הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יש עלייה - אבל תהיה ירידה מהירה !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/01/2013 14:18

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יקרות ויקרים, אני בדרך. מנסה אבל לא לוחצת על עצמי. אמש היה בסדר פחות או יותר והיום עד כה הכל בסדר. אני חיה את היום כמו שאומרים. היום צעדתי מוקדם והגעתי להתעמלות כבר אחרי צעדה נמרצת של בוקר. המורה שלנו בהתעמלות "הוציאה לנו את המיץ" וכל שרירי הרגליים כואבים גם עכשיו. הרגשתי שהנה אני נכנסת לקפטריה וטורפת איזה קרואסון ומי יודע עוד מה. אבל רק הזמנתי קפה הפוך על בסיס מים, ויצאתי משם. כשהגעתי הביתה אמנם אכלתי 2 פרוסות לחם קל אבל ויתרתי בצהריים על פחמימה ומעכשיו כבר אני על "בלי פחמימות משעה 3"... כי אין ברירה וטוב לי במסגרת. אני כבר מתכננת את ארוחת הערב שתהיה על בסיס כזה כמובן וביי לפחמימות עד מחר. תודה לכל העידוד שקיבלתי מכם באמת חשוב ועושה לי טוב בנשמה. אין ברירה .... עיקר העיקרים שאעמוד בתוכניות שלי ולא אסטה. עסוקה מתמיד ורחוקה מהמקרר. שיהיה לכולנו יום נפלא ובשליטה.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
24/01/2013 09:22

dany
dany
בטוחה שאת כבר שוב בתוך המסגרת.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/01/2013 20:25

1103
1103
חנה יקרה
אחרי הכל אנחנו רק בני אדם לפעמים ההצלחה מאירה לנו פנים ולפעמים פנינו נופלות בגלל שאנו נרדמים בשמירה.
אנחנו נמצאים במסגרת,יש לנו תמיכה ממירי ומהחברים.
אני בטוחה שכבר הערב חזרת לישורת ובשבוע הבא תחזירי את הקילו המיותר ואולי יהיה לך מינוס נוסף
ערב טוב בהצלחה ובשורות טובות
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
23/01/2013 20:22

קרולין
קרולין
יקירתי
מה שעולה מהר יורד מהר...
סומכת עלייך שאת חזרה במסלול להצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/01/2013 13:44

נחושה
נחושה
אייריס כתב:
משפט מעולה חכם וצודק."כל אחד מנהל את חייו בדרך שהוא בוחר" .
כל כך ככה בכל התחומים. הלוואי ונצליח בכל שנרים את עצמנו ונסתכל באופטימיות על הכל שנמשיך להתעודד לתמוך ולחיות בשלום עם עצמנו והסביבה. יום נפלא

Good Posting
0 קישור קבוע (Permalink)
23/01/2013 12:10

אייריס
אייריס
משפט מעולה חכם וצודק."כל אחד מנהל את חייו בדרך שהוא בוחר" .
כל כך ככה בכל התחומים. הלוואי ונצליח בכל שנרים את עצמנו ונסתכל באופטימיות על הכל שנמשיך להתעודד לתמוך ולחיות בשלום עם עצמנו והסביבה. יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
23/01/2013 04:56

אקורדיאון
אקורדיאון
ממש כל התורה על רגל אחת.שאפו ובהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2013 23:00

רבקה
רבקה
חנהלה את תלמידה מצטינת למדת את חומר כראוי לקבל הכל בחיוביות ולחזור לשליטה בדרך המהירה ביותר ואת עושה זאת כראוי הכל באהבה ובהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2013 22:27

ארץ
ארץ
מקסים
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2013 22:22

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יקירי, למרות רצוני, אחרי חודשים רבים שאף פעם לא עליתי, הפעם נרשמה עלייה של 1 קג. אני מודה באשמה. כן חרגתי פה ושם, וזה "אכלת אז שילמת". הערב היינו מעט מאד בהרצאה של מירי אבל כולנו שמענו בשקיקה על כל הפיצוחים וכן כל פירות הטו בשבט. בשבילי זו רק תזכורת, אבל לאמיתו של דבר איני חוגגת שום חג כזה. פשוט לא רשום אצלי בלוח השנה החג הזה. מירי אפילו אמרה שויתרה מרצון על הזמנה לערב שבו יהיו הרבה פיתויים. אז אצלי יש כמה ימים עד יום א' הקרוב שבו אעשה בדיקות ואני אעשה בדק בית מדוייק מאד. אני יודעת היכן נפלתי ולכן לא קשה כל כך לתקן. החל ממחר בבוקר. אני יודעת שעלי לקצץ בחלב שבקפה, אני יודעת שעלי לקצץ בכמויות, והכי חשוב שחבילות הפתית תישארנה סגורות כי הן פיתוי והמחשבה שהן כ"כ מעט קלוריות הביאה לי נפילה קשה, וידעתי שאני מגזימה - ועוד משהו, לחזור לאכול כל ערב רק חלבון וירק ותו לא. אז יש ימים כאלה אבל איני כועסת על עצמי בטח לא מלקה את עצמי. חזרתי שבוע אחורנית, אז מה? זה מדרבן אותי להשתדל יותר החל ממחר. לא ויתרתי לעצמי ידעתי שכך יהיה אך קיבלתי באהבה את התוצאה והלכתי להישקל בידיעה מראש. קורה אפילו לי שאני דתיה עד חרדית בנושא שמירת האכילה השפויה. הפחמימות הן באמת בעיה לעיתים, מה שעולה מהר לבטח ירד גם מהר ע"י ההקפדה המאד מאד נחרצת שלי החל ממחר בבוקר. לכל מי שעושה מהפך נהדר לו ומאחלת לו שיצליח, אני רק צריכה שוב להגדיר לעצמי בדיוק את הגבולות הברורים שלי, להתאמן על הכמויות שהן יכולות בהחלט לגרום לשינוי כזה או אחר. אתמול בקורס הדרמה פתחה מישהי מהבנות את ליבה. "אני עושה הכל בחיים בדרך הקלה. במקום לעשות דיאטה ולהשתדל עשיתי ניתוח קיצור קיבה, וכך ירדתי. הגב' ירדה 50 ק"ג, במקום להתאמץ ולעשות לעצמי קריירה מקצועית נשארתי היכן שאני, עוד מעט תגיע פנסיה למה להתאמץ? וכך אני נוהגת בכל שטחי החיים, עוקפת את המכשולים בדרך הכי קלה. ואני אומרת לעצמי, אם אפשר כך לעבור את החיים שיבושם למי שחושב ופועל כך. איזו דוגמה את נותנת לילדייך? לא להלחם על שום דבר בצורה חזיתית???? כל אחד מנהל את חייו בדרך שהוא בוחר. אני בוחרת להסתכל בעיינים של איכות החיים ולומר לעצמי כל הזמן. "לי אין ברירה" ולא משנה הסיבה... כל אחד לוקח מה שטוב לו. טוב שיש לעיתים עלייה כדי לדרבן אותו ולהזכיר לי כמה קל לעלות במשקל, עד כמה הכל שברירי, ולדעת את זאת בכל יום ואפילו בכל שעה של היממה, זה עוזר לי מאד. מאחלת לכולנו הצלחה.... לכתוב בקשר לבחירות? כל אחד עשוי להרגיש כך או אחרת. לילה טוב לכולן/כולם

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יש עלייה - אבל תהיה ירידה מהירה !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!