הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב - שישבת בפתח

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/01/2013 16:36

נחושה
נחושה
1103 כתב:
נחושה יקרה
שמירה על המשקל זה נפלא וזו לא נחמה, כאשר המטרה היא לרדת במשקל.השקילה השבועית אינה מידגם זוהי האמת שנצבת מול עינינו.
כל שבוע אנחנו מקבלים זריקת מוטיבציה ע"י ההרצאה שמירי מעבירה לנו,אנחנו יוצאים ממנה בהחלטה שהפעם אנו עושים זאת,
אך חבל רק שאיננו מישמים ונרדמים בשמירה.
הכינוי שבחרת לעצמך-נחושה,הינו כינוי מחייב.אני בטוחה שביתר התחומים את באמת נחושה,לא מוותרת ומשיגה את המטרות שאת מציבה לעצמך.
את חייב לשים עצמך בקידמת הבמה,למענך ולמען משפחתך.
שבת נהדרת בשליטה בשורות טובות
טו בשבט שמח
נילי

תודה יקירה מסכימה ומתחייבת ליישם
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2013 15:22

1103
1103
נחושה יקרה
שמירה על המשקל זה נפלא וזו לא נחמה, כאשר המטרה היא לרדת במשקל.השקילה השבועית אינה מידגם זוהי האמת שנצבת מול עינינו.
כל שבוע אנחנו מקבלים זריקת מוטיבציה ע"י ההרצאה שמירי מעבירה לנו,אנחנו יוצאים ממנה בהחלטה שהפעם אנו עושים זאת,
אך חבל רק שאיננו מישמים ונרדמים בשמירה.
הכינוי שבחרת לעצמך-נחושה,הינו כינוי מחייב.אני בטוחה שביתר התחומים את באמת נחושה,לא מוותרת ומשיגה את המטרות שאת מציבה לעצמך.
את חייב לשים עצמך בקידמת הבמה,למענך ולמען משפחתך.
שבת נהדרת בשליטה בשורות טובות
טו בשבט שמח
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2013 15:16

קרולין
קרולין
נחושתי יקירתי
סופ״ש של שליטהההההה לך ולכולנו
נשיקות
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2013 14:05

רבקה
רבקה
נחושתי כדברייך שמירת משקל הוא הישג ענק
איך אומרים בבית סיפרינו אין עליה , זאת לטובה
וכל רגע נתון שאנו בשמירה ובהקפדה רווח נקי שלנו
מאמינה בך וביכולתך שיש בך הכוח לשנות
בהצלחה מכל הלב ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2013 07:23

dany
dany
כמוני כמוך........... מהיום חודשיים תמימים לערב חג הפסח!!!!!!!!!!!!!!!
יאללה לעשות משהו!!!!!!!!!!!!
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2013 06:19

נחושה
נחושה
אקורדיאון כתב:
שיהיה סוף שבוע של שליטה יקירתי.

hug
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2013 06:18

אקורדיאון
אקורדיאון
שיהיה סוף שבוע של שליטה יקירתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2013 06:14

נחושה
נחושה
בוקר טוב פורום אהוב,
אתמול נעדרתי מהפורום כי הייתי מאוד עסוקה, מדבר לדבר ממקום למקום אבל משסוף סוף חזרתי להביא את עצמי לרישום, הייתי הרבה יותר רגועה ומאורגנת.
דבר רודף דבר ויום רודף יום ואנחנו אחרי תוצאות האמת או כמו שמירי אומרת בלעת שילמת!
המשקל במעמד השקילה מראה לנו תוצאות אמת (אולי יש כוחות נוספים שמשבשים את התמונה אבל הוא גולם), עבודה קשה, תרגול עקבי, התמדה ונחישות מביאים לתוצאות אמת והישגים. עבודה מאומצת לטווחים קצרים, ללא שינוי הרגלים ושינוי מהותי במודעות מביא לזגזגנות במשקל, לא בריאה ולתקיעות ארוכה.
מה עשית בארבע השנים האחרונות שאלה אותי מירי בשקילה הקודמת....כשהגעת אלי כמה היית? ואח"כ ירדת! ואח"כ ....ואז הבנתי שאני תקועה ושומרת בגדול על המשקל שלא יירד כבר המון המון זמן וזה לא כי אני לא יכולה....כי זה ספרינטים קצרים בתוך הפסקות אוכל ארוכות ועוד מיני תירוצים ונסיבות....
שינוי מגיע רק מבפנים, מהרצון האמיתי להניח לישן ולאמץ את החדש, לסרב לאמונה שאני גם הפעם לא יצליח ולאמץ את האמונה שהדברים הולכים להשתנות ושיהיה לי טוב יותר.
שמחה לבשר לכם שאני כבר יומיים ברישום, בהקפדה על שתיית מים, על הכמויות בצלחת.....סוג של גמילה מהפסקת אוכל בהמשכים....
מאחלת לכולנו יום נפלא וסופשבוע נהדר בשליטה ובמודעות....ולפי הצלחתם של אחרים....זה אפשרי!!!
Drink
edited by נחושה on 1/25/2013
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב - שישבת בפתח

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!