29/01/2013 10:18
 קרולין Posts: 6651
|
חיוך יקרה, יום חדש התחלה חדשה איזה כיף שאפשר כל יום לבחור להתחיל מחדש ולעשות א ח ר ת. שיהיה לך ים של הצלחהההההההה ורק בשורות טובות. אמן. נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 07:52
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שיהיה יום חדש של שליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2013 22:01
 1103 Posts: 5022
|
חיוך מהלב כתב:
תודה לכולכם שעזרתם לי. הצעדה עשיתי אבל כשחזרתי בכ"ז לא הייתי ממש בסדר. היום כבר הסתיים המטבח סגור מבחינתי וכוס תה צמחים סוגרת את הערב עבורי. מחר יום חדש נתחיל ברגל ימין ונקווה לטוב.נערכת להיות במיטבי לקראת החופשה ותודה לכל איחוליכם. איני יודעת מה קרה לי היום, כאילו נפרץ איזה סכר, אולי כי קצת התאכזבתי מתוצאה אחת בבדיקות, למרות כל השתדלותי, זה לא בדיוק מה שרציתי, זה לא כלום אבל בכ"ז היה לי כעס כי כל כך התאמצתי. לא נורא העיקר הבריאות והנכס הכי חשוב הוא ההתמדה ומחר אתחיל מחדש כי אין לי ברירות, ואני נחושה בעניין זה, החל מהבוקר, כי אם לא מתחילים בהרבה פחמימות בבוקר אז גם במשך היום הדברים נראים אחרת, וכל המנגנון עובד יותר טוב. אני יודעת שאתם תחזיקו לי אצבעות ואני בראש כבר עובדת על איך להתמודד עם 3 ארוחות מלאות ועוד קפה ועוגה, כל יום החל ממחר עד יום ה'... ועוד ביום ה' מסיבה גדולה לסיום החופשה המיוחדת הזו. אצטרך לגייס את כל כוחותי אבל אני מוכנה אחרי ההתפרעות היום.... ובנימה אופטימית זו נלך אל הערב והלילה... שיהיה לכולנו שקט נעים וטוב... מכל הבחינות. תודה לכם חנה"לה גם בחופשה בבית מלון אפשר להיות בשליטה.עצם העובדה שיש שלוש ארוחות מסודרות,זה יכול לעזור לך.בכל ארוחה תשימי על הצלחת את המאכלים האהובים עליך, תגשי רק פעם אחת למיזנון.על כל שולחן עומד לו קנקן עם מים תבקשי לימון ותשתי כאוות נפשך לרוויה.קפה זה נפלא עוגה היא לא חובה חחחחחחח אפשר לוותר על העוגות הרי הן לא שוות במיוחד. חופשה נפלאה ומהנה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2013 19:20
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
תודה לכולכם שעזרתם לי. הצעדה עשיתי אבל כשחזרתי בכ"ז לא הייתי ממש בסדר. היום כבר הסתיים המטבח סגור מבחינתי וכוס תה צמחים סוגרת את הערב עבורי. מחר יום חדש נתחיל ברגל ימין ונקווה לטוב.נערכת להיות במיטבי לקראת החופשה ותודה לכל איחוליכם. איני יודעת מה קרה לי היום, כאילו נפרץ איזה סכר, אולי כי קצת התאכזבתי מתוצאה אחת בבדיקות, למרות כל השתדלותי, זה לא בדיוק מה שרציתי, זה לא כלום אבל בכ"ז היה לי כעס כי כל כך התאמצתי. לא נורא העיקר הבריאות והנכס הכי חשוב הוא ההתמדה ומחר אתחיל מחדש כי אין לי ברירות, ואני נחושה בעניין זה, החל מהבוקר, כי אם לא מתחילים בהרבה פחמימות בבוקר אז גם במשך היום הדברים נראים אחרת, וכל המנגנון עובד יותר טוב. אני יודעת שאתם תחזיקו לי אצבעות ואני בראש כבר עובדת על איך להתמודד עם 3 ארוחות מלאות ועוד קפה ועוגה, כל יום החל ממחר עד יום ה'... ועוד ביום ה' מסיבה גדולה לסיום החופשה המיוחדת הזו. אצטרך לגייס את כל כוחותי אבל אני מוכנה אחרי ההתפרעות היום.... ובנימה אופטימית זו נלך אל הערב והלילה... שיהיה לכולנו שקט נעים וטוב... מכל הבחינות. תודה לכם
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2013 17:51
 נחושה Posts: 6982
|
חיוך יקרה, השעה חמש נכנסה לפני 51 דקות.... מה שהיה נגמר, מתחילים מעכשיו...לחזור למוטב♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2013 15:33
 רבקה Posts: 8411
|
אייריס כתב:
אני מצדיעה לכן שקמות וצועדות ולא מוותרות. אלופות
ואנחנו מצפות שגם את יקירתינו לא תתעצלי , מזג אוויר נפלא לצעידה קצת לא בא אך חוזרים עם הרגשה מעולה קדימה לדרך ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2013 15:23
 אייריס Posts: 3744
|
אני מצדיעה לכן שקמות וצועדות ולא מוותרות. אלופות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2013 14:52
 1103 Posts: 5022
|
חנה יקירתי הערכות מוקדמת מונעת אסון.אני בטוחה שתשתדלי לאכול מבוקר ובשליטה בחופשה,ןאם תחרגי מעט, לא נורא המסגרת תמיד מחזירה אותנו לישורתץ חופשה נעימה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2013 14:51
|
תודה לך רבקל'ה, באמת את אישה מדהימה וכל כך מעודדת אותי, אני רק אנוח קמעה וכבר יוצאת אין ויתור על כך אף פעם אלא חס ושלום אני עם חום או שפעת או משהו כזה. חזרתי לעצמי. אני יודעת בדיוק את הגבולות שלי, וברור לי מאליו שהדרך שבחרתי בה ואני קוראת לה "דרך החיים הבריאות והאושר" כי באורח החיים הנוכחי מביאה לחיי אושר ובריאות, היא הדרך היחידה שנכונה לי ואני לא אוותר עליה ויהי מה. תודה תודה מקרב לב על ברכותייך ועידודך.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2013 14:47
 רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה "התפרעת "? בחצי יום שעבר ,זה עדין לא סיבה לקלקל את ההישג. הנה את מיד יוצאת לצעידה היומית שאותה כבר אני ביצעתי וחוזרת למהלך השליטה ותאמיני לי כלום לא קרה. מאחלת לך נופש נעים ומהנה וכמובן עם שליטה כדי שההנאה תהיה כפולה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2013 14:38
|
לכולכם שלומות. מקווה שהיום הראשון בשבוע הזה עובר עליכם בסדר. אני התפרעתי בכל הרמות. למה? בטח תמיד יש סיבה. אולי כי אחרי בדיקת הדם הרגשתי מאד מאד מסכנה, וכל המחשבות הלא טובות על הבדיקה המצפה לי בבית החולים עוד מעט העסיקה אותי וכן, זללתי היום, אבל היום עדיין לא הסתיים ומעתה אין פחמימות יותר. אני יודעת שכבר ירדתי קצת אבל בטח קילקלתי גם את ההשיג. בכל מקרה, איני מלקה את עצמי על מה שהיה עד כה היום. לעיתים יש ימים כאלה או חצאי ימים כאלה. הצעדה של היום תתקיים בעוד זמן קצר ואחרי כן אני שוב במסגרת ואני יודעת שהכל יהיה בסדר. לגבי הנופש שמתחיל מחר בים המלח, כבר ארזתי לעצמי את פרוסות הלחם קל שאותם אוכל במשורה כל אחד מהימים הבאים. יש לי החלטות אחרות לגבי מה אני אוכלת שם, וכל יום אתמודד לגופו, בתקווה שאעמוד ביעדים שהצבתי לעצמי. לפחות לחזור בלי עודף משקל, שזה יכול להיות השג אדיר לגבי. אני מתחייבת לדווח לכם בפירוט ובהומור על מה שקורה שם, - יש לי התחייבות לגבי עצמי ואני מתכוננת בכל כוחותי לעמוד במשימה גם אם לעיתים לא תהיה קלה. להזכיר לעצמי בכל רגע שלי אין ברירה, להזכיר לעצמי בדיוק מהיכן הגעתי וזה בכל רגע נתון ולהתבונן סביבי ולראות כיצד אחרות נוהגות. שם נהיה רק נשים בנופש הזה. מכל אלה אקבל את כוחותי כדי לעמוד מול הפיתוייים ואשמח לחלוק עימכם את רשמי... אם אוכל לכתוב משם בטח אעשה זאת אם לא, אכתוב ביומני על החוויות ועוד. בינתיים מאחלת לעצמי וכמובן לכולכם המשך יום מוצלח ובשליטה..
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|