31/01/2013 22:48
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אקורדיאון כתב:
מטפס יקר אני מזדהה ממש עם כל מילה וממש תחושה כאילו אני כתבתי את הפוסט ,החשובה היא השורה התחתונה ,אנחנו כאן כדי להשאר ואכן אין לנו דרך אחרת. בהצלחה רבה.
לא, אין דרך אחרת למעט ההכרה בעובדה שאכן זו דרך, ובדרך צועדים וצועדים עליות ומורדות, עד שמגיעים....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2013 22:44
|
אייריס כתב:
העיקר שחזרת לכאן וזה כבר הצעד הראשון לצאת מהתקיעות. בהצלחה בהמשך והכי חשוב לא לוותר. ערב נפלא
כמה נכון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2013 18:41
 אייריס Posts: 3744
|
העיקר שחזרת לכאן וזה כבר הצעד הראשון לצאת מהתקיעות. בהצלחה בהמשך והכי חשוב לא לוותר. ערב נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2013 18:27
|
adish כתב:
זו לא תבוסה !!! בדרך להר למעלה יש הרבה מכשולים: צוקים, מדרונות, סבך של שיחים , יערות, אבנים, נחשים, זאבים, ארנבים., אייליםמפלי מים ובריכות... הכל תלוי איך אתה מתבונן ואם אתה מתבונן זה יכול להיות מפחיד וזה יכול להיות עוצר נשימה... יכול להיות שקרה מקרה והחלקת בבוץ או נתקלת באבן אבל זה לא אומר שנפלת מההר... רק התעכבת לרגע.... נקה את הבגד המלוכלך , שטוף את הפצעים והמשך בדרכך... תהנה מהנוף!!!!!
אהבתי את הארנבים... במקרה שלי זה יותר חזירי בר... חחח....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2013 18:18
 adish Posts: 342
|
זו לא תבוסה !!! בדרך להר למעלה יש הרבה מכשולים: צוקים, מדרונות, סבך של שיחים , יערות, אבנים, נחשים, זאבים, ארנבים., אייליםמפלי מים ובריכות... הכל תלוי איך אתה מתבונן ואם אתה מתבונן זה יכול להיות מפחיד וזה יכול להיות עוצר נשימה... יכול להיות שקרה מקרה והחלקת בבוץ או נתקלת באבן אבל זה לא אומר שנפלת מההר... רק התעכבת לרגע.... נקה את הבגד המלוכלך , שטוף את הפצעים והמשך בדרכך... תהנה מהנוף!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2013 05:22
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מטפס יקר אני מזדהה ממש עם כל מילה וממש תחושה כאילו אני כתבתי את הפוסט ,החשובה היא השורה התחתונה ,אנחנו כאן כדי להשאר ואכן אין לנו דרך אחרת. בהצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 21:42
|
נחושה כתב:
מטפס יקר. אני שמחה שקראת והיית קשוב למרות היותך במצב ציפה. אני מקווה שתחושת הכובד והליאות הן סובייקטיביות ולא רפואיות. אני זוכרת את התמונה המשותפת שלנו מלפני מספר חודשים בראש ואני זוכרת אותך בהיי ואותי מתוסכלת...קצת התחלפנו. זה אפשרי מטפס יקר. לקחת דף ועט ולהתחיל לרשום כל ביס כל כוס מים כל מטר שהלכת יותר מאתמול ובעיקר חמישה דברים שאתה מודה עליהם שעשית או קרו לך היום כולל קיבלתי חיבוק מהנסיכה סגרתי עסקה או כתבתי 400 מילים... בטוחה בהצלחתך איש מדהים בטוחה ביכולותיך לשלוף ציפורניים ולטפס שוב בדרך לפיסגה
ריגשת אותי נחושה . ניזכרתי במיפגש שלנו. כן, אני אחזור למצוק ואני אטפס עליו ואני , גם בציפורניים מקולפות ומרפקים שרוטים לא אוותר . לא אוותר ואגיע לפיסגה. תודה!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 21:39
|
ארץ כתב:
מטפס יקר לצערי אני מאד מכירה את הנפילות ואני מוכנה לקרוא להם בשם ה״מותרות״ מאחר ואני הייתי נופלת רק על הדברים הטובים שחבל לא לאכול אבל,כשהדברים הטובים הם כל יומיים כי לזה יש יומהולדת ולשני יש ברית ולשלישי חתונה הכי מפוארת ולבת של זאת נולדה נכדה הבנתי שאם אני אחכה לזמן הנכון בלי פיתויים לנצח אני לא אכנס בדלת כמו פלסטלינה כדברי מירי החכמה עם מסטיק מנטה חריף לאכול טוב קודם ואז כל המגיע לי מתגמד כי אני בשליטה ומגיע לי להיות בריא ולהראות טוב מה שהיה היה עוד מעט חמש היום בלי פחמימות לא משנה מי מתחתן ואו מתארח נ.ב מה שמך? המשך יום נפלא בשליטה לילך
תודה גדולה. עבר עלי יום בשליטה ממש סבירה פלוס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 16:29
 נחושה Posts: 6982
|
מטפס יקר. אני שמחה שקראת והיית קשוב למרות היותך במצב ציפה. אני מקווה שתחושת הכובד והליאות הן סובייקטיביות ולא רפואיות. אני זוכרת את התמונה המשותפת שלנו מלפני מספר חודשים בראש ואני זוכרת אותך בהיי ואותי מתוסכלת...קצת התחלפנו. זה אפשרי מטפס יקר. לקחת דף ועט ולהתחיל לרשום כל ביס כל כוס מים כל מטר שהלכת יותר מאתמול ובעיקר חמישה דברים שאתה מודה עליהם שעשית או קרו לך היום כולל קיבלתי חיבוק מהנסיכה סגרתי עסקה או כתבתי 400 מילים... בטוחה בהצלחתך איש מדהים בטוחה ביכולותיך לשלוף ציפורניים ולטפס שוב בדרך לפיסגה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 15:48
 ארץ Posts: 110
|
מטפס יקר לצערי אני מאד מכירה את הנפילות ואני מוכנה לקרוא להם בשם ה״מותרות״ מאחר ואני הייתי נופלת רק על הדברים הטובים שחבל לא לאכול אבל,כשהדברים הטובים הם כל יומיים כי לזה יש יומהולדת ולשני יש ברית ולשלישי חתונה הכי מפוארת ולבת של זאת נולדה נכדה הבנתי שאם אני אחכה לזמן הנכון בלי פיתויים לנצח אני לא אכנס בדלת כמו פלסטלינה כדברי מירי החכמה עם מסטיק מנטה חריף לאכול טוב קודם ואז כל המגיע לי מתגמד כי אני בשליטה ומגיע לי להיות בריא ולהראות טוב מה שהיה היה עוד מעט חמש היום בלי פחמימות לא משנה מי מתחתן ואו מתארח נ.ב מה שמך? המשך יום נפלא בשליטה לילך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2013 14:42
|
אהלן כולם. אני כאן. ימים לא קלים עוברים עלי בכל הקשור לענייננו. לא קלים כלל ועיקר. אני לא מרים ידיים, לא דגל לבן, לא נסוג ולא מתקפל. אני נחוש לצאת מהתקיעות הזו. בימים בהם לא הייתי כאן הייתי עסוק מאוד עם ארוח של אנשים מדהימים.. וככל ארוח בארצנו , הקולינאריה מדברת.. מצאתי עצמי ניכנע לפיתויים, אכן פיתויים שווים מארץ השווים אבל ממש לא נכונים עבורי... התחושה הכללית שכתבתי עליה בפוסט הראשון כאן בשירשור הזה עדיין קיימת. לא טוב לי. ואפילו מאוד. אבל גם אחרי ימי הכנס המכובד מאוד הזה, סתם אתמול בפגישה החדשית הנהדרת של קבוצת הכתיבה שאני חבר בה , הרשתי לעצמי... השליטה רחוקה ממני בימים אלו, ואני לא מצליח לנהל את העסק שנקרא התזונה שלי, אלא יותר להתנהל ולהיגרר אחר השדונים..והם חוגגים עלי, הנאחסים האלה.. אבל כאמור- אני כאן כדי להישאר. אין לי דרך אחרת גם אם דרכי קצת בוערת... אני מאוד מקווה שהיום , שעד עכשיו היה בסדר גמור ימשיך כך. אם יהיו לי יום יומיים מצויינים ברצף אולי אחזור למסלול כראוי.. תודה לכל מי שתמך ועודד אותי בימי מינזר השתקנים שלי.. קראתי כל מילה !!!!באמת תודה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2013 17:06
 רבקה Posts: 8411
|
מטפס יקר , הדום שתיקה עוד לא נגמר חחחחח??? מקווה שבשורות טובות בפיך לקראת חזרתך אלינו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2013 10:12
 קרולין Posts: 6651
|
מטפס יקר, החלמה מהירה לבנך היקר. מקווה שאתה בסדר וחזרת למסלול.... כולנו כאן תמיד איתך בתמיכה ועידוד. השמיע קול.... קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2013 05:25
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מטפס יקר, כולנו מרגישים את ההרגשה הזו לצערי. אני נמצאת באותה תחושת כישלון,כבדות וגועל. אבל זהו אתה אחרי. אנחנו לא מושלמים..אחרת לא היינו פה. מקווה שאתה בסדר עכשיו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 17:43
 אייריס Posts: 3744
|
מה שלומך טפסן יקר?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 12:11
 נחושה Posts: 6982
|
מיכל שרון כתב:
מטפס יקר.. אם יש משהו שכדאי לעשות במקום המובס והמגעיל הזה זה לדבר לעצמך בנחישות ואסרטיביות ומתוך כוונה לעורר את עצמך לפעולה.. כי הרי ידוע שמחשבה יוצרת מציאות ואם המוח שלך יהיה מכוונן לשם.. השאר יגיע בעקבותיו. אז אל תהיה מוטרד מהדיסוננס.. תשמח בו, כי זה אומר שלמרות ההתקף הרגשי שהסתיים בבולמוס, לא שכחת את עצמך לגמרי ובטח שלא את המסגרת.
שיהיה המון בהצלחה היום באירוח, מחכה לפוסט האופטימי (:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 11:50
 קסם Posts: 140
|
מטפס יקר........ ראשית רפואה שלמה לבן ומקווה שכאבי העקירה חלפו להם. יפה שאתה נכנס ומשתף ברגעים קשים הלוא אנחנו אנושיים ומידי פעם זזים למקומות שלא רצנו להמצא בהם כול הכבוד אתה אדם ולא רובוט זה כבר ניצחון אחד להכנס לפה ולשתף בצבים כאלה זוהי נקודת חוזק אדירה . אתה עושה כמה צעדים קטנים עוצר מידי פעם ברמזורים בצמתים וממשיך בדרך הכי חשוב ממשיך ובצמתים אתה פונה למקום הכי נכון כדוגמת הפורום אתה סולח לעצמך שטעית מעט וממשיך יפה. ובנוסף להזכירך כול האנשים החזקים שהגיעו למקומות גבוהים נכשלו המון בדרך הכשלונות מרכיבים את ההצלחה ןלסיום מי שמפסיק לנסות הוא הנכשל ואתה מדהים ביייייייי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2013 08:17
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מטפס יקר.. אם יש משהו שכדאי לעשות במקום המובס והמגעיל הזה זה לדבר לעצמך בנחישות ואסרטיביות ומתוך כוונה לעורר את עצמך לפעולה.. כי הרי ידוע שמחשבה יוצרת מציאות ואם המוח שלך יהיה מכוונן לשם.. השאר יגיע בעקבותיו. אז אל תהיה מוטרד מהדיסוננס.. תשמח בו, כי זה אומר שלמרות ההתקף הרגשי שהסתיים בבולמוס, לא שכחת את עצמך לגמרי ובטח שלא את המסגרת.
שיהיה המון בהצלחה היום באירוח, מחכה לפוסט האופטימי (:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2013 14:53
 1103 Posts: 5022
|
טפסני חביב החלמה מהירה לבינך הבכור. אנה חזור נא אלינו במהרה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2013 13:45
 רבקה Posts: 8411
|
toly כתב:
מטפס יקר מאחלת לילד רפואה שלמה ולך רוגע ושלווה לגבי הצונאמי היה תם ונשלם והנחישות שלך לקראת שבוע חדש ומוצלח ואני מאמינה בך שכך יהיה אני עדיין על משככים חזקים שמשתקים גם את הלע לאחר אישפוז בן יומיים שבתי הבייתה השבח לאל (האוכל הצמחוני היה ממש טעים ומשביע טוב אולי שזה פרטי וחרדי מתחילה לראות את האור בקצה המנהרה שבוע בריא ובשליטה טולי
טולינקה מאחל לך בריאות והרגשה טובה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|