17
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2013 22:58
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכל יקרה מאד איזה כף שניכנסת, ושיתפת.... אני מוכרחה להזכיר לך, שעם טיילת מדהימה כמו שלך יש על הכינרת אני לא מבינה איך את צועדת על הליכון.... אני הייתי צועדת כל יום בזריחה ובשקיעה, זו מתנה גדולה.... מחכה לביקורך, תמשיכי לרזות, גאה בך מאד ואוהבת מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2013 20:49
 מטפס הרים Posts: 1533
|
בהצלחה!!! לך ברמת הגולן ולכל אחד מאיתנו בכל נקודה בארץ . פשוט שנצליח ואכן נגיע לפסח עם הישג של הרזיה. כל אחד לפי קצבו ויכולתו אבל העיקר- לנסות ולהסב לשולחן הסדר עם תחושה מוכחת של ״עשיתי זאת״... הלוואי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2013 19:23
 מיכיק Posts: 159
|
שלום לכולם. כן אני קוראת אתכם באופן קבוע. לא שותפה כיון שלא קל, מה אכתוב. לא נוח להיות במקום של תבוסה, ועוד נסיון ועוד החלטה ועוד מפלה... אז אני בימים טובים שבוע בלי מתוק ובלי פחממות מחמש, והאמינו, בשבילי זה חתיכת השג. התחלתי לצעוד אחרי חודשים שלא עליתי על ההליכון שממוקם באמצע הבית מול מרקע הטלביזיה שיעזור להעביר את הזמן. אז אני קרובה לציון יום הולדתי עם 2 ק"ג יותר מאותו יום מחונן השנה שעברה. וברור שהם ינשרו עד היום המיועד, ועד פסח ירדו עוד... השארתי למירי הודעה שאני חייבת ניעור. הטלפון ממנה לא אחר להגיע. הוא הגיע בזמן והחיבוק מרחוק היה עבורי כל כך חשוב כל כך מחשל. סליחה מירי, אך למי שקשה ולא מגיע לחוגים כל שבוע, שיחת טלפון עם מירי זו אינפוזיה אדירה של מוטיבציה מחודשת. אז רמת הגולן ירוקה פורחת וקפואה. קר כאן על ההר הזה מאד. שיהיו ימים שפויים, שעות קסומות וחיוכים למחביר. מיכל ,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|