25/01/2013 16:36
 נחושה Posts: 6982
|
1103 כתב:
נחושה יקרה שמירה על המשקל זה נפלא וזו לא נחמה, כאשר המטרה היא לרדת במשקל.השקילה השבועית אינה מידגם זוהי האמת שנצבת מול עינינו. כל שבוע אנחנו מקבלים זריקת מוטיבציה ע"י ההרצאה שמירי מעבירה לנו,אנחנו יוצאים ממנה בהחלטה שהפעם אנו עושים זאת, אך חבל רק שאיננו מישמים ונרדמים בשמירה. הכינוי שבחרת לעצמך-נחושה,הינו כינוי מחייב.אני בטוחה שביתר התחומים את באמת נחושה,לא מוותרת ומשיגה את המטרות שאת מציבה לעצמך. את חייב לשים עצמך בקידמת הבמה,למענך ולמען משפחתך. שבת נהדרת בשליטה בשורות טובות טו בשבט שמח נילי
תודה יקירה מסכימה ומתחייבת ליישם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2013 15:22
 1103 Posts: 5022
|
נחושה יקרה שמירה על המשקל זה נפלא וזו לא נחמה, כאשר המטרה היא לרדת במשקל.השקילה השבועית אינה מידגם זוהי האמת שנצבת מול עינינו. כל שבוע אנחנו מקבלים זריקת מוטיבציה ע"י ההרצאה שמירי מעבירה לנו,אנחנו יוצאים ממנה בהחלטה שהפעם אנו עושים זאת, אך חבל רק שאיננו מישמים ונרדמים בשמירה. הכינוי שבחרת לעצמך-נחושה,הינו כינוי מחייב.אני בטוחה שביתר התחומים את באמת נחושה,לא מוותרת ומשיגה את המטרות שאת מציבה לעצמך. את חייב לשים עצמך בקידמת הבמה,למענך ולמען משפחתך. שבת נהדרת בשליטה בשורות טובות טו בשבט שמח נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2013 15:16
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי סופ״ש של שליטהההההה לך ולכולנו נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2013 14:05
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי כדברייך שמירת משקל הוא הישג ענק איך אומרים בבית סיפרינו אין עליה , זאת לטובה וכל רגע נתון שאנו בשמירה ובהקפדה רווח נקי שלנו מאמינה בך וביכולתך שיש בך הכוח לשנות בהצלחה מכל הלב ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2013 07:23
 dany Posts: 19819
|
כמוני כמוך........... מהיום חודשיים תמימים לערב חג הפסח!!!!!!!!!!!!!!! יאללה לעשות משהו!!!!!!!!!!!! בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2013 06:19
|
אקורדיאון כתב:
שיהיה סוף שבוע של שליטה יקירתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2013 06:18
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שיהיה סוף שבוע של שליטה יקירתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2013 06:14
|
בוקר טוב פורום אהוב, אתמול נעדרתי מהפורום כי הייתי מאוד עסוקה, מדבר לדבר ממקום למקום אבל משסוף סוף חזרתי להביא את עצמי לרישום, הייתי הרבה יותר רגועה ומאורגנת. דבר רודף דבר ויום רודף יום ואנחנו אחרי תוצאות האמת או כמו שמירי אומרת בלעת שילמת! המשקל במעמד השקילה מראה לנו תוצאות אמת (אולי יש כוחות נוספים שמשבשים את התמונה אבל הוא גולם), עבודה קשה, תרגול עקבי, התמדה ונחישות מביאים לתוצאות אמת והישגים. עבודה מאומצת לטווחים קצרים, ללא שינוי הרגלים ושינוי מהותי במודעות מביא לזגזגנות במשקל, לא בריאה ולתקיעות ארוכה. מה עשית בארבע השנים האחרונות שאלה אותי מירי בשקילה הקודמת....כשהגעת אלי כמה היית? ואח"כ ירדת! ואח"כ ....ואז הבנתי שאני תקועה ושומרת בגדול על המשקל שלא יירד כבר המון המון זמן וזה לא כי אני לא יכולה....כי זה ספרינטים קצרים בתוך הפסקות אוכל ארוכות ועוד מיני תירוצים ונסיבות.... שינוי מגיע רק מבפנים, מהרצון האמיתי להניח לישן ולאמץ את החדש, לסרב לאמונה שאני גם הפעם לא יצליח ולאמץ את האמונה שהדברים הולכים להשתנות ושיהיה לי טוב יותר. שמחה לבשר לכם שאני כבר יומיים ברישום, בהקפדה על שתיית מים, על הכמויות בצלחת.....סוג של גמילה מהפסקת אוכל בהמשכים.... מאחלת לכולנו יום נפלא וסופשבוע נהדר בשליטה ובמודעות....ולפי הצלחתם של אחרים....זה אפשרי!!!
 edited by נחושה on 1/25/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|