31/01/2013 05:12
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בלונדוש יקירתי כפי שכבר כתבתי לך אנחנו יודעות שיכולות וכך נעשה עם המון תמיכה ועידוד. בהצלחה,הכל יוחזר עד פסח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 22:29
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בלונדה היפה, עכשיו יצליח לך..... את ממש צריכה להיות כאן בפורום התומך הזה... וכל הכבוד לרבקה חברה נהדרת... תמשיכי כך. כי מה שעולה מהר יירד מהר. לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 22:25
 מטפס הרים Posts: 1533
|
כח הכבוד משולש : לרבקה על חברות ונתינת כתף בתזמון מדוייק ולך בלונדה על שאת לא מוותרת ולו לרגע, אף על כל הקושי ... ולבעלך בלונדה על אוטוטו עשרה קג פחות. כל הכבוד לכולכם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 18:34
 נחושה Posts: 6982
|
רבקה כתב:
בלונדה מתוקה הכל מתוך אהבה ורצון לעזור ולראות אותך שוב במיטבך וחוזרת לתקופה שבה את אוהבת את מה שאת רואה ותודה לך על פירגונך ומקווה שהיום היה ועבר עליך בהצלחה חיבוק ונשיקה ♥♥♥
אין כמוך♥ edited by נחושה on 1/30/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 18:16
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה מתוקה הכל מתוך אהבה ורצון לעזור ולראות אותך שוב במיטבך וחוזרת לתקופה שבה את אוהבת את מה שאת רואה ותודה לך על פירגונך ומקווה שהיום היה ועבר עליך בהצלחה חיבוק ונשיקה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 11:17
 tal_f Posts: 900
|
איזה כיף שיש כזו תמיכה , הצלחת לעשות צעד אחד לכיוון שאת רוצה... אני מאחלת שגם הצעד השני יצליח ואז יום טוב ועוד יום טוב... הופכים לתקופה טובה של דיאטה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 09:24
 קרולין Posts: 6651
|
יפה שלי, כיף שחזרת לעצמך בראבו לבעלך על הירידה אץ המנטורית שלו וגם של עצמך!!!! בראבו לרבקה שלנו המדהימה אין על הפורום שלנו סומכת עלייך שאת כבר חזרה בדרך אל היעד המיוחל אוהבת ומחזקת אותך מיליונים קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 08:41
 דרך המלך Posts: 5707
|
שאפו לרבקוש המקסימה על שיחת עידוד...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 08:41
 דרך המלך Posts: 5707
|
בוקר טוב בלונדה הידד לעוז שירד במשקל.. וכל הכבוד לאשתו שמכינה לו.. אז הגיע הזמן שתכיני מנה כפולה גם עבורך.. שאפו לרבקוש המ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 08:09
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב בלונדה אהובה. לפעמים זה בדיוק מה שאנחנו צריכים את המילים הנכונות מגורם חיצוני. אני שמחה שרבקוש עודדה אותך ויצאת לדרך חדשה . בהצלחה ויום נפלא ומלא שליטה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 08:06
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כל הכבוד יקירתי! שמחה לשמוע שהמצברוח השתנה, שההרגשה השתפרה.. בטוחה שאת מסוגלת לחזור לעשייה ולשמירה ואיזה כיף שבעלך כבר בשוונג הזה של הירידות.. תידבקי ממנו כמו שהוא נדבק ממך.. תיעזרי בכל מי ומה שאת יכולה ותחזרי להרגיש עם עצמך טוב, בשליטה, מהממת ומנצחת!
שיהיה יום נפלא יקירתי.. נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 07:32
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכל הפורום האהוב. קודם כל תודה לכולם על העידוד והתמיכה והקבלת פנים החמה והאוהבת חייבת לשתף אתכם, אחרי שיום שני נשקלתי ועליתי שניים נוספים המצב רוח שלי היה די ירוד כי הרי ידעתי שעליתי וידעתי שהרמזור האדום הגיע ממזמן ועכשיו אני נמצאת במצב של התגשות כבר. אז חזרתי הביתה ובעלי ככה בקטנות הכניס לי שאני חייבת לקחת את עצמי בידיים , שהוא שומע כבר חודש שאני אומרת לו כל שבוע זהו די פה אני עוצרת וזה לא קורה. עכשיו מצד אחד הוא צודק מאוד כי הוא יודע שסיטואצית העלייה תעלה לו בבית בחפירות אבל מצד שני לא היה בא לי לשמוע אותו! היה בא לי לשים לו פלסטר על הפה או לשים לי אטמים , העיקר לא לשמוע אותו. האבסורד פה שהור כבר שלושה חודשים נמצא בתקופה מהממת , הוא ירד 9 קילו שהיעד היה 10. אתמול ממש הוא נשקל וסגר 9 קילו פחות והכי מצחיק( צחוק עצוב כמובן) שאני מכינה לו את האוכל, אומרת לו מה לאכול ועושה לו נו נו נו כשצריך אבל כולנו יודעים שמי שעושה מה שהמורה אומרת הרי יורד. ואז אתמול במפתיע תוך כדי שאני יושבת עם הנסיכה להכנת ציור לכבוד יום המשפחה יש לי טלפון ומי על הקו??? רבקוש האהובה שממש כבר התגעגעתי אליה( מי שלא הבין זאת רבקה מהפורום ששנים היינו בחוגים ביחד) ואז בשנייה היא נתנה לי את השיחה שהייתי צריכה, את החיבוק החם והמילים התומכות והאוהבות ונתנה לי אנרגיות חדשות. אז רבקוש תודה רבה תמיד איכשהו פעם בכמה זמן את עושה לי את השיחה הזאת כשצריך. אני מאוד מעריכה ואוהבת אותך ומאוד מתגעגעת... אז אתמול עבר ונסגר לו יום בשליטה מלאה !!!! בלי להכניס פירור מעבר למותר. היום בגלל שיום חורפי נורא בא לי לעשות מרק , אבל לא בא לי מרק כבד ובעלי מת על מרק תימני. אז יוצא לי מעולה מכיוון שיש בזה עוף, תפוח אדמה ונוזל דליל ולא סמיך. מצוין לארוחת צהריים. מאחלת לכולכם יום עם שליטה ויציאה לדרך חדשה( מי שצריך). אוהבת ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|