הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כשמחליטים- זה יותר קל

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/01/2013 09:02

אייריס
אייריס
אלופה נחושתי המדהימה. שאת מחליטה את עושה. כל הכבוד
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2013 08:53

נחושה
נחושה
בוקר טוב פורום יקר ואהוב,
לא שוכחת איפה הייתי בתקופה האחרונה ולכן משתפת כדי לעזור לתקועים אחרים ובי אני נשבעת לא כדי לקבל תשואות.
עברתי לראשונה בחיי את אחד החגים הקשים לי ביותר, משוגעת על פירות, פירות יבשים,אגוזים,פיצוחים, מישהו אמר לי שבסוף אני אוותר על בשר מרוב שאני אוהבת את טו בשבט ואת חג השבועותwink
ובעצתה של מירי החלטתי לוותר על החג ולאמץ את שישבת בלי פחממות ומתוקים מחמש....וזה הצליח.
והחלטתי להציב לי מטרות קרובות שאני רואה בלבן של העיניים ולא רחוקות שמתסכלות ומחריפות את התסכולים שבעתיים...
המטרה הראשונה היתה לחזור לרישום כלשהו ולראות את המחוג שזז ימינה מתחיל לזוז שמאלה = היעד לרדת.... (מסמנת וי ומתחילה את היום החמישי לתרגול ולעשיה)
המטרה הבאה היא לפרוץ מחסום = היעד לשנות קידומת
המטרה הבאה אחריה היא להשלים חמישיה ראשונה = 5 ק"ג ירידה
ככה נראה לי יותר קל כי אלו מטרות אישיות שלי ,שאני יכולה לדמיין ולקבל פידבק להצלחות קטנות בדרך לשינוי הגדול.
מטרה נוספת שהצבתי לעצמי היא לתרגל את החומר מחדש = להפוך את כל "פנקסי מירי" למשהו מסודר, הרצאות לחוד ומתכונים לחוד וכמובן להתחיל ליישם.(3 ימים לביצוע)
החלטה נוספת, לא משנה מה להיות בפורום 2-3 ביום במיוחד אחרי אוכל, לקבל אנרגיות חיוביות ולתת כאלו בחזרה....לי זה מאודדדדדדדדדדדד עוזר, ודווקא בתקופות הקשות אני פחות בפורום "כי אין לי מה לחדש לכם..."
מאחלת לכולנו חזרה לתירגול ולשליטה וכל אחד שיציב לו מטרה אישית קרובה שיוכל לסמן עליה בקרוב וי גדול.
hug
נחושתכם
edited by נחושה on 1/27/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2013 06:29

אקורדיאון
אקורדיאון
יישר כח יקירתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2013 15:29

נחושה
נחושה
היום הייתי מחוננת על:
בבוקר פרוסות החלה התבטלו ובמקומם היו ירקות חתוכים ופרוסות צנון עם גבינה וקפה.
היה רגע שנורא רציתי והוא עבר כי אמרתי לעצמי תתגברי פחממות בצהריים לא עכשיו....
בצהריים חתיכה יפה דג חריימה(בלי רוטב ובלי חלה מתוקה), תבשיל עדשים עם ירקות (בעלי), אורז עם פטריות(בעלי)-ויתרתי, ושני סלטים נהדרים מיד כאמור בפורום מתכונים
תה צמחים עם מאפינס תפוח וקינמון, ציחצחתי שיניים ואני בפורום שמחה ומאושרת.
הפחממות הלכו לי על חמוציות, מעט דבש באחד הסלטים, המאפינס וכד'....(מיד הפירוט)
המשך יום נפלאאאאאאאאאאאאאאאא
נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2013 10:08

חיוך מהלב
חיוך מהלב
נחושה יקרה את באמת אלופה אמיתית. אני מתקשה לרשום, יש רישום במוח מה אכלתי וכמה אבל את בהחלט יותר ממחוננת. תמשיכי בהצלחתך הבטוחה ושבת קסומה לך

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2013 03:43

מטפס הרים
מטפס הרים
כל הכבוד! אכן אין תחושה כיפית מתחושת השליטה, היכולת לנהל את התזונה ולא לתת לה לנהל אותנו. אני לא בתקופה ממש טובה בתחום הזה אבל כמו שכתבת: נחוש להמשיך!! כל הכבוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2013 00:13

ארץ
ארץ
אלופה
כל הכבוד
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2013 16:55

נחושה
נחושה
שבת שלום פורום אהוב,
יצאתי הבוקר מהבית בסביבות 09:00 וחזרתי אחרי 16:00, הבטחתי לעצמי כמי שנוסעת לעיר הגדולה שאני לא עוצרת לקנות שום דבר מקפה ועד בכלל.
מעבר לארוחת הבוקר, לקחתי כוס תה ירוק תות גדולה לאוטו ובקבוק מים ובקילומטראז שעשיתי הוד"ש-ת"א-פ"ת-הוד"ש-פ"ת, זאת היתה האופציה היחידה ולמרות שעשינו חניית ביניים וקנינו אוכל מבושל לאימי בשבילה - כלום!
הגעתי הביתה, חיכה לי צלי טעים +ירקות, שהכנתי אתמול בשביל הצהריים של הילדים, הכנתי בזריזות סלט ירקות טעים וטרי וישבתי לאכול עם בעלי כמו שמירי אומרת: בנחת, ביחד, בישיבה וברישום כל מה שאכלתי.
הרגשתי כאילו הרגע זכיתי בלוטו רק מעצם היותי נחושה והמחשבה שהייתי יכולה ליפול ובגדול על "לשבת לקפה או צהריים עם אמא" , קפה לדרך, או כל נפילה אחרת....
החלטתי שאני לא נופלת לשם יותר, ששום עניינים רגשיים לא ישפיעו על מידות והרכב האוכל הנכנס לפי.
בינתיים טפו...אני בשלושה ימים רצופים של רישום ושליטה ובלי פחממות מחמש ובקרה על הכמויות.....וכפי שהחלטתי גם טו בשבט לא נכנס לביתנו ואין פירות /עוגות/ תבשילי טו בשבט.
היום בירכו אותי בחג שמח ולרגע התבלבלתי כי ויתרתי על טו בשבט ומבחינתי זה שישבת רגיל הכולל בלי פחממות מחמש.

edited by נחושה on 1/25/2013
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כשמחליטים- זה יותר קל

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!