הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר שבת נפלא

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/01/2013 09:16

אייריס
אייריס
מיכלי את מרשימה והצלחת יפה מאוד לעמוד ביעד ולא לעלות בהריון כמו אחרות שאוכלות כפליים או יותר. את ממש בסדר ומאחלת לך שבוע טוב ומוצלח והיום כבר יום חדש והתחלה חדשה בפתח. יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2013 09:07

נחושה
נחושה
מיכלי תעדכני יקירה איך היה הסופשבוע ואיך עברה עלייך ועל טיפטיפ♥
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2013 07:15

מיכל שרון
מיכל שרון
שבת הגיעה.. נכנסה לה אתמול עם הנרות בשקט בשקט..
אחרי שבוע של מלחמת גוג ומגוג עם המתוקים התכוננתי היטב לשבת, קמתי מוקדם בבוקר.. בישלתי, אפיתי פשטידת טונה שתמיד מצילה, גיתי ותומר טיילו לשוק למלא חוסרי ירקות.. הכל מוכן ומזומן לשבת של שפיות.
ואז בצהריים הגיעה הזמנה לאירוח והסכמתי בספונטניות.. כעבור 3 שעות התעשתתי והבנתי במה זה יהיה כרוך וביטלתי בגבורה.. אני נשארת בביתי - הוא מבצרי = מקום נטול פיתויים ואויבים - וחסל!

ואז הגיע הטלפון מסבא.. הוא הרי מאושפז בשיקום בנהריה כעת אחרי הניתוח.. הוא לא מסוגל לאכול כלום מהמזנון המשובח של בית החולים וביקש שהיום כשנגיע לביקור אני אביא לו קופסאות משלי שיוכל לחמם שם.
וככה בשמונה בערב, אחרי שתומר כבר הושכב והמטבח נסגר והתכוננתי לערב רגוע ושקט מצאתי את עצמי שוב על הסירים..

אז חשבתי שאין לי אויבים בבית.. מסתבר שבשעה עשר בלילה סיר אורז ופסטה יכולים לעשות שמות לא פחות..
אוי ואבוי לי!
בוא לא נכביר במילים ותיאורים.. רק אומר שטיפטיפ המסכנה נאלצה להידחס אתמול יחד עם מנה הגונה של פסטה בבטן של אמא וכבר דמיינתי אותה נאבקת לשחות בין תלתלי הפסטה ששטפו אותה מכל עבר (;

חשבתי שזה היה השפל של הלילה שלי.. ובכן השפל חיכה לי כשגיתי חזר הביתה והזדעזע ממני ואז במקום לקבל את הנזיפה שהגיעה לי עוד התרעמתי וכעסתי עליו שהוא מוכיח אותי.. מה זה כעסתי? כאילו שהוא תקע ולא אני..

וככה הלכתי לישון.. מפוצצת עד להתפקע.. נזופה וכעוסה..
זה היה לילה גרוע! לא ישנתי טוב בכלל.. ואיך אפשר? מי כבר רגיל לתקוע בשעות כאלה?!

בכל אופן הבוקר לקראת הנסיעה צפונה התכוננתי כמו שצריך מתוך כוונה לכפר על אתמול - יש כבר יוגורט עם תפוח וקוואקר בקופסא, ירקות חתוכים, פשטידת טונה לשעת צהריים והרבה מים!
אמן שיעבור היום הזה בשלום, בלי תקריות אכילה לא צפויות ובשליטה מלאה כמו שאני מדמיינת אותו בראשי.

ולעניין הספירה לאחור: שבוע וחצי לתאריך המשוער..הבטן שלי נראית ענקית, כבד לי מאוד.. ונכון לשקילה של שבוע שעבר מתחילת ההריון עליתי 7 קג בלבד! ולפי הרופא אתמול טיפטיפ שלי היקרה עצמה סוחבת 3.333 קג מזה אז אני בעננים.. מקווה לשמר את ההישג המדהים הזה גם השבוע.

שיהיה לנו יום נפלא ושבת מקסימה!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר שבת נפלא

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!