הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המצב בטטה.. אך לא לנצח.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/01/2013 13:44

רבקה
רבקה
מטפס יקירי שכרגע נח וממתין לתזוזה חדשה.
מקווה שתחילת השבוע החדש הילד מרגיש יותר טוב ומאחלת לו בריאות שלמה
ואתה יקירי המנוחה בטיפוס תעניק לך כוחות מחודשים
צא לדרך עם אנרגיות ומוטיבציה חיובית
ואל תיתן לעצמך לצבור ריביות מיותרות
הן הרי מקשות את הדרך חזרה?
קדימה ובהצלחה יקירי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2013 09:25

אייריס
אייריס
החלמה מהירה לבנך. טפסני יקר מקווה שאתה בסדר ומאחלת לך שבוע מוצלח. 700 הגרם שירדו מהפוסט הקודם מקווה שימשיכו לרדת עוד ועוד. שתיקה נעימה וקריאה מהנה. בהצלחה בכל
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2013 09:01

נחושה
נחושה
טפסן יקר,
מקווה שלפחות אתה קורא אותנו....
ראשית מאחלת לבכורך החלמה מהירה וטובה ולכל המשפחה לנוח היטב ולחזור לשיגרה.
שנית, היה ונגמר. מירי אומרת שמהפכות גדולות צריך לעשות בשקט בשקט...שששששששששששששש
אז אנחנו מכבדים את דממת האלחוט ומקווים שאתה במשימה סודית מול קווי האויב ובחוכמה גדולה תנצח אותו.
בהצלחה טפסני וזאת תקופה שתסתיים ואתה תחזור לטפס במעלה ההרThumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2013 06:26

אקורדיאון
אקורדיאון
מקווה שהילד כבר חש הרבה יותר טוב ואתה כבר חזרה בשליטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2013 19:10

toly
toly
מטפס יקר
מאחלת לילד רפואה שלמה ולך רוגע ושלווה
לגבי הצונאמי היה תם ונשלם והנחישות שלך לקראת שבוע חדש ומוצלח
ואני מאמינה בך שכך יהיה
אני עדיין על משככים חזקים שמשתקים גם את הלע
לאחר אישפוז בן יומיים שבתי הבייתה השבח לאל (האוכל הצמחוני היה ממש טעים ומשביע טוב אולי שזה פרטי וחרדי
מתחילה לראות את האור בקצה המנהרה
שבוע בריא ובשליטה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2013 16:00

חיוך מהלב
חיוך מהלב
טפסני יקר, זו זכותך כמובן להיות באלם עד יום שלישי... אבל תן לעצמך אויר כמו שאומרים. הלילה הלבן שעברת בהחלט קשה ולראות את הבן סובל זה כבר סיבה טובה לאכול את עצמך לדעת, אבל אתה יודע לעצור אחרת לא הייתי מגיע להשגים שהגעת אליהם. לקחת אויר לנשום כמה נשימות עמוקות להמשיך בדרך. קודם כל אל תעניש את עצמך על מה שהיה. זו עצתי לך. אם לא תוכל לצום עד מחר, אז תרשה לעצמך סלט גדול הערב רק כדי לעבור את היום בשלום כדי לא להגיע לארוחת הבוקר מורעב בצורה קיצונית שהתוצאה של זה אני מכירה מעצמי. אני סופרת הפעם או יותר נכון היום את השעות כי מותר לי לאכול עד 17.30 אז אני שותה הרבה מים יותר מהרגיל וזה קצת עוזר. בשעה 17.30 אוכל את הסלט הענקי שלי וזהו כי מחר בבוקר בדיקות. הראש השמנמוד שלי מפנטז שאחרי הבדיקות אלך לי לאכול עוגה שאני כבר מתארת לעצמי תפוחים או גבינה פירורים או מי יודע איזה מאפה. אבל אני יכולה גם לפנטז על הארוחה הרגילה והטובה שלי התפוח עם הקווקר וכו'.... למה לחשוב על מחר? לחיות את ההוה ורק אותו. לעבור את הערב בקלות אני בתקווה כי אני יוצאת עם חברה לאיזו הופעה בת"א. אתה יכול לשיר את השיר לעצמך "למה לי לקחת ללב?? מה שעשית כבר בעבר והנה כבר השעה 16.00. הבטן הנפוחה זה יעבור עד מחר, הרגשה לא טובה? כן נכון, אבל לא נורא. מאחלת לך שתחזיק מעמד בהחלטות שלך רק להיום... אל תחליט על מחר כלום תן למחר להגיע בשלום ושיהיה לך שבוע נפלא של שליטה ולהחזיק מעמד בהחלטות. העיקר לא להישבר. ובנימה אופטימת זו.... בהצלחה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2013 15:44

מטפס הרים
מטפס הרים
אחרי לילה לבן במיון בבית חולים ״רבין״ עם הבכור שהספיק להגיע לשבת, לעבור עקירת שן בינה שהתפתחה לכאבי תופת מפחידים והזויים... ואחרי שלפני תחילת הלילה הלבן ממש לא הצטיינתי בארוחת ערב חגיגית בעבודה... הגיע יום שכולו ממש עד רגע זה אני זולל את עצמי לדעת. בולמוס קטסטרופלי והרסני. אז ככה. השעה כעת 15:17 אני סיימתי . לא אוכל יותר עד מחר בבוקר. הטורנדו שחוויתי מאתמול בערב עד הרגע היה מהקשים שידעתי. מצפה לי שבוע עם שני ארוחים בחוץ, מחר ומחרתיים... אבל אני מחליט, ולא אף אחד אחר, שמרגע זה יהיה לי שבוע מצויין! התחושה שלי כרגע גרועה מאוד. אותה תחושת קבס עצמי של מובס עצמי, מובס שמפסיד לעצמו ... כמו שוער כדורגל שחוטף גולים עצמיים מרגלי חבריו לקבוצה.. ....בטן נפוחה וכבדות רצינית. תחושת גועל עמוקה. אבל אני מחליט, לא אף אחד אחר שבפוסט הבא ממני שיבוא בבוקר יום שלישי ההרגשה תשתפר. פלאים!!!!!!!!!!!! יהיה לי שבוע של שליטה. אני מתנצל שאני נשמע כל כך נחוש ובפועל אני כזה מובס.. מדבר על שליטה ועל הצלחות ובפועל נוחל כישלונות צורבים ונוקבים.. אבל היכולת לחלום על מחר אחר היא כח ענק, אז ברשותכם אמשיך לחלום על המחר ואנסה ליישמו למציאות. אני גוזר על עצמי אלם תקשורתי מרגע זה, כלומר אקרא באהבה רבה ובציפיה אמיתית את תגובותיכם, פורום חזק מאבן צור שכמוכם, אקרא ואתעודד ואתמלא באביב של התחדשות, אך לא אגיב. תגובה ובה רוח חדשה תבוא ביום שלישי פעמיים כי טוב. משהו בי מבקש לרגע להיכנס למינזר שתקנים , לשתוק ולסגור את הפה ( תרתי משמע), כאילו מבקש להפגין לעצמי עבור עצמי איזה משהו צנוע ומזוקק של שתיקה מוחלטת ועשייה מוחלטת... שתוק והחרש ובצע... מקווה שאני מובן... חיזוקים יתקבלו באהבה גדולה. להתראות.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המצב בטטה.. אך לא לנצח.

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!