28/01/2013 15:01
 אייריס Posts: 3744
|
אלופה. אין כמוך:-):-):-):-
לגבי הפוסט ממש משפט חכם. לפעמים גם אני רואה עצמי בסופו של יום שלא השקעתי בעצמי אלא בשאר המשפוחה קודם לא מכינה לי את האוכל שלי ולכן תקועה או עולה. באמת צריך להתייחס ולהפנים את התובנות שלך ולהעמיד עצמנו בסדר העדיפות ולכבד את גופינו. אחלה תובנות. בהצלחה נחושתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 14:34
 נחושה Posts: 6982
|
1103 כתב:
נחושה מקסימה את נפלאה אין כמוך כל הכבוד בהצלחה בהמשך התהליך בשורות טובות נילי 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 14:33
 1103 Posts: 5022
|
נחושה מקסימה את נפלאה אין כמוך כל הכבוד בהצלחה בהמשך התהליך בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 14:28
|
נ.ב, לעיתים קרובות בחצי הראשון של היום צריך להיערך לחציו השני... כרגע הכנסתי פשטידת נורמנדי וריקוטה שיהיה למשפחה לערב. (5 דקות עבודה, עוד צעד של הצלחה בדרך לשקילה הבאה....)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 12:09
|
כמעט צהרי היום פורום יקר, מיד אתייחס למה שכתבתם, רק כרגע התיישבתי ואני משתפת.... נזכרתי במשפט שקראתי פעם: "כדי להיות מצליחן צריך להשקיע לפחות ב 12 שעות מתוך היממה, ב 12 השעות הנותרות אתם צריכים להשקיע בכל השאר...." היום חשבתי על המשפט הזה קצת והנה כמה תובנות: כשאתה משקיע כל הזמן ובכולם, האם אתה לא מוותר על עצמך? כשאתה משקיע כל הזמן ובכולם, כיצד אתה מתייחס לגופך? כשאתה משקיע את 12 השעות של המצליחן, האם זה כולל לשים אותך בראש סדר העדיפויות? תחשבו על זה קצת ואולי נגיע לתובנות נוספות ביחד....בינתיים פתחתי את היום ה 6 לרישום ובלי פחממות מחמש בהצלחה כולל 35 דקות הליכה מהירה וכעשר דקות אימון אירובי מול הטלויזיה. זאת התחלה, מבטיחה לשפר!!! מאחלת לכולנו הערכות נכונה והצלחה מדהימה בכל שעה, משעה לשעה....כדי שלא נעשה אותו הדבר ונגיע לאותן התוצאות....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|