29/01/2013 15:58
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה מתוקה, איזה כייף והפתעה לראותך כאן שוב איתנו. הפעם אנחנו לא נותנים לך מפלט לבריחה מאיתנו את נשארת כאן בטוב וברע- חתונה קתולית - את לא תשכחי שמהשמונה אפשר לעשות עשרה בקלות אך עם חזרה מיד לתלם ניתן גם לרדת לשישה ולהמשך ירידה. בלונדה אנחנו אוהבים אותך ורוצים אך ורק לטובתך כל שבוע לא שוכחים לשאול עליך . טוב מספיק דיבורים אנחנו שוב יחד והרבה מעשים ♥♥♥ בחיבוק ואהבה גדולה, מתגעגעת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 17:20
 1103 Posts: 5022
|
niranaot כתב:
צריך סבלנות ועבודה קשה לטווח הארוך. הכי טוב זה פעם אחת לשכור צלם מקצועי שיצלם את תמונת הלפני ואז לשים אותה על המקרר. כל פעם שבאים לפתוח אותו נזכרים איך אנחנו נראים ובסוף לא פותחים את המקרר בהגזמה. edited by niranaot on 1/28/2013 שלום נירה נאות האם את חברה באחד החוגים של מירי או שעושה את הדיאטה דרך האינטרנט? אם אינך כדאי שתרשמי דרך האתר נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 16:37
 niranaot Posts: 1
|
צריך סבלנות ועבודה קשה לטווח הארוך. הכי טוב זה פעם אחת לשכור צלם מקצועי שיצלם את תמונת הלפני ואז לשים אותה על המקרר. כל פעם שבאים לפתוח אותו נזכרים איך אנחנו נראים ובסוף לא פותחים את המקרר בהגזמה. edited by niranaot on 1/28/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 15:14
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה היפה היום חטפת זבנג אבל הגיע הזמן להתאפס על עצמך ולהתחיל לעבוד!! את יכולה ומסוגלת והוכחת זאת בעבר... תאמצי 3ארוחות ביום ותשתי מים והמון... תתחילי לרשום ולשתף בפורום זה מאד עוזר לתהליך... ואני מאמינה בך שתצליחי בגדול!!!
נחושה שאפו ענקי לירידה השבוע סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 14:47
|
נחושה כתב:
יקירתי, זה מה שקרה לי בדיוק ביום שני שעבר כשביקרתי אתכם...זה היה יום לפני הבחירות, אכילה מוגזמת עליה של 2 קילו ונו נו נו רציני ממירי שאני משחקת בבריאות שלי! זה עבד, ביום הבחירות עוד קירטעתי ומיום רביעי בבוקר אני בחמישה ימים כולל שישבת כולל טו בשבט בלי פחממות מחמש עם רישום, הקפדה על שתיה ומודעות שיא לכל מה שקורה איתי כל הזמן. בשקילה של אתמול נרשמו שניים פחות, מה שחשוב יותר שעשיתי מה זה סוויץ' ואני מרגישה כמו נחושה בארץ הפלאות. עם תירוצים בלי תירוצים זה כבר עניין בריאותי, מתחילים עכשיו!!! נ.ב אחד הדברים שעוזרים לי זה כתיבה 3 פעמים ביום בפורום, אפילו רק לחזק אחרים.... בהצלחה  נחושה יקרה ברכות לשני הקילוגרמים שהישלת,עלית על דרך המלך אני צופה לך עתיד נהדר והצלחה בהמשך התהליך המשך שבוע בשליטה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 14:45
|
בלונדה.... כתב:
צהריים טובים לכולם... וואו לא הייתי פה כמה חודשים טובים. את האמת שמצד אחד התגעגעתי ומצד שני לא היה לי עצבים לכלום. מירי כהרגלה כל שבוע טיפטפה "תחזרי לרשום בפורום" וכל שבוע בקביעות בלי להתייאש מהתשובות שלי שאין לי זמן וזה לא בראש שלי ואין לי חשק. בסוף זה עשה משהו כי הנה אני פה. אז ככה קצת לארגן את החסר. אני ממש לפני מעבר דירה,הבית על ארגזים, עדיין לוקחת כדורים מסוימים , אין לי חשק לדיאטה וכל שבוע כמו טיפת חלב אני עולה ועולה . היום עליתי שני קילו שזה שיא השיאים וסגרתי שמונה קילו יותר מיוני. מירי כבר היום העירה מה שלא קרה עד עכשיו . בגדול בא לי להקיא על עצמי!! כל מה שירדתי חורף שעבר עלה. הבגדים לא עולים עליי ומה שכן עולה מתפוצץ!! בקיצור אני יכולה להמשיך לקטר ולקטר ולבכות אבל זה לא יעזור . חייבת לאסוף את עצמי ובציפורניים להתרומם כלפיי למעלה וזה מה שקורה מעכשיו. אז אני מאחלת לי ולאלה שאולי במצבי לקום ולתפוס עצמינו בידיים ולהתחיל מחדש. מאחלת לכם יום נפלא.... בלונדה יפתי אין מה להצטער על חלב שנשפך צריך להסתכל קדימה.תמחקי את הימים שעברו,תתנהגי כאילו היום הינו היום הראשון שלך אצל מירי. כדאי שבפגישה הבאה תשארי להסבר של החדשים לרענון.מהיום את אוספת את עצמך ולא מוותרת.כפי שמירי תמיד אומרת :מסביב יהום הסהר ואנחנו חותכים סלט" אנו אוכלים אכילה רגשית וזה מה שמפיל אותנו.תעשי רישום,תכנסי כל יום לפורום עם חשק בלי חשק,האמיני לי זה עוזר מאוד בפרט בשעות הקשות. המשך שבוע בשליטה,הצלחה בהמשך התהליך ובשורות טובות בשקילה הבאה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 14:25
 נחושה Posts: 6982
|
אייריס כתב:
ולמירוש בלונדה היפה שמחה שנכנסת לכאן לשתף ולהתעודד. כאן זה מקום המבטחים שלנו ומי שלא פה לדעתי ההפסד שלו. גם אני כמו נחושה משתדלת.להכנס ואם לא לכתוב אז קוראת את כולם ולומדת מאחרים. מאחלת לך בהצלחה ולאט לאט השינוי יגיע. העיקר שהחלטת וזה הרגע הנכון. אוהבת.המון
גם אני אוהבת המון ובטוחה שאת תצליחי שוב♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 14:01
 אייריס Posts: 3744
|
ולמירוש בלונדה היפה שמחה שנכנסת לכאן לשתף ולהתעודד. כאן זה מקום המבטחים שלנו ומי שלא פה לדעתי ההפסד שלו. גם אני כמו נחושה משתדלת.להכנס ואם לא לכתוב אז קוראת את כולם ולומדת מאחרים. מאחלת לך בהצלחה ולאט לאט השינוי יגיע. העיקר שהחלטת וזה הרגע הנכון. אוהבת.המון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 13:58
 אייריס Posts: 3744
|
נחושה הנפלאה כל הכבוד לשניים שירדו ועל הרישום. אין עלייך שאת.מחליטה. יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 13:56
 נחושה Posts: 6982
|
יקירתי, זה מה שקרה לי בדיוק ביום שני שעבר כשביקרתי אתכם...זה היה יום לפני הבחירות, אכילה מוגזמת עליה של 2 קילו ונו נו נו רציני ממירי שאני משחקת בבריאות שלי! זה עבד, ביום הבחירות עוד קירטעתי ומיום רביעי בבוקר אני בחמישה ימים כולל שישבת כולל טו בשבט בלי פחממות מחמש עם רישום, הקפדה על שתיה ומודעות שיא לכל מה שקורה איתי כל הזמן. בשקילה של אתמול נרשמו שניים פחות, מה שחשוב יותר שעשיתי מה זה סוויץ' ואני מרגישה כמו נחושה בארץ הפלאות. עם תירוצים בלי תירוצים זה כבר עניין בריאותי, מתחילים עכשיו!!! נ.ב אחד הדברים שעוזרים לי זה כתיבה 3 פעמים ביום בפורום, אפילו רק לחזק אחרים.... בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 13:44
 בלונדה.... Posts: 3603
|
צהריים טובים לכולם... וואו לא הייתי פה כמה חודשים טובים. את האמת שמצד אחד התגעגעתי ומצד שני לא היה לי עצבים לכלום. מירי כהרגלה כל שבוע טיפטפה "תחזרי לרשום בפורום" וכל שבוע בקביעות בלי להתייאש מהתשובות שלי שאין לי זמן וזה לא בראש שלי ואין לי חשק. בסוף זה עשה משהו כי הנה אני פה. אז ככה קצת לארגן את החסר. אני ממש לפני מעבר דירה,הבית על ארגזים, עדיין לוקחת כדורים מסוימים , אין לי חשק לדיאטה וכל שבוע כמו טיפת חלב אני עולה ועולה . היום עליתי שני קילו שזה שיא השיאים וסגרתי שמונה קילו יותר מיוני. מירי כבר היום העירה מה שלא קרה עד עכשיו . בגדול בא לי להקיא על עצמי!! כל מה שירדתי חורף שעבר עלה. הבגדים לא עולים עליי ומה שכן עולה מתפוצץ!! בקיצור אני יכולה להמשיך לקטר ולקטר ולבכות אבל זה לא יעזור . חייבת לאסוף את עצמי ובציפורניים להתרומם כלפיי למעלה וזה מה שקורה מעכשיו. אז אני מאחלת לי ולאלה שאולי במצבי לקום ולתפוס עצמינו בידיים ולהתחיל מחדש. מאחלת לכם יום נפלא....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|