31/01/2013 23:12
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סיגל יקרה ומפרגנת תודה רבה אכן התגובות על ההרצאה החשובה היו רבות ומגוונות, אין אחד שלא התחבר לפחות לחלק ממנה... העיקר שאנחנו ביחד בתמיכה עידוד פירגון ואהבה גדולה לילה טוב של מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 11:34
 tal_f Posts: 900
|
סיגל, כל כך נכון... אנו לומדים ומתפתחים כל שבוע...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 06:48
 דרך המלך Posts: 5707
|
בוקר טוב תודה לילך על הפרגון. איריס קרולין ורבקה תודה רבה ורבקוש כל הכבוד!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 00:29
 ארץ Posts: 110
|
סיגל רואים שאת אמא נפלאה הילד ״בן 16 מצטרף אליך בכיף זה אומר הכל ללא ספק את מחבקת ועוטפת וגם בת נהדרת לילה טוב לילך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2013 17:47
 אייריס Posts: 3744
|
רבקה כתב:
סיגל אין עוררין על הכתוב בפוסט המדהים שלך. אנחנו בחרנו באחת והיחידה והרווח כולו שלנו. הרצאה חזקה עם המון רכישת ידע וכמובן יישומה. היה כייף להקשיב להרצאה של מירי שלנו ולהנות להיות במחיצת חברות החוג אני השבוע על המקום אחרי שבשבוע שעבר הורדתי חצי קילו וכמובן ממשיכה בדרך השליטה .
מעולה רבקוש. גם על המקום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2013 16:58
 רבקה Posts: 8411
|
סיגל אין עוררין על הכתוב בפוסט המדהים שלך. אנחנו בחרנו באחת והיחידה והרווח כולו שלנו. הרצאה חזקה עם המון רכישת ידע וכמובן יישומה. היה כייף להקשיב להרצאה של מירי שלנו ולהנות להיות במחיצת חברות החוג אני השבוע על המקום אחרי שבשבוע שעבר הורדתי חצי קילו וכמובן ממשיכה בדרך השליטה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2013 10:15
 קרולין Posts: 6651
|
סיגל יקרה שלנו, כל מילה בסלע! זאת אחת ההרצאות החזקותתת של מירי שלנו. נשיקות חמות והמשך שבוע נהדר ובשליטה . אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 17:34
 אייריס Posts: 3744
|
מהממת. כל מילה סלע. אחלה הרצאה ואחלה תובנות וסיפורים. בהצלחה לכולנו השבוע. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 15:32
 1103 Posts: 5022
|
דרך המלך כתב:
אני אתחיל בזה שמירי שלנו משתבחת ונראית מדהים מפעם לפעם.. השיער הפזור ממש יפה !!! אחת ההרצאות הטובות שנכנסות לקישקה של הקישקה... כוחה של מילה-כל כך מאמינה בזה ..מילים בונות ומילים הורסות... סיפור המסננות כל כך נכון וכולנו חייבים לשנן זאת ולזכור והחיים יהיו טובים יותר! כל כך מאמינה במילים שהם חיוביות ומעצימות בכל תחןם בחיים ובמיוחד עם ילדים קטנים... לא מאמינה בעונשים ולא דוגלת בזה אלא רק בדיבור ובשיחות וכמו תוכי בלופ לחזור על מילים חיוביות... אתה טוב מוכשר כל הכבוד הצלחת ועוד... כילדה קטנה לא גדלתי עם מילים מחזקות והיום כאמא אני דואגת בכל הזדמנות לעודד לשבח להעצים לפרגן לילדיי ולגרום להם הרגשה טובה... מירוש ההרצאה נגעה בי בבפנוכו של הבפנוכו אין עלייך!!! חברים יקרים המשקל הראה על המקום וזה אומר שהשבןע חייבת לעבוד קשה כדי שתהיה תזוזה למטה... העונג היה לי לפגוש את אבי היום בחוג ולהכיר...  ) מי שלא הצליח להגיע להרצאה חייב חייב השבוע למצוא יום וללכת לשמוע ולא לפספס... שיהיה לכולנו שבוע מקסים בריא ונבון..ולא לשכוח את 3המסננות סיגל
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 15:23
 דרך המלך Posts: 5707
|
אני אתחיל בזה שמירי שלנו משתבחת ונראית מדהים מפעם לפעם.. השיער הפזור ממש יפה !!! אחת ההרצאות הטובות שנכנסות לקישקה של הקישקה... כוחה של מילה-כל כך מאמינה בזה ..מילים בונות ומילים הורסות... סיפור המסננות כל כך נכון וכולנו חייבים לשנן זאת ולזכור והחיים יהיו טובים יותר! כל כך מאמינה במילים שהם חיוביות ומעצימות בכל תחןם בחיים ובמיוחד עם ילדים קטנים... לא מאמינה בעונשים ולא דוגלת בזה אלא רק בדיבור ובשיחות וכמו תוכי בלופ לחזור על מילים חיוביות... אתה טוב מוכשר כל הכבוד הצלחת ועוד... כילדה קטנה לא גדלתי עם מילים מחזקות והיום כאמא אני דואגת בכל הזדמנות לעודד לשבח להעצים לפרגן לילדיי ולגרום להם הרגשה טובה... מירוש ההרצאה נגעה בי בבפנוכו של הבפנוכו אין עלייך!!!
חברים יקרים המשקל הראה על המקום וזה אומר שהשבןע חייבת לעבוד קשה כדי שתהיה תזוזה למטה... העונג היה לי לפגוש את אבי היום בחוג ולהכיר... ) מי שלא הצליח להגיע להרצאה חייב חייב השבוע למצוא יום וללכת לשמוע ולא לפספס... שיהיה לכולנו שבוע מקסים בריא ונבון..ולא לשכוח את 3המסננות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|