29/01/2013 10:19
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יקרה, איזה כיףףףףף, היינו בכל המקומות לפני הרבה שנים, מקומות קסומים... תהני מכל רגע ורגע. אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2013 13:31
 רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה איזה חוויות אדירות את עוברת המשיכי להינות מכל רגע ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2013 09:26
 אייריס Posts: 3744
|
איזה כיייףףףף לכם. גם אני ביקרתי שם לפני עשור וכייף להיזכר שוב. תהני אפי יקרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2013 06:24
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כיף אמיתי,תהני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2013 19:13
 1103 Posts: 5022
|
EFF כתב:
תאילנדי ערכנו קבלת שבת ופתאום הצטרפו אלינו לשירה רמה יהודים מכל קצווי האולם והעולם...כמה מרגש זה היה..בכל האתר הענק הזה הדהדו קולות שירי השבת וטו בשבט..איזו התרגשות.
לאחר ההופעה והארוחה (לא משהו...)עלינו לבמה לקפץ ולהלהיב בכמה ריקודי עם...היה שוב הזוי בעיקר כשהצטרפה אלינו קבוצת בני נוער תאילנדיים שהסתבר שהם מכירים שירים בעברית..איזה עולם......
היום שטנו ברפסודות. נסענו בעגלות שווריםמ,, ביקרנו במקדש הלבן המדהים שחולש על כל העיר ,ביקרנו אצל מאלפי נחשים ובמשתלת אורכיאדות מדהימה..תכנית טיולים ממש דחוסה..
מחר השכם בבוקר טסים לפוקט..לילה טוב -לי.. וערב נעים לכם.. אפי יקירתי לפני כ-10 שנים עשינו טיול בתאילנד במשך 16יום מבנקוק הצפנו לצנג מאי וצנגמאי משם טסנו לפוקט למשך 4 ימים היה כייף.תאילנד הינה ארץ מיוחדת כמו כל ארצות מזרח אסיה.זו חוויה אחרת מאשר אירופה או קנדה וכו" נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2013 18:45
 EFF Posts: 6409
|
תאילנדי ערכנו קבלת שבת ופתאום הצטרפו אלינו לשירה רמה יהודים מכל קצווי האולם והעולם...כמה מרגש זה היה..בכל האתר הענק הזה הדהדו קולות שירי השבת וטו בשבט..איזו התרגשות.
לאחר ההופעה והארוחה (לא משהו...)עלינו לבמה לקפץ ולהלהיב בכמה ריקודי עם...היה שוב הזוי בעיקר כשהצטרפה אלינו קבוצת בני נוער תאילנדיים שהסתבר שהם מכירים שירים בעברית..איזה עולם......
היום שטנו ברפסודות. נסענו בעגלות שווריםמ,, ביקרנו במקדש הלבן המדהים שחולש על כל העיר ,ביקרנו אצל מאלפי נחשים ובמשתלת אורכיאדות מדהימה..תכנית טיולים ממש דחוסה..
מחר השכם בבוקר טסים לפוקט..לילה טוב -לי.. וערב נעים לכם..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|